Görüş Bildir
Haberler
Cilt Tiplerine Göre Tavsiye Edilen En İyi Nemlendirici Krem Önerileri

etiket Cilt Tiplerine Göre Tavsiye Edilen En İyi Nemlendirici Krem Önerileri

Kübra B.Başak Nur Süner
20.10.2022 - 17:00 Son Güncelleme: 22.05.2023 - 16:15

Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmanın en önemli yolu, gün boyu cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaktan geçiyor. Her cilt tipi nemlendirilmeye ihtiyaç duyduğu için, cilt tipinize en uygun nemlendirici kremi seçmek ve bu kremi rutin bakımınızın bir parçası haline getirmenin tam zamanı!

Hangi nemlendirici kremi kullanacağı konusunda kararsızlık yaşayanlar en çok 'En iyi yüz nemlendirici krem hangisi?' ve 'Dermatologların önerdiği nemlendiriciler nelerdir?' sorularını merak ediyor. Bu sorulardan sizi kurtarmak ve cildinize uygun nemlendirici kremi seçmeniz için; hem kuru cilt, hem yağlı cilt, hem de hassas ciltlere uygun, dermatologların önerdiği nemlendirici kremlerin de içinde bulunduğu en iyi nemlendirici kremlerini bir araya topladık. Gelin birlikte göz atalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lierac Hydragenist Moisturizing

1. Lierac Hydragenist Moisturizing

Normal ve karma ciltler için uygun olan Lierac Hydragenist Moisturizing, içeriğindeki oksijen benzeri mineraller ve hyalüronik asit ile kırışıkların ve ince çizgilerin görünümünü düzenlemeye yardımcı oluyor.

Pirinç pudrasıyla zenginleştirilmiş yapısı, cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak taze bir görünüme kavuşmasına destek oluyor.

Fiyatı 698 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Lierac çok beğenerek kullandığım krem. Dokusu, kokusu, akışkan yapısıyla yüzüme kolayca sürüyorum ve cildim emiyor. Çok ürün kullandım ama bu başka kesinlikle tavsiye ederim.

2. Darphin Hydraskin Light Nemlendirici Jel Krem

2. Darphin Hydraskin Light Nemlendirici Jel Krem

Normalden karmaya dönük cilt tipleri için uygun olan Darphin Hydraskin Light, hafif yapıdaki jel formu ile cildi yağlandırmadan nemlendiriyor. 

İçeriğindeki deniz börülcesi ve fransız lavantasının nem verme özelliği ile cildi neme doyuruyor. Daha taze ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Paraben, mineral yağ, ftalat ve formaldehit içermiyor.

Fiyatı 832 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu: 

Denemek için almıştım nemlendirmesini ve sivilce yapmamasına bayıldım. Kokusu da efsane hızlı emilim sağlıyor, yapış yapış olmuyor.

3. Vichy Slow Age Probiyotik Türevi İçeren Nemlendirici Krem

3. Vichy Slow Age Probiyotik Türevi İçeren Nemlendirici Krem

Normal ve karma cilde sahip olanların tercih edebileceği Vichy Slow Age, ince çizgi ve leke gibi yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı oluyor. 

İçeriğindeki probiyotik türevi ile cilt bariyeri fonksiyonlarını güçlendiriyor ve cildin nemini artırıyor.

SPF25 ile UV ışınlarına karşı cildi korumayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 429 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kadifemsi yapıda cildi gerçekten yumuşacık yapıyor. Tatlı bir pembelik yapıyor. Yıllardır vazgeçilmezim, dermatoloğumun önerisi ile aldım. Çok memnunum.

4. Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici

4. Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici

Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği Clinique Moisture Surge, cildin nem dengesini bozan her koşulla mücadele ederek, cilde ihtiyacı olan nemi sağlıyor ve daha dirençli hale gelmesine yardımcı oluyor.

