Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılda Hayatında Neyi Değiştirmelisin?

etiket Yeni Yılda Hayatında Neyi Değiştirmelisin?

luna
04.01.2023 - 14:02

Hazır yeni yıla girmişken hayatında değiştirmen gereken şeyi söylüyoruz! 🎍

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yeni yıldan beklentilerin nedir?

2. Hayatında senin için olmazsa olmaz kişi kim?

3. Çevrendeki insanlar seni nasıl biri olarak tanımlar?

4. Peki çalışıyor musun?

5. Hayatında biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Senin için hayat ne ifade ediyor?

Yeni yılda hayatında hobilerini değiştirmelisin!

Yen yıla sayılı günler kaldı ve bir yılı geride bırakıyoruz. Senin yeni yılda hayatında değiştirmen gereken şeyin hobilerin olduğunu söyleyebiliriz. Belli bir rutinin var ve bunun dışına çıkmayı yıllar önce bırakmışsın, rutine göre hareket etmek hayatının bir parçası haline gelmiş resmen. Bu nedenle konfor alanından çıkmalı ve yeni hobilere kucak açmalısın çünkü artık bazı şeylerden çok sıkıldığın çok belli!

Yeni yılda hayatında giyim tarzını değiştirmelisin!

Bir yılı daha geride bırakmaya çok az kalmışken hayatında yapman gereken değişikliğin giyim tarzın olduğunu düşünüyoruz. Senelerdir aynı tarzda giyinmek son zamanlarda senin de canını sıkmaya başlamış gibi görünüyor. İnsanların sürekli iltifat aldığı ortamlarda sana dönüp bakılmaması artık seni rahatsız ediyor belli ki. Biraz araştırma yapıp sana değişik bir hava katacak bir tarz bulmalısın!

Yeni yılda hayatında çevrendeki insanları değiştirmelisin!

Senin yeni yılda değiştirmen gereken şey kesinlikle çevrendeki insanlar olmalı. Artık fedakarlık yapmaktan ve kendinden önce başkalarını düşünmekten yorulmadın mı? Bize kalırsa epey bir yoruldun fakat duygularını kimseye belli edemediğin için kimse farkına varamıyor, kendin de dahil! Kendine bu yeni yılda bir iyilik yap ve çevrendeki insanları bir gözden geçir ve kimlerin hayatında olup olmayacağına karar ver. Eminiz ki yeni yılda bu yapacağın değişiklik sayesinde çok daha mutlu hissedeceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
3
3
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Müdürümü...

Manav Yörük

Yeni yılda hayatında hobilerini değiştirmelisin! Yen yıla sayılı günler kaldı ve bir yılı geride bırakıyoruz. Senin yeni yılda hayatında değiştirmen gereken ... Devamını Gör

Sigurd

Kötü şeyler olsa da genel olarak memnunum, kötü şeyleri değiştirip güzelleştirince bu kez idare eder dediğim şeyler kötü gelecek, sonra onları değiştir, sonr... Devamını Gör