Görüş Bildir
Haberler
Yemeklerinizin Lezzetini Arttırıracak Uygun Fiyatlı Tencere Setleri

etiket Yemeklerinizin Lezzetini Arttırıracak Uygun Fiyatlı Tencere Setleri

Ekin Avcı
19.11.2021 - 14:38

Lezzetli yemekler kaliteli tencerelerde pişer! İndirimdeyken alıp uzun yıllar boyunca kullanabileceğin birbirinden kaliteli tencere setlerini senin için seçtik. Karaca granit tencere takımından Korkmaz çelik tencere takımına, mutfağının vazgeçilmezi olacak tencere setlerine göz atmak isersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Korkmaz çelik tencere takımıyla başlayalım...

Korkmaz çelik tencere takımıyla başlayalım...

Çelik tencere her mutfağın ihtiyacı. Sen de uygun fiyatlara bir çelik tencere takımına sahip olmak istersen 8 parçadan oluşan Cookplus by Karaca Heybeli  Çelik Tencere Seti şu an 454,53 TL yerine 299,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bayıldım! Plastik kulplu tencerelerden dilim yanınca bu markayı tercih edip denemek istedim. Keşke daha önce deneseymişim. Boyutları tam iki kişilik aile seti. Paketleme çok güzeldi; çiziksiz, hasarsız, kırıksız şekilde aldım.''

Karaca granit tencere seti granit tencerede pişen yemeklerin daha lezzetli olduğunun kanıtı.

Karaca granit tencere seti granit tencerede pişen yemeklerin daha lezzetli olduğunun kanıtı.

Yapıştırmamaları ve sağlıklı olmaları sebebiyle granit tencereler mutfaklarda epey tercih ediliyor. Sen de granit bir takım almak istersen 7 parçadan oluşan Karaca Gris Bio Granit Tencere Seti şu an 681,81 TL yerine349,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Karaca’nın bu serisini 3 senedir kullanıyorum, yenilemek için indirimden aldım. Hem boyutları hem de kalitesi çok başarılı. Kapakları da gerçekten şık duruyor.''

Korkmaz, tencere denence akla ilk gelen markalardan.

Korkmaz, tencere denence akla ilk gelen markalardan.

İç yüzeylerde mükemmel yapışmazlık özelliğine sahip 7 parçadan oluşan Korkmaz Zeta Tencere Seti şu an büyük bir indirimde ve fiyatı 1.099,00 TL yerine 499 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel, çok beğendim! Tam istediğim gibi geldi. Çeyizim için aldım, boyutu ideal.''

2 yıl garantili Emsan granit tencere seti

2 yıl garantili Emsan granit tencere seti

7 parçadan oluşan Emsan Arven Granit Tencere Seti şu an indirimde ve fiyatı 622,21 TL yerine349,99 TL. Dilersen markanın mini takımını da şu an 169,99 TL'ye satın alabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gayet güzel. İlk yemeklerimi de pişirdim çok güzel oldu. Tencere ve tavalar da hafif deği, oldukça ağır.''

Her ihtiyacını karşılayacak şık bir granit set...

Her ihtiyacını karşılayacak şık bir granit set...

Metal kulplu ve 7 parçadan oluşan Assos Elita Premium Granit Tencere Takımı şu an indirimde ve fiyatı 399,00 TL yerine274,80 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ben indirime girdiğinde almıştım. Mükemmel ürünler, çok da kaliteli görünüyorlar! Tavsiye ediyorum.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın