Görüş Bildir
Haberler
Yeni TOKİ Kampanyası Belli Oldu: Peşin Ödemelerde İndirim Yapılacak

Yeni TOKİ Kampanyası Belli Oldu: Peşin Ödemelerde İndirim Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD dönüşü yaptığı açıklamada yeni düzenlenecek TOKİ kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. TOKİ ödemelerinde, daha önce olduğu gibi erken ödeme için yine indirim uygulanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Yüzde 25 indirim olacak’

‘Yüzde 25 indirim olacak’

TOKİ'den ev ve iş yeri almış kişiler için yeni bir kampanya başlatılacağını duyururan Erdoğan, 'TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim tarihine kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız' dedi.

Nancy Pelosi Ermenistan ziyareti

Nancy Pelosi Ermenistan ziyareti

“Pelosi’nin bu ziyaretiyle kalkıp da Kafkasya’daki bu gelişmelere darbe vuracak ne mecali var ne cürmü var. Ben inanıyorum ki o birçok yeri de rahatsız etmiştir. Hiç fazla abartmaya falan da gerek yok. Şimdi biz de bazı hazırlıkları yapıyoruz. Buradan döndükten sonra gereken adımları da atarız. Şimdi Prag’da Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi var. Şu anda Prag’daki zirveye katılıp katılmama gibi bir değerlendirme içindeyiz. Prag’daki zirveye katılmamız halinde, Paşinyan’ın oraya gelme durumu var. ‘Orada görüşebilir miyiz?’ diye de bir düşüncesi olmuş galiba. Belki orada kendisiyle bu konuları ayrıca bir görüşme durumumuz olabilir. Fakat tabii bu konularla ilgili Kafkasya’da bizim de bazı hamlelerimiz olacak. Onun da şimdilik sadece planlama süreci içerisindeyiz. Sayın İlham Aliyev kardeşimizle de bunları konuşup, ona göre adımlarımızı atacağız.”

Rusya’da KKTC’ye uçuş seferi olacak mı?

Rusya’da KKTC’ye uçuş seferi olacak mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne direkt uçuşlar başlarsa bundan tabii ki memnuniyet duyarız. Buranın çok çok önemli olan bir boyutu da şu; malum Rusya’nın turist potansiyeli çok yüksek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de en önemli gelir kaynaklarından bir tanesi turizm. Turizmde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne böyle bir akışın olması inanıyorum ki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için ekonomik olarak da ciddi manada bir sıçramaya vesile olacaktır. Zaten turizme yönelik alt yapısı gayet iyi olan bir ülke konumunda. Bu konuda alınacak neticeler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni inşallah çok çok ileri taşıyacaktır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki dönemde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınmasıyla çok daha farklı bir gelecek orayı bekliyor olacaktır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
12
7
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Haseki

Yeni projeleri heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum. Naçizane bir kaç öneri de yapabilirim, halktan olduğum için, eksiğimizi söyleyeyim : Silivri korkusu olma... Devamını Gör

Erol Kayar

Para nerde? Bankada. Ev nerde? Seçimden sonra. Para nerde...

Malum Şahıs

aha çıkardım görüyorum sen nesin lan,peşin paraları toki kanalıyla vakıflara ve kkm ye aktardığını anlamadım mı sibop,yazık ulan sana verdiğim emeğe (beni de... Devamını Gör

Furkan Aras

sakin ol babayiğit 🤣