Görüş Bildir
Haberler
Yulaf Maskesi İle Evde Saç Bakımı

Yulaf Maskesi İle Evde Saç Bakımı

Senlemoda.com
29.08.2014 - 21:24 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 21:30

Yulaf Maskesi ile Evde Saç Bakımı vitamin eksikliğinden kaynaklı kafa derinizde oluşan kepeklenmelere sebep veya saç dökülmesi oluyorsa bu tür sorunlara karşı çözüm olabilir; Yulaf mineral deposudur.

Kimyasal olan dermatolojik ürünler bazen çözüm üretemeyebilir. Bazen ise seri üretim ürünler yerine organik doğal olanlarda çözümü bulunabilmekte her şey kişinin cilt yapısıyla alakalıdır. Saç dökülmesine bitkisel çözüm için Yulaf maskesi ile Evde Saç Bakımı kürü uygulamanız bu problemlerden kurtulabilir veya hızla gelişen sorunları etkili bir şekilde azaltabilirsiniz.

Saç dökülmesi nedenleri için dermatolog hekime danışınız. Sorunun başlıca kaynakları kış aylarında cilt derisinin soğuklardan dolayı yorulması bu dönemlerde vücut direncini yüksek tutacak besinler tüketilmesi gerekmekte, yaz aylarında ise havaların sıcak olmasını fırsat bilip tüm gün dışarıda güneşe maruz kalmak ve aynı şekilde güneşten kaçıp uzun vadede evde oturmak aynı sorunları yaratacaktır.

Süt “Taze ve organik” (Bir yemek kaşığı)

Zeytinyağı (Bir yemek kaşığı)

Badem yağı (Bir yemek kaşığı)

Yulaf Ezmesi (Bir su bardağı)

Boş temiz bir kap içine hazırlanan malzemeyi boşaltarak 5dk karıştırın ve saç köklerine parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın saç köklerini 20-25dk bone takmadan kuruduğunu hissedene kadar dinlenmeye bırakılan saçınızı durulayarak işlemi sonlandırın… Düzenli uygulanan bu yöntem ile parlaklık, canlılık ve daha havalı saçlar yaratmak kepek sorunu ve saç dökülmelerini azaltır.

Kaynak: http://senlemoda.com/yulaf-maskesi-il...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın