Görüş Bildir
Haberler
Yine Hunharca İzledik! 2019 Yılında Amazon Prime'ın İzleyenlerin Beğenilerini Toplayan 17 Yapımı

Yine Hunharca İzledik! 2019 Yılında Amazon Prime'ın İzleyenlerin Beğenilerini Toplayan 17 Yapımı

Dizi açısından verimli bir yıl oldu 😂

Kaynak: https://www.stuff.tv/features/24-best...
İçeriğin Devamı Aşağıda

17. The Feed

17. The Feed

IMDb: 6,0

The Feed, insanların duygu ve düşüncelerini anında paylaşmalarına izin veren bir beyin implantı icat eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom ve Kate, teknoloji bağımlılığına karşı direnmeye çalışan genç bir çifttir. Tom'un babası Lawrence, 'Feed' adında insanların hislerini anında paylaşmasını sağlayacak bir implant icat eder. İcat başlarda kusursuz işlemeye başlar ancak bir süre sonra kullanıcılar garip davranışlar sergilemeye başlar. Tom, eşi Kate ve kızını babasının icadının yarattığı kaostan korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.

16. Homecoming

16. Homecoming

IMDb: 7,5

Homecoming, görevden gelen askerlerin rehabilite edildiğini öne süren bir tesisin aslında gerçek amacının göründüğü gibi olmadığını konu alıyor.

15. Hanna

15. Hanna

IMDb: 7,5

2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür.

14. American Gods

14. American Gods

IMDb: 7,9

Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

13. Carnival Row

13. Carnival Row

IMDb: 8,0

Ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun yapım kadrosunda bulunduğu dizinin senaryosunu The 4400’ın yaratıcılarından Rene Echeverria kaleme aldı. Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. The Terror

12. The Terror

IMDb: 8,0

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

11. Tom Clancy's Jack Ryan

11. Tom Clancy's Jack Ryan

IMDb: 8,1

Teröristler arası iletişimdeki bir paterni ortaya koyan CIA analisti Jack Ryan bir anda kendisini tehlike dolu bir operasyonun içinde bulur. Şüpheli banka transferleri fark eden Jack, durumu araştırdığında Avrupa ve Orta Doğu üzerinden Amerika’ya karşı büyük çaplı bir terör saldırısı planlandığını fark eder ve uluslararası çapta tehlikeli bir kedi fare oyunu için güvenli masa başı işini ardında bırakmak zorunda kalır.

10. Modern Love

10. Modern Love

IMDb: 8,1

Modern Love, insan ilişkilerini konu ediyor. Her bir bölümde farklı konuların ele alındığı dizide aşkın karmaşık doğası ele alınıyor. Birbirinden farklı hikayeler ve karakterler ile birlikte aşk ve insan ilişkilerinin işlendiği dizide, cinsellik, romantizm, platonik aşk, kendini sevme gibi aşkın değişik formları masaya yatırılıyor.

9. Good Omens

9. Good Omens

IMDb: 8,2

Kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasvirinin sunulduğu dizide, cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor.

8. Goliath

8. Goliath

IMDb: 8,2

Goliath, beş parasız bir avukattır ve bir kaçış yolu aramaktadır. Yozlaşmış hukuk sisteminin içinde tek bir şansı kalmıştır ayrıca her şey zengin ve güçlülerin yanındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sneaky Pete

7. Sneaky Pete

IMDb: 8,2

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston'ın yapımcılığını üstlendiği Sneaky Pete dizisinde, Giovanni Ribisi tarafından canlandırılan hapisten yeni çıkmış Marius, eski hücre arkadaşı Pete'in kimliğini alır. Marius isimli bu düzenbaz, Pete'in ailesini ve çevresini kendisinin Pete olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır...

6. Patriot

6. Patriot

IMDb: 8,3

Patriot, istihbarat subayı John Tavner'ın tüm emniyet bağlantılarından vazgeçip batıdaki endüstriyel bir boru firmasında orta sınıf bir işçi kılığında İran'dan gelecek nükleer saldırıyı önlemek için çalışması üzerine odaklanıyor.

5. Undone

5. Undone

IMDb: 8,3

Animasyon olmasına rağmen daha çok yetişkin izleyicilere hitap eden Undone son derece özgün bir yapım. Dizide Alita: Battle Angel filmi ile adını duyuran Rosa Salazar ve Breaking Bad'in Saul'u Bob Odenkirk yer alacak.

4. The Expanse

4. The Expanse

IMDb: 8,4

Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

3. Fleabag

3. Fleabag

IMDb: 8,7

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Marvelous Mrs. Maisel

2. The Marvelous Mrs. Maisel

IMDb: 8,8

The Marvelous Mrs. Maisel 1960’lı yıllarda, New York City’de geçiyor. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahiptir. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

1. The Boys

1. The Boys

IMDb: 8,8

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
7
4
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahmut Uzrek

güzel bir subliminal reklam calışması olmuş.. tebrik ederiz

Uyuşuk adam

Amazon teröre karşı dünyayı kurtarmaya ant içmiş galiba...

Melih Ugur Oktar

Tom Clancy's Jack Ryan ın bazı bölümleri Hatay da çekildi dayadık künefeyi :D