Görüş Bildir
Haberler
Yeni iPhone mu Aldın? Telefonu Nine Gibi Kullanmamak İçin Bu Uygulamaları Mutlaka Yüklemelisin!

etiket Yeni iPhone mu Aldın? Telefonu Nine Gibi Kullanmamak İçin Bu Uygulamaları Mutlaka Yüklemelisin!

7 çıksın 6 ucuzlar, 8 çıksın 7 ucuzlar derken ipin ucunun kaçtığını anlayıp sonunda bu kovalamacadan kurtulup bir iPhone aldıysanız o temiz sayfaları ihtiyacınızı en iyi şekilde görecek uygulamalarla donatmak hakkınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. SoundHound

1. SoundHound

İyi müziğin ne zaman karşınıza çıkacağı asla belli olmaz. Soundhound yanınızda değilse o müzik ellerinizden kaçıp gidebilir. Duyduğunuz anda beğendiğiniz o müziği tanıması için Soundhound'u edinmek şart.

2. Evernote

2. Evernote

Planlı olmaktan önemli olan şey planlı kalabilmektir. Evernote'la hem hayatınızın düzenini belirleyebilir hem de aklınızda beliren fikirleri somutlaştırabilirsiniz. iPhone'dan aldığınız notları diğer cihazlarınızda da güncelleyebiliyor olmanız cabası.

3. Spotify

3. Spotify

Müziksiz yapamayanlar Spotify'sız yapamaz! iPhone'un ilk uygulama sayfalarında ona yer ayırın.

4. Snapseed

4. Snapseed

Fotoğraflar üzerinde profesyonel dokunuşlar yaparak iPhone'un kamerasından maksimum fayda elde etmek için bu işte en iyisiyle çalışmak gerek. Yine düzenledikten sonra Instagram'da paylaşırsınız ama fotoğraf işlemede Snapseed üzerine yok.

5. Scanner Pro

5. Scanner Pro

İmdada yetişenler listesinde üst sıralarda yer alıyor Scanner Pro. $3.99 fiyatıyla lt tarafı dosyayı tarıyor, en fazla da PDF'e çeviriyor diye düşünmeyin. Scanner Pro adeta bir İsviçre çakısı, her işe yarıyor. OCR teknolojisiyle kameranın gördüğü herhangi bir belgedeki harfleri tanıyarak onları sanki bir Word dokümanı gibi kaydedebiliyor. Hatta ve hatta göndermeniz gereken dosyayı belirli bir ücret karşılığında fax bile çekebiliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Coursera

6. Coursera

Öğrenmenin sınırı olmadığı gibi yeni iPhone'unuzda Oxford'dan ya da Harvard'dan derslere ücretsiz katılmanın da sınırı yok. Baktığınız ekranda yeni renkler görürken yeni şeyler keşfetmenin hazzını tatmak, benzersiz!

7. Weather Underground

7. Weather Underground

Hava durumu konusu iPhone'larda mevcut olan uygulamalarda fazla yüzeysel kalabiliyor. Weather Underground'da detaylı, konum bazlı ve tutarlı hava tahminleri almak, evden çıkarken sürprizlerden uzak bir güne başlamak mümkün.

8. TuneIn

8. TuneIn

Binlerce radyo kanalı, yüzlerce radyo programı ve tüm bunları istediğiniz müzik tarzına göre önerilerle şekillendirecek bir sistem. TuneIn hayatınızın fonu olacak!

9. Workflow

9. Workflow

Work diyor flow diyor, bu uygulama ne diyor sorgusuyla yaklaşmaya hiç gerek yok. Workflow'un temel amacı 'az tıkla çok iş başarmak' üzerine. Kontrol panelinize sık konuştuğunuz kişileri ya da sık tıkladığınız uygulama bölümlerini eklediğinizde işinizi hızlandıracak özel menüsüyle sizi her daim hızlandırmaya hazır!

10. Google Haritalar

10. Google Haritalar

Apple Haritalar birçok yönden yeterli olsa da kimi rotalarda Google Haritalar bir alternatif olarak yerini koruyor, özellikle toplu taşıma içeren rotalarda. Uzun tatil yollarında ise dağlardan tepelerden uzak sakin yollar için her iki uygulamanın tekliflerini de görmek gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dropbox

11. Dropbox

Ah bu hafıza kısıtı! Çektiğimiz fotoğrafları, kaydettiğimiz videoları dahili hafızada tutmak her daim mümkün olmuyor. Dropbox uygulamasıyla aktarım yaptığımız dosyalar hem güvende hem de istenilen diğer bir cihazdan bu dosyalara rahatça ulaşabilmek mümkün.

12. Instapaper

12. Instapaper

Instapaper en hızlı, sade ve verimli okuma deneyimini sunmak için yeni iPhone'unuzda yer almayı bekliyor. Bir sitede ilginizi çeken bir makaleyi size dayatılan reklamlarla, dikkat dağıtan tasarımlarla bölmek istemiyorsanız atın Instapaper'a, istediğiniz zaman sade arayüzünde okuyun, böylece ilgi alanlarınıza daha fazla vakit ayırın!

13. VLC

13. VLC

Yeni iPhone'unuzun Retina ekranı boşuna mı duruyor? Bulut deponuzda sakladığınız videolarınızı izlemek, farklı platformlarda kendi oluşturduğunuz filmlerin tadını en iyi şekilde çıkarmak için bir VLC şart.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
467
135
43
34
31
28
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nil Yeon

Şu shazam özelliği siridede var artı bir uygulamaya gerek yok:D

User

Siri çalan şarkının ismi nedir? :D Çok işime yarıyor.

Mahmud Esad Tekin

iphone’a sahip olanlar bilir bu tür şeylere gerek olmadığını ayrıca o uygulamaların çoğu çöp utanmasalar virüs programıda koyucaklar

poyraz alimoğlu

Nine gibi diyerek yeterince saçmalamışsın. İçeriği okumaya bile gerek yok.