Görüş Bildir
Haberler
Yıpranmış ve Cansız Saçlar İçin En İyi Keratin Bakımı Tavsiyeleri

etiket Yıpranmış ve Cansız Saçlar İçin En İyi Keratin Bakımı Tavsiyeleri

Kübra B.
17.10.2022 - 13:46

Hava kirliliği, mevsim değişiklikleri, kireçli sular gibi olumsuz çevre faktörleriyle saç boyaları, fön ve düzleştirme gibi işlemler birleşince saçlarımızın yıpranması kaçınılmaz oluyor. Saçın ana bileşenlerinden olan keratin proteini, bu tür etkiler ve yaş ilerlemesiyle birlikte oldukça azalıyor. 

Kırık saç uçları, elektriklenme, saçın cansız görünümü gibi problemleri ortadan kaldırmak ve saçın eski sağlığına kavuşmasını sağlamak için keratin bakımı uygulamanız şart. 

Evde keratin bakımı yapmak için piyasada bulunan birçok marka arasından seçim yaparken, en merak edilen sorulardan biri ''En iyi keratin markası hangisi? '' oluyor. Biz de bu konuda bir araştırma yapıp, kuaförlerin kullandığı keratinlerin de olduğu en iyi keratin markalarını bir araya getirdik. Gelin birlikte göz atalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Native Base Daily Keratin Treatment

1. Native Base Daily Keratin Treatment

Profesyonel kullanım için geliştirilmiş olan Native Base Daily Keratin Treatment, kuaförlerin en çok tercih ettiği keratin bakım ürünlerinden biri diyebiliriz.

İçeriğindeki hidrolize keratin ile saçı onarıp, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm ile saçın daha canlı ve parlak görünmesini sağlıyor.

Tüm saç tipleri için kullanıma uygun.

Fiyatı 1.950 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Birkaç yıldır kuaförümün sarı saçlarımdaki yıpranmalar için kullandığı bir ürün. Ancak malum fiyat artışlarından dolayı kendim yapmaya karar verdim. Fiyat ilk bakışta yüksek gibi ama 6 aylık bakım yaptırmayla fiyatı çıkıyor zaten. Uygulaması bana zor gelmedi. Etkisi zaten tartışılmaz çok güzel. 

2. Natura Keratin Saç Botoksu Seti

2. Natura Keratin Saç Botoksu Seti

Saç botoksu ya da keratin bakımı olarak adlandırılan Natura Keratin Saç Botoksu Seti, formaldehit ve zararlı kimyasal içermeyen formülüyle hasarlı, yıpranmış, yanmış saçları onarıyor. 

Özellikle röfle, balyaj ve saç rengini açmak için yapılan kimyasal içerikli uygulamalar yüzünden saç telleri zayıflayıp, kopanların kullanması gereken setlerden biri.

Fiyatı 700 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kesinlikle paranın hakkını veriyor. Organik olması harika, saçlarım kendine geldi.

3. Davines Nourishing Hair Building Pak

3. Davines Nourishing Hair Building Pak

Kolay kırılan, kuru ve nemsiz saçlar için önerilen Davines Nourishing Hair Building Pak, içeriğindeki keratin ile bozulan saç yapısını düzelterek güçlenmesini sağlıyor.

Kuru ve hasarlı saçların ihtiyacı olan nemi ylang ylang yağları ile yumuşak ve parlak görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Ayrıca yine içeriğindeki üzüm ekstresi ile güneş ışınlarına karşı korumayı da ihmal etmiyor.

Fiyatı 440 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kuaförüm bu ürünü övdüğünde ne kadar güzel bir ürün olabilir demiştim ama o kadar memnun kaldım ki sadece iki kez kullanımda bile çok güzel sonuçlar aldım. Ombreden kaynaklı saçlarımdaki o sertlik kalmadı yumuşacık oldu. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren bir ürün özellikle saçlarınız çok işlem görmüş ve yıpranmışsa alın asla pişman olmayacaksınız.

4. Okay Keratin Smooth Onarıcı Maske

4. Okay Keratin Smooth Onarıcı Maske

Saçın nemini korumaya yardımcı olan Okay Keratin Smooth, yıpranmış saça ipeksi yumuşaklık ve parlaklık veriyor.

İçeriğindeki keratin ile cansız ve yıpranmış saçı onarıyor. Sağlıklı görünümüne kavuşmasını sağlıyor. 

Fiyatı 154,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürünün boyutu çok yeterli ve saçları ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Kesinlikle alacaksanız bu ürünü almalısınız kokusundan zaten bahsetmiyorum bile mükemmel 🥰🥰😍

5. Kuaf Tuzsuz Şampuan Keratin Saç Maskesi

5. Kuaf Tuzsuz Şampuan Keratin Saç Maskesi

İçeriğindeki keratin ve soya proteini ile yıpranmış ve cansız saçlara yoğun bir bakım uygulayan Kuaf, özel tuz içermeyen sülfatsız şampuanı ile saçın yıpranmasına da engel oluyor.

Ayrıca yine içeriğindeki aloe vera ile saçın nemini hapsedip, uzun süreli parlaklık sağlıyor. Güçlü görünmesine yardımcı oluyor.

Fiyatı 129,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Platin renk saçlarıma çok iyi geliyor. Yıkadıktan sonra saçlarımı düzleştirmeme gerek kalmıyor. Alın, aldırın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Matsu Intensive Repair Yoğun Bakım Maskesi

6. Matsu Intensive Repair Yoğun Bakım Maskesi

Çok yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçlar için özel olarak üretilen Matsu Intensive Repair, keratin ve arganın onarıcı, besleyici ve nemlendirici aktifleri ile saça derinlemesine etki ediyor.

Kurumuş ve yıpranmış saçın olumsuz etkiler yüzünden olan hasarlı kısımlarını onararak, gücünü ve elastikiyetini geri kazandırmayı sağlıyor.

Fiyatı 217,99 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Saçlarımı o kadar çok açtırıp boyattırdım ki, artık saç diplerim bile kuruluktan yağlanmıyor düşünün. Bu ürünle yemin ederim ilk yıkamada saçlarım yumuşacık oldu parladı. Hani neredeyse her ürünü kullandım. Ne olur alın deneyin. Diğer serilerini de zam gelmeden alacağım helal olsun Matsu.

7. Selective Ammino Keratin Saç Maskesi

7. Selective Ammino Keratin Saç Maskesi

İçeriğindeki amino asitler ile saçın yapısını nemlendiren ve güçlendiren Selective Ammino, buğday proteiniyle de saç tellerini onarmaya yardımcı oluyor.

Besleyici, yumuşatıcı ve nemlendirici etkiye sahip vitamin panthenol içeriği ile zenginleştirilmiş bu maske, hasarlı ve aşırı işlem görmüş saçları güçlendiriyor.

Fiyatı 165 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Boyadan yıpranmış sarı saçlarım için o kadar çok ürün kullandım ki bu ürün kadar hiç biri etkili olmadı. Arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. Bir de bunu deneyim dedim. Saçlarımın halini bilenler etkiyi görünce çok şaşırdılar.

8. No Ordinary Argan & Keratin İçerikli Doğal Saç Bakım Yağı

8. No Ordinary Argan & Keratin İçerikli Doğal Saç Bakım Yağı

Yumuşaklığını ve parlaklığını kaybetmiş saçlar için besleyici bir yağ olan No Ordinary Saç Bakım Yağı, elektriklenme ve kabarmalara karşı da oldukça etkili. 

Saçı keratin ve argan yağı ile besleyerek yumuşak ve parlak bir hale getiriyor.

Fiyatı 199 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kabarık, kıvırcık, ince telli, kuru ve hassas saçlara sahibim. Bugün sabah elime geçti ve hemen denedim. Gerçekten elektriklenmeyi ve kabarıklığı alıyor, saçların kolay taranmasını sağlıyor, parlaklık veriyor, saçları kesinlikle ağırlaştırmıyor. onlarca saç kremi, saç köpüğü, saç bakım yağı denemiş biri olarak bundan sonra tek geçerim No Ordinary. İlk kullanımda bu kadar memnun kalacağımı asla düşünmüyordum. Çok fazla ürün kullandığım için beklentim çok düşüktü, beni çok şaşırttı ve çok memnun etti. 

9. Morfose Keratin Saç Serumu

9. Morfose Keratin Saç Serumu

Elektriklenme, kabarma ve kırık saç uçlarına bakım yapan Morfose, saçın sağlıklı ve yumuşak hale gelmesini sağlıyor.

Ayrıca zor bukle ve kıvrımları yumuşatarak, ipeksi bir görünüm kazandırmasıyla da öne çıkıyor. Günlük kullanarak daha düz, parlak ve güçlü saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

Fiyatı 118,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Saçlarımın uçları çok cansız ve kırıktı. Bir arkadaşım tavsiye etti ve aldım. Şu an devamlı kullandığım bir ürün. Saçlarıma inanılmaz iyi geldi. Ben de şu an etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle alın bir deneyin, farkı hemen ilk kullanımda hissedeceksiniz.

10. Botanica Comfort Keratin Bakım Yağı

10. Botanica Comfort Keratin Bakım Yağı

Aşırı yıpranmış saçlar için özel olarak üretilen Botanıca Comfort Keratin Yağı, zarar görmüş keratin tabakasını onararak saçlardaki kırılma ve kopmaları engellemeye yardımcı oluyor.

Durulama yapmadan uygulayabileceğiniz bu yağ sayesinde saçlarınız kısa sürede daha sağlıklı bir yapıya kavuşarak, parlak bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 

İçeriğinde paraben bulunmuyor.

Fiyatı 94,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Annemin saçları boyalıydı zor taranıyor çok yıpranmış duruyordu. Yorumlarla aldım çok memnun stok yapmayı düşünüyor 😍 Kendime de aldım boyasız saçım çok rahat taranıyor ve kokusu muhteşem yumuşacık yapıyor 🌸 Kesinlikle tavsiye ederim 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Natural Ritualist Keratin Bakım Yağı

11. The Natural Ritualist Keratin Bakım Yağı

Boyadan yıpranan ve sertleşen saçlara keratin bakımı yaparak saçın, beslenmesine ve canlanmasına yardımcı oluyor. 

Durulama gerektirmeyen uygulamasıyla zamanı olmayan kişiler için kolay bir kullanım sağlıyor. 

Uygulamaya başladığınız andan itibaren saçlara hızla nüfus ederek saçları onarıyor. Pürüzsüz, canlı ve parlak görünmesini sağlıyor. 

İçeriğinde paraben bulunmuyor.

Fiyatı 72,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Fiyatını kesinlikle hak ediyor 🖤 Boyadan yıpranan ve sertleşen saçlarım vardı yaklaşık bir aydır haftada iki kez duş aldıktan sonra taramadan önce bolca kullandım. Yağlı his bırakmadı, aşırı derecede yumuşattı ve parlattı. Saçlarımın uçlarında azıcık kırık vardı şimdi gözle görülen hiçbir kırık yok. Kesinlikle bitmeye yakın stoklayacağım.

12. Farmasi Professional Keratin Therapy

12. Farmasi  Professional Keratin Therapy

Isıl işlemlere maruz kalmış ve hasar görmüş saçlar için özel olarak üretilen Farmasi  Professional Keratin Therapy; saçı derinlemesine nemlendirirken, saçın yüzeyini onarıyor. Pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

Durulama gerektirmeyen bir bakım sağlıyor.

Fiyatı 88,86 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ben bu ürünü yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Saçlarım dalgalı kıvırcık arası bir şey ve kalın telli ve kuru saçlarım var. Aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bunu kullanmadığım zaman. Bu ürünü çok seviyorum hem saça hacim kazandırıyor kıvırcık olurken harika canlı görünmesini sağlıyor, buklelerim belirgin ve parlak oluyor. Saçımı yıkadıktan sonra kullanıyorum tabii ki temiz saça. Saç diplerine değil ama boyuna kullanıyorum uçlarına. Çok memnunum, saçı benim gibi olana tavsiye ediyorum. 

13. Urban Care Intense Keratin Serisi

13. Urban Care Intense Keratin Serisi

Urban Care Intense Keratin Serisi ile aşırı yıpranmış saçlara özel setiyle yoğun onarıcı ve pürüzsüzleştirici bir bakım sunuyor.

Yoğunlaştırılmış keratin ve özel aktifler bulunan içeriği ile saçın yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca yıpranmalara karşı koruma sağlayıp, saçların gücünü geri kazandırıyor.

Paraben ve silikon içermiyor. 

Fiyatı 161 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bu seri harika, saçımı sarıya boyattım ve çok fazla yıpranmıştı. Çok yumuşak ve elektriklenmeyi önledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın