Görüş Bildir
Haberler
Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel Adli Kontrolle Serbest

Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel Adli Kontrolle Serbest

Odatv çalışanı 3 gazetecinin tutuklanmasının ardından ifadeye çağrılan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik ve Sorumlu Müdürü Aydın Keser'in adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi. Libya'da şehit düşen MİT mensubuna ilişkin haberleri nedeniyle 'istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek' suçlaması yöneltilen 3 gazeteci tutuksuz yargılanacak.

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve gazeteci Hülya Kılınç,  'Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı' başlıklı haber nedeniyle dün tutuklanmıştı. 

Odatv'nin sitesine erişimin engellenirken Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da bugün sevkedildiği 8. Sulh Ceza Hakimliğince nedeniyle tutuklanmıştı.

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel'e de Odatv gazetecileri gibi 'istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek' suçlaması yöneltildiği belirtiliyor.

Murat Ağırel ile birlikte Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik ile Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser'in adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın