Görüş Bildir
Haberler
Yeni Şafak ve Yeni Akit Saldırılarına İlişkin 11 Gözaltı

Yeni Şafak ve Yeni Akit Saldırılarına İlişkin 11 Gözaltı

ATKN
01.03.2016 - 10:48

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik eş zamanlı saldırılara ilişkin İstanbul'daki 20 adrese düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20 adrese eş zamanlı düzenlenen baskına polis helikopteri ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital belge ele geçirildiği öğrenildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilerek sorguya alındı.

Doğan Haber Ajansı (DHA) ve Anadolu Ajansı'nın (AA) haberine göre emniyet kaynakları, gözaltına alınan şüphelilerin PKK ile birlikte hareket eden ve kendilerine Birleşik Özgürlük Güçleri (BÖG) adını veren örgütün üyesi olduğunu kaydetti.

11 Şubat'ta İstanbul Bayrampaşa'daki Yeni Şafak gazetesi ve Küçükçekmece'deki Yeni Akit gazetesi binalarına silahlı ve molotof kokteylli saldırı düzenlenmişti.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yobazlar boynukalın olacak o.çocuğunun eşliğinde hürriyet binasına saldırı yaptılar kimse kılını kıpırdatmadı yandaş basına zarar geldiği için devletin köpek... Devamını Gör