Görüş Bildir
Haberler
Yerli Bağımsız Geliştiriciden Farklı Bir Matematik Oyunu: Math-Fu Sayıların Efendisi

Yerli Bağımsız Geliştiriciden Farklı Bir Matematik Oyunu: Math-Fu Sayıların Efendisi

Kai de la lay
31.01.2016 - 20:02

Küçük ve bağımsız bir ekip olan Jappetto tarafından Google Play'de yayınlanan Math-Fu Sayıların Efendisi, dövüş sanatları efektlerini matematik aşkıyla birleştirerek diğer matematik bulmaca oyunlarından ayrılan eğlenceli bir deneyim sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Math-Fu Sayıların Efendisi, dövüş sanatları efektlerini matematik aşkıyla birleştirerek diğer matematik bulmaca oyunlarından ayrılan eğlenceli bir deneyim sunuyor. Güç tüketimi de oldukça düşük. Pil konusunda endişelenmeden saatlerce matematik dünyasında kaybolabilirsiniz. Küçük boyutu, reklam içermemesi, ücretsiz olması ve uygulama içi satın alma kullanmaması da oyunun artıları arasında.

Matematik bulmaca oyunu olan Sayıların Efendisi'nde amaç süre bitmeden çok sayıda hedefe ulaşmak. Ama Sayıların Efendisi olmak o kadar kolay değil. Beyaz kuşakla başladığınız oyun hedeflere ulaştıkça sonraki renkli kuşakları açıyor ve her kuşakta zorluk derecesi artıyor. Bir yandan zamana karşı heyecanla yarışırken pataklama efektleri sayesinde eğlenceden de geri kalmıyorsunuz.

İlkokul matematik bilgisiyle herkesin oynayabileceği Math-Fu sonraki kuşaklarda dahileri bile zorlayabilir. Öyle ki onlarca kullanıcıdan henüz hiç kimse siyah kuşağı alamamış. Siz de siyah kuşağa talipseniz, pratiğinizi geliştirmek veya beyninizi genç tutmak istiyorsanız bu oyun tam size göre! Math-Fu: Sayıların Efendisi'ni Android cihazlarınıza buradan yükleyebilirsiniz.

Math-Fu Sayıların Efendisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nukkummatti

hilmi bunu beğendi.