Görüş Bildir
Haberler
Bir Oturuşta İzleyip Bitirebileceğiniz ve Muhteşem Keyif Alacağınız Tek Sezonluk Diziler

Bir Oturuşta İzleyip Bitirebileceğiniz ve Muhteşem Keyif Alacağınız Tek Sezonluk Diziler

Penny
07.09.2020 - 15:48

Dizilerin en zor yanı da yeni sezonu beklemek. Bir de onca zaman beklediğin sezonun beklentilerini karşılamaması tam bir yıkım. Biz de böyle düşünenler için tek sezonluk dizileri bir araya getirdik. Keyifli seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ragnarok (2020, Fantastik Dram)

1. Ragnarok (2020, Fantastik Dram)

Ragnarok, 31 Ocak 2020'de gösterime giren, Norse mitolojisinden esinlenilen bir Norveç dili fantastik drama dizisidir. Dizi, iklimsel felaketlerin Dünya'yı kasıp kavurduğu bir dönemde geçiyor. Konu Edda isimli bir Norveç kasabasına odaklanıyor. Bu felaketler yaşanırken kasabada yaşayan bir grup genç doğaüstü güçlere sahip olduklarının farkına varıyor.

2. Paradox (2009, Bilim Kurgu)

2. Paradox (2009, Bilim Kurgu)

Bir polis ekibi Dedektif Müfettişi olan Rebecca Flint ve ekibi, bir takım resimler için ünlü astrofizikçi Dr. Christian King'in laboratuvarına çağrılır. Fakat tanık oldukları gerçek ise geleceğe ait bir takım fotoğrafların ellerinde olduğudur.

3. Jett (2019, Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç)

3. Jett (2019, Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç)

Becerikli hırsız Daisy 'Jett' Kowalski hapishaneden çıktıktan sonra kızıyla sakin bir hayat düşlerken kendisini yeniden suç dünyasının ortasında bulur

4. Dispatches from Elsewhere (2020, Dram)

4. Dispatches from Elsewhere (2020, Dram)

Dispatches From Elsewhere, şans eseri bir araya gelen ve büyük bir gizemi çözmeye çalışan insanların yaşamına odaklanıyor. Dört sıradan insanın hayatı, kendilerini büyük bir gizemin ortasında bulmalarıyla bambaşka bir hal alır. Hayatın içinde gizlenen bir sırrı bulmaya çalışan insanlar, bir süre sonra araştırdıkları gizemin düşündüklerinden daha karmaşık olduğunu fark eder.

5. Şahsiyet (2018, Suç)

5. Şahsiyet (2018, Suç)

Emekli adliye memuru Agâh ile cinayet büronun tek kadın polisi Nevra’nın yolları kesişir. Agâh ve Nevra’nın birbirlerine yaklaşması bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik parçası mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Limetown (2019, Dram)

6. Limetown (2019, Dram)

Limetown, bir araştırma tesisinde yaşanan gizemli olayları araştıran genç bir gazetecinin hikayesini konu ediyor. ... Yerel bir Amerikan radyosunda çalışan gazeteci Lia Haddock, araştırma merkezindeki bu gizemli olayın peşine düşmeye karar verir.

7. 11.22.63 (2016, Bilim Kurgu)

7. 11.22.63 (2016, Bilim Kurgu)

Jake Epping zamanda geri giderek 22 Kasım 1963 tarihinde John F. Kennedy suikastı önlemek isteyen sıradan bir lise öğretmenidir. Yaptığı bu yolculuk sonrasında 3 yıl kadar geçmişte yaşaması gerekir. 20. yüzyılda hala büyük bir merak konusu olan JFK suikastini önlemeye çalışacaktır. Ancak geçmiş onu hep geri itecektir.

8. Forever (2014, Bilim Kurgu)

8. Forever (2014, Bilim Kurgu)

New York’un en iyi medikal müfettişi olan Dr. Henry Morgan’ın, kimse tarafından bilinmeyen bir sırrı vardır: o ölümsüzdür! 200 yaşında olan doktorun geçmişindeki bilinmeyenleri, Dedektif Jo Martinez tek tek ortaya çıkaracaktır.

9. Stateless (2019, Dram)

9. Stateless (2019, Dram)

Stateless, birbirini tanımayan dört yabancının hayatına odaklanıyor. Dizide, yolları Avustralya'da bulunan bir gözaltın merkezinde kesişen, aralarında yerel bir tarikattan kaçan bir uçuş görevlisi, idamdan kaçan bir Afgan mülteci, işinden ayrılmaya çalışan Avustralyalı bir beyaz yakalı ve adı skandala karışan bir bürokratın bulunduğu bir grup insanın hayatı ele alınıyor.

10. The Spy (2019, Dram)

10. The Spy (2019, Dram)

1960’lı yıllarda geçen dizide, İsrail’in en ünlü ajanı olan Eli Cohen’in hikayesi anlatılıyor. İsrail adına Suriye’de casusluk yapan Cohen, yeni görevi için Şam’da yaşamaya başlar. Cohen kısa süre içerisinde kendisini Suriye yüksek sosyetesine kabul ettirmeyi başarır ve bu sayede edindiği siyasi bağlantılar aracılığıyla dönemin politikalarına şekil verir. Sacha Baron Cohen’in başrolü üstlendiği dizinin senaryosunu Gideon Raff kaleme alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Masum (2017, Polisiye, Suç, Dram)

11. Masum (2017, Polisiye, Suç, Dram)

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar… Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Ali Atay, Nur Sürer, Serkan Keskin ve Tülin Özeni'in başrollerini paylaştığı; yönetmenliğini Seren Yüce'nin üstlendiği; Berkun Oya'nın 'Bayrak' adlı oyunundan uyarlanan Masum'da kimin masum olduğunu bulmak kolay olmayacak.

12. Chernobyl (2019)

12. Chernobyl (2019)

Chernobyl, tarihin en kötü insan yapımı felaketlerden birinin gerçek hikâyesini dramatize eder ve Avrupa'yı düşünülemez felaketten kurtarmak için kendilerini feda eden cesur erkek ve kadınları anlatır. Mini dizi, 1986 Nisan'ında Sovyet Ukrayna'da meydana gelen nükleer santral felaketinin üzücü sonuçlarına ve felaketin nasıl ve niçin meydana geldiğini açıklamaya, savaşıp yenilen kahramanların hikâyelerine odaklanır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
16
10
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?