Görüş Bildir
Haberler
Kullananların Önerdiği En İyi Yüz Temizleme Jeli Tavsiyeleri

etiket Kullananların Önerdiği En İyi Yüz Temizleme Jeli Tavsiyeleri

Kübra B.Başak Nur Süner
02.11.2022 - 21:54 Son Güncelleme: 24.07.2023 - 15:30

Hangi yüz temizleme jelini kullanacağı konusunda kararsızlık yaşayanlar en çok 'En iyi yüz temizleme jeli hangisi?' ve 'Doktorların önerdiği yüz yıkama jelleri nelerdir?' sorularını merak ediyor. Bu sorulardan sizi kurtarmak ve cildinize uygun temizleme jelini seçmeniz için hem kuru cilt, hem yağlı cilt, hem de hassas ciltlere uygun, La Roche Posay yüz yıkama jelinden CeraVe yüz yıkama jeline en iyi yüz temizleme jellerini bir araya getirdik. Gelin birlikte göz atalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Acnium Yıkama Jeli

1. Acnium Yıkama Jeli

Karma ve yağlı cilde sahip, akne problemi yaşayan kişilerin fiyat performans olarak seçtiği Bioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Yıkama Jeli, sebum dengesini içeriğindeki patentli bitki aktifi ile dengeliyor ve termal su ile cildi nemlendirip yatıştırıyor.

Etkinliği kanıtlanmış bu ürünün içeriğindeki patentli bitki aktifi düzenli kullanımda siyah nokta sayısında %70’e varan azalma sağlıyor.

Önem verenler için bu ürün vegan ve vejetaryen içeriklere sahip.

Link burada.

Kullanıcı yorumu:

Yüzümü kurutmadı ve sivilcelerime iyi geldi. Günlük olarak cildimi güzel arındırıyor tüm arkadaşlarım da memnun fiyatı da çok iyi herkes alabilir

2. Vichy Normaderm Phytosolution Yüz Temizleme Jeli

2. Vichy Normaderm Phytosolution Yüz Temizleme Jeli

Karma ve yağlı bir cilde sahip olanların tercih edebileceği Vichy Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, ciltteki sebumun daha az görünmesine ve azalmasına yardımcı oluyor.

İçeriğindeki salisilik asit ve probiyotik türevi ile cildi kurutmadan arındırıp, gözeneklere karşı etki sağlıyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Son dönemde siyah noktaya meyleden karma bir cildim vardı. 1 hafta düzenli kullanımda cildimi toparladı. Bu kadar hızlı etki beklemiyordum. Vichy kalitesi 👌🏼

3. Avene Cleanance Gel Nettoyant Temizleme Jeli

3. Avene Cleanance Gel Nettoyant Temizleme Jeli

Yağlı ciltlerin tercih ettiği Avene Cleanance, bitkisel aktifleri ile cildin sebum dengesini sağlayarak makyajdan ve kirden arınmasını sağlıyor. Sabun içermeyen formülü ile hem yüz hem de vücut temizliğinde kullanabilirsiniz.

İçeriğindeki Avene Termal Su ile cildi yatıştırıp, rahatlatmayı da ihmal etmiyor.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün kullandığım ve gerçekten memnun olduğum doktor önerisi ile aldığım bir yıkama jeli kesinlikle denemelisiniz. 

4. La Roche Posay Effaclar Yüz Temizleme Jeli

4. La Roche Posay Effaclar Yüz Temizleme Jeli

Hassas ve yağlı ciltlerin en çok tercih ettiği ve memnun kaldığı La Roche Posay Effaclar, fazla sebumdan arındırarak cildi nazik bir şekilde temizliyor. İrritasyona karşı yatıştırıcı etkisinin yanında içeriğindeki La Roche Posay Termal Su ile cildin rahatlamasına da yardımcı oluyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

6aydır kullanıyorum ve yeni bitti. Cildimi yumuşacık yapıyor. Cildim gerçekten yağlı ve akneli fakat bunu kullandığımdan beri herkes cildime ne yaptığımı soruyor. Bitmesi beni çok üzdü hemen yenisini alıp stoklayacağım.

5. Celenes By Sweden Sea Buckthorn Yüz Yıkama Jeli

5. Celenes By Sweden Sea Buckthorn Yüz Yıkama Jeli

Karma ve yağlı bir cilde sahip olanların severek kullandığı temizleme jellerinden biri olan Celenes By Sweden Sea Buckthorn, sadece yüz temizlemekle kalmıyor, içerdiği C vitamini ile yaşlanma belirtilerine neden olan dış etkenlerden cildi koruyor.

Ayrıca gözenekleri derinlemesine temizlerken, cildin sıkılaşmasına da katkı sağlıyor.

Paraben, alkol ve kimyasal koruyucu madde içermediğini de belirtelim.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yüzümde kir bırakmıyor diyebilirim. Benim gibi yağlı cildi olanların denemesini öneririm ayrıca aşırı kurutma gibi bir durum söz konusu asla değil. Yüzümde hiç sivilce yapmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ducray Keracnyl Foaming Gel

6. Ducray Keracnyl Foaming Gel

Yağlı ve akneye eğilimli ciltlere sabun içermeyen özel formülü ile cildi derinlemesine temizleyen Ducray, cildin nemini korumayı da ihmal etmiyor.

İçeriğindeki gliserin ile cildin ihtiyacı olan nemi sağlıyor ve sadece yüz için değil vücut temizliğinde de kullanım imkanı sunuyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok seviyorum eczacı üzerinden almıştım 2. Kutum 1 yıl yetiyor, Kullanımı cilde çok iyi geliyor kokusu da güzel.

7. Avene Extremely Gentle Cleanser

7. Avene Extremely Gentle Cleanser

Hassas cilde sahip olanların rahatlıkla kullanabileceği Avene Extremely Gentle Cleanser, cildini nazikçe kurutmadan temizleyerek rahatlık ve yumuşaklık sağlıyor.

%99 doğal kaynaklı içeriği sayesinde ister kendiniz için ister çocuğunuz için tercih edebilirsiniz.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünüm geldi çok güzel paketlenmiş cildi çok güzel ve kurutmadan çizmeden temizliyorum. Gözümü, yüzümü, dudaklarımı tek ürünle temizliyorum.

8. Yves Rocher Pure Menthe Yüz Yıkama Jeli

8. Yves Rocher Pure Menthe Yüz Yıkama Jeli

%98 doğal içeriği ile sevilen yüz yıkama jellerinden biri olan Yves Rocher Pure Menthe, karma ve yağlı cilde sahip olanların tercih edebileceği yıkama jellerinden biri. 

Vegan formülünde organik nane ve prebiyotikler bulunan bu jel, cildin sebum dengesini düzenleyerek gözenekleri derinlemesine temizler. 

Mat bir cilde sahip olmak isteyenler tercih edebilir. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

İlk basta küçük boyunu denemiştim, o kadar sevdim ki kesip iyice dibini sıyırdım resmen. Sonra da büyük boyunu sipariş ettim. Bir yüz temizleme jeli ne kadar övülürse o kadar övebilirim. Gözenekleri derinlemesine temizliyor, bu vaadini gerçekleştiriyor. Ayrıca düzenli kullanımda cilde parlaklıkta verip aydınlık bir görünüm sunuyor. Sivilcelerimi azalttı ve çıkmalarını engelledi. O kadar memnunum ki bittikçe alıyorum ve başka temizleyiciye ihtiyaç duymuyorum. Makyajı iyi temizlemiyor diyen var ama zaten böyle bir vaadi yok bu jelin. Makyaj temizleme jeli değil, cilt temizleme ürünü bu. Makyajınızı güzelce makyaj temizleme suyuyla temizleyip bu jelle yıkarsanız ve üstüne nemlendiricinizi sürerseniz memnun kalacağınızdan eminim. 🫶🏻 Köpürmemesine gelecek olursak, iyi temizlediği ve işe yaradığı takdirde köpürmesine gerek yok sonuçta, değil mi? :) 

9. Bioderma Sensibio Foaming Gel

9. Bioderma Sensibio Foaming Gel

Sabun ve parfüm içermeyen formülü ile hassas ve kuru ciltler için üretilmiş Bioderma Sensibio Foaming, cildi temizleyerek makyajdan arındırıyor ve ihtiyacı olan nemi sağlıyor. 

Aynı zamanda ciltteki hassasiyet ve rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı oluyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Egzaması olan bir kadınım cildim inanılmaz kurudur hele ki makyajı temizledikten sonra çatlar kurur, fakat bunu kullandıktan sonra yok böyle bir şey ! Gram kuruluk yok yumuşacık oldu cildim şaka mı bu ? Pessssss dedirtti bana, alın aldırın stok yapın kızlar 😍

10. La Roche Posay Toleriane Caring Temizleyici Jel

10. La Roche Posay Toleriane Caring Temizleyici Jel

Normal, kuru ve hassas cilde sahip olanların kullanabileceği Toleriane Caring, rahatsızlık ve kuruluk hissine karşı özel olarak geliştirilmiş bir temizleme jeli. 

Hem cilt hem de makyaj temizliğinde tercih edebileceğiniz bu jel, La Roche Posay Termal Suyu içerdiği için hassasiyeti azaltmaya da yardımcı oluyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

O kadar çok markanın temizleme ürününü denedim ki artık umudum da yoktu ama nemlendiricisinden memnun kalınca temizleyici kremi de denemek istedim. Makyajımı temizlediğim her üründe pul pul dökülüp kızaran gerilen cildim La Roche temizleyicide ancak kendine geldi. Şuan 2 ay olacak akşamları göz makyajım için ayrı bir ürün kullanıp yüzümü bu kremle temizliyorum ve nemlendiriyorum cildim düzeldi çok memnunum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. CeraVe Nemlendiren Temizleyici

11. CeraVe Nemlendiren Temizleyici

Cilt bariyerini onarmayı sağlayan üç temel seramid içeren CeraVe, normal ve kuru ciltler için dermatologlar tarafından geliştirilmiş formülüyle en çok sevilen ve tavsiye edilen temizleme jellerinden biri diyebiliriz.

Köpürmeyen kremsi dokusuyla cildi kurutmadan temizliyor ve cildin nemini hapsederek kuruluğa karşı koruma sağlıyor. Parfüm içermeyen formüle sahip olduğu için hassas cilde sahip olanlar da tercih edebilir. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Doktorumun tavsiyesi üzerine aldım. Cildim çok kuru olduğu için kullanacağım. İlk deneyimime göre baya başarılı. Cildi yumuşacık yapıyor. Yağlı değil nemli bir his bırakıyor.

12. L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli

12. L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Jeli

Hassas cildi olanlar için özel olarak üretilen bu jel, değerli çiçeklerin rahatlatıcı gücünü kullanarak cildi temizliyor. 

İçeriğindeki gül ve yasemin ile yumuşacık, duru ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olurken, cildi yatıştırıp rahatlama sağlamayı da ihmal etmiyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Aşşşırı aşşırı güzel bir ürün cildimi temizleyip yumuşacık yapıyor. Aynı zamanda cildimi makyaja hazırlarken ve makyajımı çıkarırken de kullanıyorum. Düzenli kullanımda etkisi çok açık.

13. Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli

13. Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli

Tüm cilt tiplerinin tercih edebileceği Garnier Hyaluronik Aloe; temiz ve ferah bir cilde kavuşmanızı sağlayıp, gözenekleri de sıkılaştırmayı ihmal etmiyor.

%96 doğal içeriği ve uygun fiyatıyla en çok tercih edilen temizleme jellerinden biri. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok kuru bir cildim vardı bununla birlikte acayip yumuşak ve nemli bir cilde sahibim aşırı yumuşak bir dokusu var. Teşekkür ederim tavsiye ediyorum :)

14. Neutrogena Misket Limonu& Aloe Vera Yüz Temizleme Jeli

14. Neutrogena Misket Limonu& Aloe Vera Yüz Temizleme Jeli

Yağlı cildin en büyük problemlerinden biri olan cildin parlama problemine karşı özel olarak geliştirilen formülüyle, cildi fazla yağdan arındırarak temizliyor. 

Parlama karşıtı etkisi ile tertemiz ve mat bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gerçekten mükemmel ilk kullanımda etki etti yağlı ciltler için en iyisi. İlk kullanımda birazcık kızartabiliyor fakat yüzünüz alışınca geçiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sananekiadımdan

Aslında Rosece gibi çok başarılı (belki daha az etki etse de çok daha doğal ve yeterince etkili) yerli markalar var. Bir içerik de yerli markalar için hazırl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

👏👏