Görüş Bildir
Haberler
Yepyeni Resident Evil Demosu İçin Tarih Beraberinde Yeni Bir Fragmanla Geldi

Yepyeni Resident Evil Demosu İçin Tarih Beraberinde Yeni Bir Fragmanla Geldi

Oyun dünyasının en meşhur korku oyunu serilerinden olan Resident Evil karşımıza yakında yeni oyunu Village ile çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yapım hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Capcom cephesinden yeni bilgiler geldi

Yapımın geliştirici koltuğunda oturan Capcom herkesin merakla beklediği Resident Evil serisinin 8. oyunu olacak Village hakkında dün düzenlenen Resident Evil Showcase etkinliğinde kimi konularda merakımızı giderdi. Yapılan açıklamalar ile çıkış yapacağı daha önce de duyurulmuş olan ikinci demo için bir çıkış tarihi elde ettik.

Fazla beklememize gerek kalmayacak

Zira sözü verilmiş olan ikinci demo 18 Nisan tarihlerinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının deneyimlemelerine açılacak. 18 Nisan saat 20:00'dan 19 Nisan saat 04:00'a kadar erişilebilir durumda olacak olan demoyu denemek için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira sonrasında bir fırsatınız daha olmayacak.

PlayStation sahipleri yaşadı

PlayStation sahipleri yaşadı

Az önce bahsettiğimiz demodan ayrı olarak PlayStation 4 ve 5 sahipleri oyunun bir başka kısmını daha deneyimleyebilecekler. Bu bölüm ise 25 Nisan tarihinde saat 20:00 itibariyle erişime açılacak ve 26 Nisan saat 04:00 itibariyle erişime kapanacak.

Peki ya diğer platformlar?

Peki ya diğer platformlar?

Oyunun çıkış yapacağı Xbox One Xbox Series X/S, PC, PlayStation 4 ve 5'in hepsi için erişilebilir olacak bir demo da 2 Mayıs tarihinde kullanıcılara sunulacak. Saat 03:00 itibariyle erişilebilecek olan demo ertesi günün aynı saatinde erişime kapanacak.

Artık nefeslerimizi tuttuk ve 7 Mayıs'ı bekliyoruz

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MEG hayranı

meraba ! ben yeniyim . profil fotoğrafı nasıl değiştirilir ?