Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe'nin Nejat İşler'i Hunharca Sevmekten Tırnaklarının Koptuğu Klibi: Kış Gülleri

etiket Yıldız Tilbe'nin Nejat İşler'i Hunharca Sevmekten Tırnaklarının Koptuğu Klibi: Kış Gülleri

Yıldız Tilbe ne yapsa güzel yapar. Bu sefer de çoğumuzun bayıldığı Nejat İşler ile kameralar karşısına geçti ve klip çekti. Vallahi ikisini bir arada görmek heyecanlı oldu açıkçası. İsterseniz klibimize geçip buram buram Nejat İşler ve Yıldız Tilbe havası alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klibin başında aynadaki yansımasıyla Kaybedenler Kulubü'nden çıkmış gelmiş bir adet Nejat İşler görüyoruz. Yavrum benim, nasıl da alttan alttan bakıyor hele!

2. "O ben olsam bari" diye içinden geçiren kadınlar olabilir, acınızı paylaşıyorum. Neyse ki yabancıya gitmedi, Yıldız Tilbe'nin yanağını okşayınca bizim yanağımız da okşanmış sayılır.

3. Yalnız Yıldız'ın Nejat'ı sevme şekli biraz ittirmeli kaktırmalı. Adamcağız burada neredeyse tam düşecekken Yıldız'a tutunmuş.

4. Burada da içinde kabaran sevgi yüzünden Nejat'ın gözlerini oymak üzere olan bir adet Yıldız görüyoruz. Büyü falan da yapıyor olabilir, ellerin şekli biraz öyle zira...

5. Nejat'ın yüzündeki "Olur öyle şeyler tamam boşver... Eee anlat?" bakışı da görmezden gelinecek gibi değil. Bıdır bıdır bir şeyler söylüyor çünkü hala Yıldız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asla normal sevemiyor asla! Bu sefer de adamı yakasından tutup silkelemek suretiyle sanki "Öde lan borcunu!" diyor, sonra da pişman olup kendini sallıyor.

7. Anadolu'da misafir selamı olarak yaptığımız üç kere sarılma ritüelini de yine Yıldız Tilbe'nin sevme şekilden görebilirsiniz. Nejat'ın devreler yanmıştır artık herhalde...

8. Ölüyoruz anlasanıza... Gözümüzün önünde birbirlerini seviyorlar...

9. Şimdi buraya dikkat: Klibin başından beri parmakları Nejat'ın saçlarında dolaşan Yıldız Tilbe'nin orta parmağındaki tırnağı yok. ÇÜNKÜ TAKMA TIRNAK, NEJAT'IN SAÇLARINDA KALMIŞ!

10. Yıldız Tilbe dünyanın en doğal ve en rahat insanı olduğu için tam şurada bir sütyen düzeltme hareketi yapıyor, insanın bir anda yüreği ağzına gelebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. E tabii, sabır da bir yere kadar. Çoğu kadının yapmak istediği şeyi yaparak sonunda Nejat'ın üstündeki deri montu çıkartıveriyor ve klip en olmadık yerde bitiyor. Tüh ya!

Yıldız Tilbe, klibiyle ilgili Twitter'dan minik bilgiler de verdi bu arada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madem bu kadar konuştuk, bir dal Nejat İşler içeren Yıldız Tilbe klibi de izleyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
452
196
108
34
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
4kedi2kopek

Sene 2009 taksimde bir barda arkadaslarimizla icip canli muzik dinliyoruz , barin diger ucunda Nejat oldugunu ve gozlerini ayirmadan beni izledigini arkadasl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

güzel bir anıymış...cesaret edip gitseydin keşke.

Buket Gündoğmuş

Uzun zamandır bir içerik okurken bu kadar gülmemiştim. Eda ellerine sağlık. Hayır clip zaten su an başlı başına tez yazılması gereken bir hadise icerikteki t... Devamını Gör

Eda Aytekin

Buket çok tatlısın, teşekkür ederim <3

Dilara

Yıldız’a yakıştıramadığım bi klip oldu. Sarkı da vasat derecede. Üzüldüm..