Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Erdoğan'dan Demet Akbağ'a Ünlülerin 1 Mayıs Paylaşımları: İşçi ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun!

Yılmaz Erdoğan'dan Demet Akbağ'a Ünlülerin 1 Mayıs Paylaşımları: İşçi ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun!

GNS
01.05.2023 - 13:16

İşçi sınıfının mücadelesi ve dayanışmasını pekiştirdiği, yılda bir gün de olsa hatırlandığı ve kutlandığı 1 Mayıs, dünya genelinde kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'de de işçilerin haklarına dikkat çekmek amacıyla kutlamalar yapılıyor, etkinlikler düzenleniyor ve günümüzün en değerli aracı sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapılıyor. Türkiye'nin ünlü isimleri de 1 Mayıs için birbirinden güzel Emek ve Dayanışma günü mesajlarını paylaştı. İşte ünlülerin 1 Mayıs paylaşımları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!

Tüm dünyada emekçilerin haklarını almak ve çalışma koşullarını iyileştirebilmek adına verdikleri mücadelelerin anlanması, hatırlanması adına kutlanan 1 Mayıs, bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.  İşçi sendikaları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler bu gün, düzenlenen etkinlik alanlarında buluşarak taleplerini yüksek sesle ifade ediyorlar. Özellikle sosyal medya ve dijital mecralar 1 Mayıs'ın önemini vurgulamak adına son derece etken kullanılıyor.

Yılmaz Erdoğan: Yılmaz Erdoğan, BKM ekibi tarafından hazırlanan videoyu hesabı üzerinden yeniden paylaştı.

Demet Akbağ

Demet Akbağ

Instagram hesabında 973 bin takipçisi bulunan usta tiyatrocu Demet Akbağ, 1 Mayıs'ı hikeyeler kısmında yayınladığı bu görsel ile kutladı.

Alişan

Alişan

Alişan, 2.8 milyon takipçisi bulunan hesabında yaptığı story paylaşımı ile 1 Mayıs'ı kutladı.

Eda Ece

Eda Ece

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece, 7.3 milyon takipçili Instagram hesabının hikayeler kısmında 1 Mayıs'a ilişkin paylaşımlar yaptı. Darüşşafaka ve Ayşegül Aldinç'in yaptığı paylaşımları alıntıladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

Çağla ile Yeni Bir Gün programı çekimlerine başlamadan önce 1 Mayıs Paylaşımı yapmayı es geçmeyen Çağla Şıkel, 4.4 milyon takipçili hesabının hikayeler kısmında bu görseli yayınladı.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Gülben Ergen, 5.2 milyon takipçili Instagram hesabında, deprem döneminde arama kurtarma çalışmalarında yer alan vatandaşların ve görevlilerin fotoğrafları ile 1 Mayıs'ı kutladı.

Hakan Altun

Hakan Altun

Hakan Altun, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlama mesajını Instagram stoyler bölümünden yayınladı.

Özge Borak

Özge Borak

Oyuncu Özge Borak, 419 bin takipçisi olan Instagram hesabında yaptığı 1 Mayıs paylaşımlarında 'İşçi ve Emekçi Bayramımız kutlu olsun' ifadelerini kullandım. Ardından devam ettiği paylaşımlarında 'Seneye Taksim meydanında kutlayalım artık' dedi. Borak, paylaşımlarına 'Şahsen umut doluyum. Yok yere de değil umudum.' diyerek son verdi.

Neslihan Yeldan

Neslihan Yeldan

Şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Neslihan Yeldan, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı paylaşımı yapan ünlüler arasındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız

Kanal D ekranlarında yer alan Konuştukça programını sunan ünlü isim Özlem Yıldız, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun yazan bu paylaşımı hikayeler kısmından yayınladı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
6
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

şu zenginlerin 1 Mayıs kutlamaları yok mu bende buna tutuluyorum

Furkan Aras

🙃🙃🙃

Aleyna

kendim de dahil bütün işçi ve emekçilerin gününü kutlarım 😊💞