Görüş Bildir
Haberler
Yıllar Geçse de Üstünden Bu Kalp Seni Unutur mu? Bir Dönemin Efsanesi Lost Dizisi Oyuncularının Değişimi

Yıllar Geçse de Üstünden Bu Kalp Seni Unutur mu? Bir Dönemin Efsanesi Lost Dizisi Oyuncularının Değişimi

31.07.2022 - 07:54

2004-2010 yılları arasında ortalığı kasıp kavuran Lost dizisi, bizlere yabancı dizi izleme alışkanlığı kazandıran efsane yapımlardan biri. Günümüzde de en çok izlenen ve sevilen diziler arasında yer alan Lost'un oyuncuları da hâliyle oldukça popüler. Hatta birçok oyuncu Lost dizisi ile kariyerine başladı veya kariyerlerindeki zirveyi bu dizi ile yaptı. Peki, Lost dizisi oyuncularının değişimini merak ediyor musunuz? Öyleyse sıkı durun, başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Matthew Fox-Jack Shephard

1. Matthew Fox-Jack Shephard

Karizmatik doktorumuz Jack Shephard'ı canlandıran Matthew Fox; Lost dizisinden sonra Word War Z, Extinction, Bone Tomahawk gibi filmlerin yanı sıra In A Forest Dark and Deep isimli tiyatro oyununda rol aldı. Oynadığı yapımlardan sonra oyunculuğa ara vermek isteyen Matthew Fox, şimdilerde hayatına bir fotoğrafçı olarak devam ediyor.

2. Jorge Garcia-Hugo "Hurley" Reyes

2. Jorge Garcia-Hugo "Hurley" Reyes

Lost dizisinden sonra oyunculuk kariyerine aktif olarak devam eden Jorge Garcia; How I Met Your Mother, Hawaii Five-0, Once Upon a Time, Californication gibi dizilerde oynadı. Lost dizisinin şanssız milyoneri Jorge, The Ridiculous 6 isimli filmde de yer aldı.

3. Evangeline Lilly-Kate Austen

3. Evangeline Lilly-Kate Austen

Aşı karşıtı propagandalarıyla gündeme gelen Evangeline Lilly, sizce biraz değişse de hala çok güzel değil mi? Lost dizisinden sonra popülerliğini artıran Evangeline Lilly; Ant-Man, Ant-Man and Wasp, Crisis, The Hobbit: Desolation of Smaug, The Hobbit: Battle of the Five Armies yapımlarında yer aldı.

4. Josh Holloway-James "Sawyer" Ford

4. Josh Holloway-James "Sawyer" Ford

Lost dizisinin en karizmatik oyuncularından biri olan Josh Holloway, diziden sonra Mission Impossible: Ghost Protocol isimli filmde Tom Cruise ile rol aldı. Filmin yanı sıra Colony ve Yellowstone isimli dizilerde de oynayan ünlü isim, 1. sezonun sonunda iptal edilen Intelligence dizisinde de David Schwimmer ile rol alma fırsatı buldu. Lost dizisinden sonra pek akılda kalan bir işe imza atmasa da yıllar içerisinde karizmasından hiçbir şey kaybetmedi.

5. Emilie de Ravin-Claire Littleton

5. Emilie de Ravin-Claire Littleton

Anneliği ve oyunculuğu bir arada yürüten Emilie de Ravin; Lost'tan sonra Once Upon a Time, A Lover Scorned, The Submarine Kid isimli yapımlarda rol aldı. Lost dizisinden sonra oyunculuk kariyerini biraz daha ağırdan alan Emilie de Ravin ışıl ışıl parlamıyor mu sizce de?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naveen Andrews-Sayid Jarrah

6. Naveen Andrews-Sayid Jarrah

Iraklı iletişim subayını canlandıran Naveen Adrews, Lost dizisiyle ünlü olmuş bir diğer isim. Lost dizisinden sonra Sense8, Sinbad, Instinct, Once Upon a Time in Wonderland, The Dropout ve Reckless yapımlarında rol alan Naveen Andrews; Prenses Diana'nın hayatını anlatan Diana isimli yapımda da boy gösterdi. Ünlü oyuncunun biraz yaşlanmış mı yoksa gençleşmiş mi olduğunu biz tam anlayamadık.

7. Daniel Dae Kim-Jin-Soo Kwon

7. Daniel Dae Kim-Jin-Soo Kwon

Lost dizisinden hemen sonra başlayan ve 2010-2017 yılları arasında yayınlanan Hawaii Five-0 dizisinde yer alan Daniel Dae Kim; Divergent, Hellboy, Always Be My Maybe ve New Amsterdam isimli yapımlarda da boy gösterdi. Oyuncunun yaş aldıkça daha karizmatik olduğu ortada!

8. Yunjin Kim-Sun-Hwa Kwon

8. Yunjin Kim-Sun-Hwa Kwon

Adada kalanlara bitkisel tedavi yöntemleri uygulayarak yardım etmeye çalışan Sun-Hwa karakterine hayat veren Yunjin Kim, Lost ile popülerlik kazanan isimlerden bir diğeri. Lost dizisinin ardından Kore yapımı filmlerde boy gösteren Yunjin Kim; Mistresses, Miseu Ma dizilerinde ve House of Disappeared filminde rol aldı. Son olarak ise La Casa De Papel: Kore'de Seon Woojin karakterini canlandırdı.

9. Terry O'Quinn-John Locke

9. Terry O'Quinn-John Locke

Adada Jack ile liderliği üstlenen John karakterine can veren Terry O'Quinn de Lost dizisinden sonra birçok yapımda rol aldı. Lost'un kadrosunu âdeta transfer eden Hawaii Five-0 ile Perpetual Grace, FBI: Most Wanted, Patriot, Secret and Lies, Emergence; Terry O'Quinn'in rol aldığı diğer yapımlar arasında.

10. Dominic Monaghan-Charlie Pace

10. Dominic Monaghan-Charlie Pace

Lost dizisinde bir müzik grubunun bas gitaristini canlandıran Dominic Monaghen, dizinin bitmesinin ardından oyunculuk kariyerine aktif olarak devam etti. Star Wars: Episode IX-The Rise of Skywalker gibi fenomen bir filmde yer almasının yanı sıra Flashforward, The Unknown, Goodnight Burbank, Quantum Break, Edge of the World ve Radioflash yapımlarında da boy gösterdi. Dominic yıllar geçse de çocuksu sempatikliğini kaybetmemiş, değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ersin İdmanyurdu

Kate bizim bölük çavuşu olmuş bildiğin

Bozkurt

Jin karakterine çok imrenmişimdir. 2 Haftada İngilizceyi söktü herif.

İnej

Jin ve sun hiç değişmemiş 💕