Görüş Bildir
Haberler
İndirimliyken Alıp Kendinize Ziyafet Çekerken Kullanabileceğiniz Günlük Yemek Takımları

etiket İndirimliyken Alıp Kendinize Ziyafet Çekerken Kullanabileceğiniz Günlük Yemek Takımları

Ekin Avcı
19.11.2021 - 13:01

Misafirlere kurduğumuz şık sofraları neden kendimize kurmayalım? Her yemeğini ziyafete çevirecek birbirinden güzel günlük yemek takımlarını senin için seçtik. Karaca yemek takımından Schafer'a en çok tercih edilen markaların en favori ürünlerini indirimli fiyatlara almak istersen hemen içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

18 parça, 6 kişilik Karaca yemek takımı

18 parça, 6 kişilik Karaca yemek takımı

Sedefli şeffaf tasarımıyla oldukça farklı ve şık görünen Karaca Pop Up Yemek Takımı şu an indirimde ve fiyatı 349,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''O kadar çok korkuyordum ki kırık gelir birisi diye; ama öyle iyi paketlenmiş, öyle uğraşılmış ki kırılmasının imkanı yokmuş diyebilirim. Fotoğraflarda göründüğü gibi harikalar! İki takım sipariş ettim, bayıldım! Çok teşekkür ederim.''

24 parça, 6 kişilik Kütahya Porselen yemek takımı

24 parça, 6 kişilik Kütahya Porselen yemek takımı

Kütahya Porselen Nano Ceram Yemek Takımı son dönemin favorisi etnik desenli tasarımıyla oldukça tarz görünüyor. Şu an indirimde ve fiyatı 389,96 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Görselinden çok daha güzel! Fiyat olarak da o kadar uyguna aldığımıza sevindiğimiz, kalitesiyle göz doldurduğu kadar kullanışlılık açısından da muhteşem ürün. Elde yıkamaya uygun. kargolama çok iyi. Teşekkürler Trendyol!''

24 parça, 6 kişilik Güral Porselen yemek takımı

24 parça, 6 kişilik Güral Porselen yemek takımı

Güral Porselen Bone Yemek Takımı rengi ve tasarımıyla sofralara sportif bir şıklık katıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 474,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünün fiyatı ve kalitesi çok güzel! Beğenerek, zevkle kullanacağım bir ürün. 6 kişilik almıştım, en kısa zamanda devamını alacağım.''

24 parça, 6 kişilik Porland yemek takımı

24 parça, 6 kişilik Porland yemek takımı

Minimalist desenleriyle sofralara vintage bir hava katan Porland Azelya Yemek Takımı şu an indirimde ve fiyatı 599,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bayıldım, tek kelimeyle harika!''

24 parça, 6 kişilik Schafer yemek takımı

24 parça, 6 kişilik Schafer yemek takımı

Sade tasarımıyla siyah ve beyazın asaletini birleştiren Schafer Berliner Yemek Takımı şu an indirimde ve fiyatıysa 450 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gerçekten harika bir takım! Çorba kaseleri oldukça geniş. Kırıksız ve sağlam paketlenmişti.''

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın