Görüş Bildir
Haberler
Seçimlere 29 Parti Katılacak

Seçimlere 29 Parti Katılacak

Deniz Gök
27.08.2015 - 21:16 Son Güncelleme: 28.08.2015 - 11:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

YSK'nın kararına göre, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi'ne 29 parti katılabilecek. Yine YSK tarafından yapılan açıklamaya göre seçimler için adres değişikliğini nüfus müdürlüklerine bildirmeyen vatandaşların, 28 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar nüfus müdürlüklerine başvuru yapması gerekiyor.

7 Haziran seçimlerinden sonra adres değişikliği yapan binlerce kişinin adres bildiriminde bulunmadığını tespit ettiklerini söyleyen Yüksek Seçim Kurulu , bu kişilerin ilgili kurumlara başvuruda bulunarak gerekli adres değişikliği işlemlerini yapmaları için 28 Ağustos günü mesai bitimine kadar sürelerinin olduğunu söyledi.

Adres değişikliği yapacak kişiler kendilerine ait tapu, kira sözleşmesi ya da kendi adlarına düzenlenen bir fatura ile beyanda bulunabilme hakkına sahip olacak.

Seçimlere 29 parti katılacak

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Resmi Gazete'de yer alan kararına göre, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi'ne 29 parti katılabilecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yer alan karara göre, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılma yeterliliğini taşıyan siyasi partiler şöyle:

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0