Görüş Bildir
Haberler
Kullananların Tavsiye Ettiği En İyi ve En Etkili Sivilce Kremi Önerileri

etiket Kullananların Tavsiye Ettiği En İyi ve En Etkili Sivilce Kremi Önerileri

Kübra B.
10.10.2022 - 17:50 Son Güncelleme: 24.07.2023 - 15:25

Bu ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışmayı unutmayın!

Cilt konusunda hepimizin ortak bir isteği var; pürüzsüz ve kusursuz bir cilde sahip olmak. Fakat ergenlik dönemi, beslenme alışkanlığı, adet döngüsü ve stres gibi etmenler yüzünden özellikle karma yağlı ciltlerin sivilceyle savaşı özen ve sabır gerektiriyor. 

Sivilcelere çözüm arayan herkes; 'Yağlı ciltler için en iyi sivilce kremi hangisi?''En etkili sivilce kremi nedir?' sorularıyla baş başa kalıyor. Bu sorulardan sizi kurtarmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olmak için sivilce karşıtı çözümler üzerine  detaylı bir araştırma yaparak dermatologların önerdiği sivilce kremlerinin de içinde bulunduğu en iyi ve en etkili sivilce kremlerini bir araya topladık. Gelin birlikte göz atalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

'Bu içerik iş birliği içeriyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Acnium Nemlendirici Krem

1. Acnium Nemlendirici Krem

Yağlı ve akneli ciltlerin krem seçimi çok önemlidir. Cildin sebum dengesini koruyarak akne oluşumunu engelleyen Bioxcin Acnium Sebum Dengeleyici Krem bu noktada doğru bir tercih olacaktır.

İçeriğindeki patentli bitki aktifi ile akneye karşı savaşıyor ve termal su içeriği ile cildi yatıştırıyor. Cildi nemlendirirken mat bir görünüm sağlıyor.

Önem verenler için bu ürün vegan ve vejetaryen içeriklere sahip.

Link burada.

Kullanıcı yorumu:

Sivilceye eğilimli cildime uygun bir krem hem sivilce yapmadı hem de sürdükten sonra hızlı emildi ve parlama yapmıyor. İçeriği de bitkisel tavsiye ederim

2. Caudalie Vinopure Skin Perfecting Mattifying Fluid

2. Caudalie Vinopure Skin Perfecting Mattifying Fluid

Ciltteki sebum dengesinin sağlamasına yardımcı olan ve cilt görünümünü düzenleyen Caudalie Vinopure; cilde mat, daha canlı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

İçeriğindeki organik gül suyu, üzüm polifenolleri ve %100 doğal türevli esansiyel yağlar sayesinde cilde nefes aldıran canlandırıcı bir etki sunar.

Fiyatı 490 TL 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Süper bir krem hem nemlendirme hem matlaştırma hem de sivilce ile mücadelede en iyilerden diyebilirim. Çok seviyorum bu markayı çoookkkk. Sadakat puanlarınızı işlemeyi sakın unutmayın ben o puanlarla koca bi yüz yıkama jeli aldım 😍

3. La Roche Posay Effaclar Duo(+)

3. La Roche Posay Effaclar Duo(+)

Dermatologların en çok tavsiye ettiği markalardan biri olan La Roche Posay, Effaclar Duo(+) kreminin ilk 12 saatten itibaren etkisiyle oldukça iddialı. 

Cilt kusurlarının görünümü ve tekrarlaması konusunda öne çıkan bu krem, gözenekleri küçülterek mikro peeling yapıyor. Ayrıca içeriğindeki niasinamid sayesinde cildi yatıştırıp, kızarıklığı ve rahatsızlık hissini azaltıyor.

Fiyatı 397 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yüzümü pürüzsüzleştirdi. Çok kaliteli ve güzel bir krem ikinci siparişimdi. Yüz yıkama jeliyle beraber kullandım yüzüme çok iyi geldi. Yüzümdeki kusurları ve sivilceleri giderdi. Yüzünde kusur akne şikayeti olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

4. Bioderma Sébium Global

4. Bioderma Sébium Global

Sivilce karşıtı etkisiyle, akneye eğilimli ciltler için özel olarak üretilmiş Bioderma Sébium Global, cildin sebum yapısındaki bozulmayı gidermeye ve sebumun doğal koruyucu işlevlerini geri kazandırmaya destek sağlar.

İçerdiği AHA, salisilik asit ve sitrik asit ile gözeneklerin temizlenmesini ve cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

Ayrıca kızarıklık ve parlamayı da ortadan kaldırır. 

Fiyatı 275 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü önce bir eczaneden satın aldım devamlı olarak yanağımda nükseden sivilceler için ve o kadar iyi geldi ki buradan 2. sefer sipariş verdim kesinlikle sivilceler için iyi bir ürün benim cildim karma sabah ve akşamları cildimi temizledikten sonra tonikten sonra uyguluyorum tavsiye ederim tek sorun boyutu küçük ama gücü büyük :)

5. Vichy Normaderm Phytosolution

5. Vichy Normaderm Phytosolution

Siyah nokta, leke ve gözeneklere karşı etkili formülüyle karşımıza çıkan Vichy Normaderm Phytosolution, cilt kusurlarına karşı etkisiyle dermatologların tavsiye ettiği kremlerden biri.

Hyalüronik asit, salisilik asit ve probiyotik türevi içeriği ile yağlı his bırakmadan cildi nemlendirir. Aydınlık ve cilt tonunun daha eşit görünmesini sağlar.

Fiyatı 314,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun süredir kullanıyorum kokusu yok denecek kadar az ve hafif. Yağlı bir cildim var ve nemlendiriciler çok rahatsız ediyor normalde ama bu ürün çok güzel. Yağlanma ve parlamayı önlüyor. Tüm gün elim yüzüme gitmeden durabiliyorum. Gözenekleri sıkılaştırma ve ışıktı verme yönünden de başarılı buldum. 2. kutuyu aldım kullanmaya devam ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pharmaceris T Sebostatic Anti-acne Normalizing Face Cream

6. Pharmaceris T Sebostatic Anti-acne Normalizing Face Cream

Pharmaceris T Sebostatic; aşırı sebum salgısını azaltıp sitrik asit epidermisi ile nazikçe cildi soyarak, pürüzsüzleşmesini ve aydınlanmasına yardımcı oluyor.

Yenilikçi Pore-Diminish formülü ile cilt tonunu eşitleyip, gözenekleri etkili bir şekilde temizler ve küçültür. Ayrıca UVA/UVB ışınlarına karşı günlük koruma sağlamayı da ihmal etmez.

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllardır kullandığım bir ürün ben Pharmaceris'in toniğiyle beraber kullanıyorum hem sivilce oluşumuna hem de gözeneklerime çok iyi geliyor.

7. Ducray Keracnyl Control

7. Ducray Keracnyl Control

Siyah nokta ve parlama karşıtı Ducray Keracnyl Control, fazla sebum salgısını dengeleyip lekeleri hedefler. 

İçeriğindeki Myrtacine ile sivilceleri yatıştırmaya ve cildi yumuşatıp, mat bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Gözenekleri açarak etkin bir şekilde temizler ve parlaklığı giderir. 

AHA içermez ve komedojen değildir. 

Fiyatı 229,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Doktor önerisi sivilcelerin çıkmasını engelliyor normal nemlendirici kullanınca yağlanma yapıyor bunda öyle bir şey yok sabahları Aven diye marka kullanmıştım akşam bunu ama küçük boyutlar pahalı geliyor.

8. MAMAAURA Yağlı ve Akneye Yatkın Ciltler İçin Yüz Kremi

8. MAMAAURA Yağlı ve Akneye Yatkın Ciltler İçin Yüz Kremi

Akne sonrası kalan izler, lekeler, parlaklık ve siyah noktalara karşı etkisiyle öne çıkan Mamaaura, cildin fazla sebum üretimine karşı formülüyle oldukça etkili.

İçeriğindeki zengin niasinamid, salisilik asit ve azelaik asit ile lekeleri ve izleri azaltmaya, görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor.

Fiyatı 359 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Cildimde sivilce oluşumu çok fazla oluyordu cilt bakımı rutinimde yok şu bu derken bir sürü ürün vardı sonunda tek bir kremle bu işi çözdüm satıcıya teşekkürler.

9. Avene Cleanance Comedomed

9. Avene Cleanance Comedomed

Yağlı ciltlerdeki düzensiz görünümü azaltmaya yardımcı olan Avene Cleanance Comedomed, özellikle cilt lekeleri ve siyah noktalara karşı oldukça etkili.

Avene termal su içeriği ile cildi tazeleyici ve rahatlatıcı özelliği bulunuyor. Ayrıca cildi matlaştırmayı ve gözenekleri sıkılaştırmayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 195,74 TL

Linki burada. 

Kullanıcı yorumu:

1 haftadır her gün sabah akşam kullanıyorum lokal olarak sivilce ve izlerin üstüne. Hafifletmesinin yanında cildi aydınlattığını da söyleyebilirim. Sivilceler geçtikten sonra tam nemlendirici olarak da kullanılır bu ürün.

10. The Body Shop Çay Ağacı Akne Lekelerine Karşı Gece Losyonu

10. The Body Shop Çay Ağacı Akne Lekelerine Karşı Gece Losyonu

Ciltteki fazla yağı ve sebumu kontrol edip, hafif nemlendirme sağlayan The Body Shop Çay Ağacı Losyonu, gece boyunca cildi kontrol altında tutuyor. Akne lekelerinin görünümünü hafifletiyor.

Paraben içermeyen ve % 100 vegan olan bu ürün, cildinizde istediğiniz mat görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Fiyatı 484,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü 2 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Sivilcelerime çok iyi geldi. Karma yağlıya dönük bir cildim var. Yağlanmayı azalttı. Sivilce lekelerimin de rengini açtı. Çok memnun kaldım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. La Roche Posay Akneli ve Sivilceli Ciltler için Lokal Bakım Kremi

11. La Roche Posay Akneli ve Sivilceli Ciltler için Lokal Bakım Kremi

Ciltte aniden beliren sivilcelerin ve bu sivilcelerin bırakabileceği lekelenmelerde etkili olan Effaclar A. I., sahip olduğu güçlü bileşenleri ile cilde zarar vermeden arınmasını sağlıyor.

İçeriğindeki mikro soyucu özelliği bulunan IHA ile cilt yüzeyindeki sivilceyi ve hasarlı deriyi yok ediyor.

Thermal suyunun ferahlatıcı, yenileyici ve besleyici etkisiyle de cilt dokusunu tazelemeyi ihmal etmiyor.

Fiyatı 327,98 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün gerçekten anlatıldığı gibi 1 günde sivilceyi yok ediyor ciddi ciltteki kabuklu sivilceleri de hemen kurutup siliyor. Tavsiye ederim tekrar sipariş vereceğim küçük boyu ama yinede alınır değer.

12. Mia Klinika

12. Mia Klinika

Akne ve siyah noktalar ile mücadelede önemli destek sağlayan Mia Klinika; aşırı sebum üretimini düzenleyerek, tıkanık gözenekleri açıyor. Ayrıca cildi matlaştırmaya da yardımcı oluyor.

İçeriğinde; nemlendirici etkisiyle hyalüronik asit, yenileyici etkisiyle salisilik asit ve cilt tonunu düzenleyici azelaik asit bulunuyor. 

Fiyatı 194 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bu harika bir şey. Bu Ürünü kullandığımdan beri adam akıllı sivilcem bile çıkmadı ufak bir sivilce çıkınca hemen söndürdü falan. Gayet iyi nemlendiriyor gece kullanıyorum sabaha cildim nemli aydınlık uyanıyorum.

13. ZDRAVE

13. ZDRAVE

Her cilt tipine uygun, sivilce ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı olan ZDRAVE Sivilce Leke Kremi, etkisiyle kullananlar tarafından oldukça beğenilen kremlerden biri.

Aktif sivilceler ve leke konusunda etkili olan bu krem, cilt tonunu eşitlediğini de söyleyebiliriz. 

Fiyatı 69 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü gerçekten çok çok beğendim bazı sivilcelerim akşam yatmadan önce üzerine tabaka halinde sürüyorum sabah gitmiş oluyor bazıları da bir iki günde gidiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın