Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılda Şirketinde Değiştirmen Gereken Şeyi Söylüyoruz!

etiket Yeni Yılda Şirketinde Değiştirmen Gereken Şeyi Söylüyoruz!

godot
06.12.2022 - 17:07

2022 yılında bazı şeyler yolunda gitmedi mi? Üzülme! İş konusunda her şeyin yolunda gitmesi için yeni yılda değiştirmen gereken şeyi söylüyoruz!

1. Öncelikle şu öğrenelim. 2023'te hangisinden bol bol bekliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. 2022'de şirketinin performansından memnun musun?

3. İş konusunda kendini nasıl biri olarak tanımlarsın?

4. İş konusunda en büyük hedefin nedir peki?

5. 2022'de iş konusunda en çok şikayet ettiğin şey neydi?

6. 2023 yılında şirketinde yeni projeler olacak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Son olarak bazen kendine "Acaba başka bir iş mi yapsam?" dediğin oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilançonu değiştir.

Bilançonu değiştir.

2023 yılında başarılı olmak istiyorsan her şeyden önce harcamalarına dikkat etmelisin. Gelir - gider dengeni korumalı ve paranı iyi yönetmelisin. Mutlaka kasanda ya da banka hesabında ekstra nakit olmalı, çünkü beklenmeyen masrafların ya da fırsatların nereden geleceği belli olmaz.

Hedeflerini değiştir.

Hedeflerini değiştir.

Belki de daha başarılı olmanı engelleyen şey kendine koyduğun gerçekçi olmayan hedeflerdir. Yeni yılda daha başarılı olmak istiyorsan daha gerçekçi, adım adım ulaşabileceğin, ulaştıkça büyüyeceğin hedefler koymalı ve bu hedefleri gerçekleştirdikçe onun verdiği güvenle yoluna devam etmelisin.

Kendini değiştir.

Kendini değiştir.

Yeni yılda işinde daha başarılı olmak istiyorsan her şeyden önce kendini değiştirmelisin. Nasıl mı? Elbette kendini geliştirerek. Belki bir mentor tutup tecrübelerinden faydalanabilir, belki dil öğrenebilir, belki de işinde sana faydası olacak mesleki gelişim kurslarına katılabilirsin. Unutma kendini değiştirmenin ilk yolu öğrenmeden ve değişimden geçer.

Dünyanı değiştir

Dünyanı değiştir

Başarılı olmak için birçok şeyi denediysen, gerçekten çok çalıştıysan fakat yine de olmadıysa belki de olmaman gereken bir pazarda, olmaman gereken bir sektörde olabilirsin. Bir şeyler en başından itibaren yanlış gitmiştir belki de. Sana daha uygun dünyalar, daha başarılı olacağın sektörler, sabahları severek gidebileceğin işler olabilir. Yeni yılda işinde daha başarılı olmak için dünyanı değiştirerek başlayabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Dünyanı değiştir