Hafif ve yağsız formülü ile 10 kat derine inerek kalıcı nem sağlayıp, daha dolgun ve ışıltılı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Fiyatı 435 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Harika bir nemlendirici, cildi yağlandırmıyor. 3.kez kullanıyorum. Anında etki görebileceğiniz bir ürün. 

5. La Roche Posay Toleriane Ultra

5. La Roche Posay Toleriane Ultra

Hassas cilt ve alerjiye eğilim gösterebilen ciltler için özel olarak üretilen Toleriane Ultra, yoğun nemlendirme sağlayarak ciltteki gerginlik ve kuruluk hissini azaltıyor.

Ayrıca içeriğindeki La Roche Posay Termal Su ile ciltteki hassasiyetin günden güne azalmasına ve cildi yatıştırmasına yardımcı oluyor.

Fiyatı 550 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllar önce kullanmıştım ve yüzümdeki kızarıklık batma yanma hissini yok etmişti çok memnun kalmıştım. Şimdi yüzümde yine öyle bir hassasiyet oluştu hemen aldım gerçekten hakkını veriyor. Hassas cilt bakımı için güzel ürün, cildi yatıştırıyor memnun kaldım. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vichy Mineral 89

6. Vichy Mineral 89

Hyalüronik asit içeren nemlendirici ve güçlendirici serum Vichy Mineral 89, karma ve yağlı ciltler için özel olarak üretilmiş. 

24 saat cildi yağlandırmadan nemlendirip, canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Hafif jel dokusu ile ciltte hızla emilip, ferahlık veriyor. 

Parfüm ve alkol içermeyen formülü ile hassas cilde sahip olanların bile tercihi olabilir. 

Fiyatı 598 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Vichy ile eczacı arkadaşım sayesinde tanıştım. güneş kreminin yanında hediye gelmişti küçük boy krem. Nemlendirmesi çok iyi, güneş kreminden önce kullanıyorum. Cam şişeyi de bu yüzden sipariş ettim. Sivilceye meyilli cildimde sivilce yapmadan nemlendirdi. Sivilce çıkmıyor artık yüzümde. Teşekkürler Vichy 👏

7. Kiehl's Ultra Facial Nemlendirici Krem

7. Kiehl's Ultra Facial Nemlendirici Krem

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olan Kiehl's Ultra Facial, hafif yapılı nemlendirici formülü ile öne çıkıyor. 

En sert hava koşullarında bile etkisini yitirmeyen bu krem, buzul glikoproteinleri ve skualan içeren formülü ile 24 saat süren nemlendirme sağlıyor. Daha sağlıklı bir cilt görünümü için, %55 hızlandırılmış cilt bariyeri onarımı sağladığı klinik olarak test edilmiş.

Fiyatı 1.836 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Dokusu muhteşem. hem cilde yeterli nem veriyor hem de yağlı görünmesini engelliyor. T bölgem yağlı, yanaklarım kuru olur benim genelde. Azıcık sürmeme rağmen dengeli bir şekilde nemlendiriyor. Boyutu küçük olmasına rağmen uzun süre kullanacağım gibi görünüyor. Sanırım aradığım nemlendiriciyi buldum.

8. Yves Rocher Sebo Vegetal Jel Krem

8. Yves Rocher Sebo Vegetal Jel Krem

Karma ve yağlı ciltlerin tercih ettiği Yves Rocher Sebo Vegetal, gözenek sıkılaştırıcı ve kusurları gidermeye yardımcı etkisiyle öne çıkıyor.

Hafif ve yağsız yapısı ile içeriğindeki boreal çay tozu, ciltteki sebum üretimini dengeleyip, parlamayı önlüyor. Böylece cildin gün boyu mat ve temiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Mineral yağ içermeyen formülü % 91 bitkisel içeriğe sahip.

Fiyatı 329 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Sürekli olarak kullandığım Yves Rocher in en sevdiğim ürünü. Karma bi cildim var. Gün boyu nemlendiriyor canlı aydınlık bir görünüm sağlıyor. Emilimi harika. Yağlı his vermiyor.

9. Bioderma Hydrabio Jel Krem

9. Bioderma Hydrabio Jel Krem

Normal ve karma ciltlerin tercih edebileceği Bioderma Hydrabio; nemsiz yapıdaki cildi nemlendirerek, doğal ışıltısına ve canlılığına kavuşmasına yardımcı oluyor. 

 İçeriğindeki E vitamini ile cildin erken yaşlanmasına karşı korunmasına da yardımcı oluyor.

Fiyatı 378 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kaliteli bir ürün. Akne tedavisi görürken almıştım. Hala da kullanıyorum, yüzümü pamuk gibi yapıyor. Tavsiye ederim. 

10. Avene Cleanance Hydra Krem

10. Avene Cleanance Hydra Krem

Kuru ve yıpranmış ciltler için önerilen Avene Cleanance Hydra Krem; içeriğindeki hindistan cevizi, karite yağı ve jojoba yağının  sayesinde cildin beslenmesine ve esnekliğinin kazanmasına yardımcı oluyor.

Ayrıca yine içeriğindeki Avene Termal Su ile cilde ferahlık ve rahatlık sağlamayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 298 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü akne tedavisi gördüğüm için doktorumun tavsiyesi ile aldım. Çok iyi nemlendiriyor. Kısa sürede emiyor ve cildi aşırı sağlıklı parlak gösteriyor. 1 günde elime ulaştı. Tavsiye ederim Avene kalitesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. La Roche Posay Toleriane Sensitive Krem

11. La Roche Posay Toleriane Sensitive Krem

Normalden karmaya dönük ve hassas cilde sahip olanların tercih edebileceği Toleriane Sensitive; gerginlik, kuruluk ve karıncalanma hissini ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

48 saatlik nemlendirme ile cilt bariyerini koruyor ve cildi yatıştırıyor. Parfüm ve alkol içermeyen formülü sayesinde bebeklerin kullanımına da uygun.

Fiyatı 282 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Hassas cildime dokunmayan nadir ürünlerden doktorumun tavsiyesiyle almıştım iyi ki almışım çok iyi geldi cildime sivilcelenme asla yapmadı.

12. Bioderma Sensibio Defensive Rich Krem

12. Bioderma Sensibio Defensive Rich Krem

Hassas cilde sahip olanların tercih edebileceği Bioderma Sensibio Defensive Rich, içeriğindeki etkin antioksidan E vitamini ve karnozin sayesinde cildin savunmasını güçlendiriyor.

Ayrıca kırmızı adaçayı ekstresi ile cildin ihtiyaç duyduğu nemi vererek yatışmasına yardımcı oluyor. 

12 saatlik nemlendirme süresince cilde esneklik ve yumuşaklık sağlıyor.

Fiyatı 286 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Gittiğim cildiye doktorunun tavsiyesiyle aldım. Çok memnun kaldım. Pul pul dökülen cildimi yumuşacık yaptı.👍🏽

13. CeraVe Nemlendirici Krem

13. CeraVe Nemlendirici Krem

Kuru ve çok kuru ciltler için üretilen CeraVe, hem yüz hem vücut kullanımına uygun. Gün boyu cildi nemlendirirken, içeriğindeki üç temel seramid ile cilt bariyerini onarıyor. 

Yağlı his bırakmadan hızla emilen bu krem, parfüm içermiyor. 

Fiyatı 157 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Uzun zamandır yüzümü kuruluktan kurtaracak parlak ve canlı gösterecek bir krem arıyordum. Buldum sonunda. Cildim kuru dönük karma olduğu için her krem yeterli gelmiyor. Özellikle dudak ve burun çevrem pul pul dökülüyor. Cerave çok iyi geldi. Nemlendirmesi o kadar güzel ve kalıcı ki… Sabahtan akşama kadar nemlendiriyor yumuşacık yapıyor. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın