Görüş Bildir
Haberler
YouTuber Enes Batur Hakkında 3 Ayrı Suçtan Soruşturma Başlatıldı

etiket YouTuber Enes Batur Hakkında 3 Ayrı Suçtan Soruşturma Başlatıldı

Batuhan
29.11.2018 - 12:05 Son Güncelleme: 29.11.2018 - 16:40

YouTube’da çektiği videolar ile oldukça büyük bir takipçi ve hayran kitlesine sahip olan Enes Batur Sungurtekin hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı , ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Youtuber Enes Batur olarak bilinen Enes Batur Sungurtekin hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve hakaret' suçlarından yürütülen soruşturmaya yetkisizlik kararı verildi.

Amcasıyla çektiği video sonrası şikayet edilmişti

Batur videoyu silip özür dilemişti

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca sosyal medya fenomeni Enes Batur Sungurtekin hakkında, YouTube platformu üzerinden yayımladığı bir videoya ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapılan şikayetler üzerine yürütülen soruşturmada gelişme yaşandı.

Dosya yetkisizlik kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi

Dosya yetkisizlik kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi

Savcılık, Sungurtekin hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve hakaret' suçlarından yürüttüğü 13 müştekinin yer aldığı dosyanın, yetkisizlik kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmesine karar verdi. Yetkisizlik kararında, şüpheli Batur hakkında, infial oluşturan eylemiyle ilgili Türkiye'nin her yerinden şikayetlerin yapıldığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Soruşturma Antalya sınırlarında yapılması gerekli'

'Soruşturma Antalya sınırlarında yapılması gerekli'

Adli yargılanma hakkının zedelenmemesi ve aynı eylemden dolayı farklı yerlerde birden fazla soruşturmanın yürütülmemesi, şüphelinin ikametgahı ile suçun işleniş yerinin Antalya olması, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca da bu konuda soruşturma yürütüldüğü ifade edilen kararda, soruşturmanın bu yönleriyle Antalya yargı sınırları içerisinde yapılmasının ceza yargılaması açısından gerekli olduğu vurgulandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1208
307
203
134
61
42
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asgshs Sjsjsshs

Sansüre hayır hayır dersiniz sonra da sansür istersiniz. Beğenmiyorsan izlemezsin. İzlettirmezsin çocuğuna olur biter. Nedir bu şikayet merakı anlamıyorum. T... Devamını Gör

Arda Tekin

tek çaresi var,youtube türkiyeden yüklenen videolara para kazanma özelliğini kapatsın bak bakalım 1 tane saçma salak youtuber kalıyormu ortada ;)

ufukdiyoki

Daha şimdi Murat Şen ve İbrahim Selim'i seyrettim. Para kazanma iptal olursa çaresiz bu insanlar da başka alanlara yönelir.

Pasif Kullanıcı

Koskoca Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başka işi mi yok da böyle saçma sapan soruşturma yürütüyorlar ? Can sıkıntısından mı anlamadım. Şikayet edenler ... Devamını Gör

psycho

hay kadınların... konu yine kadına şiddete bağlandı. her gün 10 tane kadın ölüm haberi geliyorsa ona paralel olarak 100 tane erkek ölüm haberi geliyor ama ki... Devamını Gör