Görüş Bildir
Haberler
Yola Çıkmadan Bakılması Gereken 7 Uygulama

Yola Çıkmadan Bakılması Gereken 7 Uygulama

Tek Araba Gidelim
12.08.2014 - 17:18 Son Güncelleme: 12.08.2014 - 17:19

Yola çıkmadan önce; Trafiğin durumundan, havanın gidişatına; navigasyondan, gideceğiniz bölgede yer alan kampanyalara kadar bir çok bilgiyi sunan uygulamaları bulacağınız bu listeye mutlaka göz atılmalı.

İBB Trafik

Gideceğiniz güzergahta yoğunluğun olup olmadığını öğrenebileceğiniz en faydalı uygulama. Trafiğin her an yoğunlaşabileceği İstanbul’da mutlaka kullanılması gerek.

Accuweather

“Hava birkaç saate ne olur acaba?” sorusu, bu uygulama ile son buluyor. Saat saat ve gün gün hava durumunu gösteren uygulama en çok tercih edilenlerden.

Waze

Trafikte bulunan diğer araçlarla sohbet etmenizi sağlayan Waze, yol durumunu öğrenmek ve navigasyon için kullanılabilecek uygulamalardan.

Eventbrite

Gideceğiniz bölgede etkinlik mi arıyorsunuz? Eventbrite üzerinden etkinlikler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

OSM Android

Navigasyonun internetinizi kullanmasını istemiyorsanız; OSM Android üzerinden offline bir şekilde çalışan haritalara ulaşıp, internet paketinizi daha verimli kullanabilirsiniz.

Son Dakika Otel

Gideceğiniz bölgede konaklamanız mı gerekecek? Son dakika otel uygulaması ile o güne özel indirimli otelleri yakalayabilirsiniz.

TAG

Gideceğiniz yere daha mutlu ve konforlu gitmenizi sağlayan ekonomik yolculuk paylaşım uygulaması TAG ile ulaşım çok daha keyifli olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?