Görüş Bildir
Haberler
Yıllardır Kanserle Mücadele Ediyordu: Ayyüce Çınar Aramızdan Ayrıldı

Yıllardır Kanserle Mücadele Ediyordu: Ayyüce Çınar Aramızdan Ayrıldı

Mersin'de sinir sisteminde tümör bulunan ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören, daha önce de birçok kez operasyon geçiren Ayyüce Çınar hayatını kaybetti. Ayyüce Çınar'ın acı haberi, sosyal medya hesabından ‘Melek oldu…’ notuyla duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllardır kanserle mücadele eden ve bir bacağını kaybeden 23 yaşındaki Ayyüce Çınar bugün kanserle olan mücadelesini kaybetti.

Ayyüce Çınar'ın hayatını kaybettiği haberi sosyal medya hesabı üzerinden 'Melek oldu' notuyla paylaşıldı.

2017 yılında kanser olduğunu öğrendi

2017 yılında kanser olduğunu öğrendi

İrem Ayyüce Çınar, 2017 yılında sağ bacağında şişlik şikayetiyle hastaneye gitti. Burada bacağında kitle olduğu tespit edilen Çınar, başka bir hastaneye sevk edildi. Tetkiklerden sonra Çınar, nörofibromatozis hastası ve yumuşak doku kanseri olduğunu öğrendi.

Neslican Tay'ı örnek alıyordu

Neslican Tay'ı örnek alıyordu

Hayat enerjisini hiç bırakmayan ve kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay'ı örnek aldığını belirten Çınar, sağ bacağını kaybetti. Geçen süre içinde radyoterapi ve kemoterapi ile birlikte defalarca ameliyat olan Ayyüce Çınar, rahatsızlığının başlamasından itibaren saçlarının dökülmesi ve kaşlarını da kaybetmesi sonrası sosyal medyada paylaşımlarda bulunmaya başlamıştı.

'Hepinizden çok dua bekliyorum'

'Hepinizden çok dua bekliyorum'

Çok sayıda kullanıcı tarafından destek mesajlarının verildiği Ayyüce Çınar, takipçilerine seslendiği son videosunda, 'Günaydın arkadaşlar, birazdan beni ameliyata alacaklar, çok korkuyorum ve çok ağladım, uzun süre aranızda olamam, hepinizden çok dua bekliyorum' ifadelerine yer vermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada #ayyüceçınar etiketiyle taziye mesajları paylaşıldı📌

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilan Bayram

Çok üzüldüm ya. Bu kız çok pozitif ve her kötü durumda bile mutlu olmayı başarıyordu. Allah mekanını cennet etsin. Canım benim ya

Blanche Marie

Mücadelen çok güzeldi Ayyüce.Seni ve güzel gülümsemeni hiç unutmayacağım.Işıklar içinde uyu.

Deren

Genç ölümlere çok üzülüyorum çok bu sabah gözümü açar açmaz bu güzel kardeşimizin vefat haberini gördüm.. uzun süredir takip ediyordum kendisini çok dua etti... Devamını Gör

Asalante

Onlar için değil kendimiz için üzülmemiz lazım.