Görüş Bildir
Haberler
Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Tutuklandı

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Tutuklandı

Batuhan
06.03.2020 - 13:38

Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve gazeteci Hülya Kılınç’ın tutuklanmasının ardından Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan hakkında da aynı haberden dolayı tutuklama kararı verildi. Odatv gazetecileri 'İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmekle' suçlanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve gazeteci Hülya Kılınç, Libya’da şehit olan bir MİT görevlisinin cenazesine dair yapılan haberin ardından dün tutuklanmıştı. Daha sonra Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da soruşturmaya dahil edilmişti.

Pehlivan, ifadesi alınmak üzere bugün sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne çağrıldı. Pehlivan daha sonra savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Canan Coşkun'un aktardığına göre Savcı Yakup Ali Kahveci’nın sorguladığı Pehlivan’a, haberin hangi gerekçeyle yapıldığı soruldu. Savcı, şehit olan askerin fotoğrafının da ‘özel bir saikle kaydedildiğinin değerlendirildiğini’ öne sürdü.

Pehlivan'ın tutuklandığını avukatlarından Hüseyin Ersöz Twitter'dan duyurdu 👇

Pehlivan'ın tutuklandığını avukatlarından Hüseyin Ersöz Twitter'dan duyurdu 👇

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç, Libya'da hayatını kaybeden MİT mensubunun cenaze töreniyle ilgili bir haber nedeniyle tutuklanmıştı. 👇

Soner Yalçın'ın sahibi olduğu Oda TV'ye dün akşam saatlerinde erişim engeli getirilmişti. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
95
54
15
11
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

nazi almanyasından beter hale geldik amk

Lestat

Bana vicdansız bir medya verin size bilinçsiz bir toplum yaratayım. - Joseph Goebbels

artu.96

Söylediklerinizin hiçbirini kabul etmiyorum; ama düşündüğünüzü söylemek hakkınızı ölene dek savunacağım.-Voltaire

Arthur Schopenhauer

İnşallah, geçtiğimiz 20 yılda yaşananları adım adım, isim isim not etmiş gazeteciler vardır. Yakın bir gelecekte bu günlerin belgeseli çekildiği zaman çok ki... Devamını Gör