Görüş Bildir
Haberler
TOKİ'de Yeni Kampanya: Erdoğan Yarın Açıklayacak

TOKİ'de Yeni Kampanya: Erdoğan Yarın Açıklayacak

ismail kahraman
21.09.2022 - 12:22 Son Güncelleme: 21.09.2022 - 13:35

Geçtiğimiz günlerde açıklanan TOKİ kampanyası büyük ilgi çekmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yeni kampanyayı açıklayacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Kurum, Erdoğan'ı işaret etti

Bakan Kurum, Erdoğan'ı işaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde;

“Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir millet kampanyası!”

'Borcu devam edenlere müjde'

'Borcu devam edenlere müjde'

“Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız % 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var.”

'Kampanyamız hazır'

'Kampanyamız hazır'

“Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
27
10
7
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SnowMan

Başımız belada millett. artık araplar bile borç vermiyor. Bunlar iktiarı kaybedeceklerini anladılar gider ayak ne kadar yolsak o kadar iyi diyolar. Biz yaptı... Devamını Gör

DamnD

aynı fikirdeyim @GoRo

Deli Cavus

Agam bizle eğleniyii iştee.

M.E

Agam bizle eğlenmiyii bildiğin daş daş geçiyo

SadeNescafe

param olsa da bunlardan hiç bir şey almam..

Aciksoz2

Senin para dedigini kendi basina karar verip basiyor matbaa da zaten Super zeka degil mi? Para bas paran Olsun calismaya uretmrye me gerek var Diplomasizdan ... Devamını Gör