Görüş Bildir
Haberler
Mutfaktaki Kurtarıcı Olmaya Aday En Ucuz ve Kaliteli Kettle Modelleri

etiket Mutfaktaki Kurtarıcı Olmaya Aday En Ucuz ve Kaliteli Kettle Modelleri

ozge icil
19.11.2021 - 02:15

Kettle olmayan bir mutfak düşünülemez. Çay, kahve, makarna ve daha bir sürü tarifi en kısa sürede yapmaya yardımcı olan su ısıtıcılar, gerçekten de en büyük kurtarıcımız. Hazırlık ve yapım aşamasını bir hayli kısaltan pratik kettle modelleri ile hepimiz daha hamaratız.

En acil anımızda imdadımıza koşan kaliteli ve ekonomik olmazsa olmaz ısıtıcı modellerini sizler için derledik. Önerdiğimiz modelleri icelemek isterseniz hemen içeriğimize geçelim.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıllar boyu kullanılacak bir kettle.

1. Yıllar boyu kullanılacak bir kettle.

1.7 litre kapasiteli, paslanmaz çelik Sinbo kettle modelini kaliteli ve ucuz su ısıtıcısı listemizin ilk sırasına koyuyoruz. Tam bir f/p ürünü olarak gördüğümüz bu kettle, mutfaktaki bütün ihtiyaçlarınızı karşılayarak size büyük kolaylık sunacak. Çelik tasarımıyla mutfağınızdaki diğer küçük ev aletleriyle de çok yakışacak.

İndirimli fiyatla aldım çok memnun kaldım, çok kaliteli. Paketlenmesi de çok sağlamdı uygun fiyata baya tavsiye ederim.

2. Sana kırmızı çok yakışıyor.

2. Sana kırmızı çok yakışıyor.

İtiraf ediyoruz, bu kettle bizi ilk bakışta rengiyle büyüledi. Susuz çalışma emniyeti ve paslanmaz çelik rezidansı da dikkatimizi çekti. Ama en çok beğendiğimiz özelliği kablo sarma özelliği ile karmaşık kablo derdine son vermesi oldu.

Çooook tatlı ❤️ mutfağıma çok yakışacağından zerre şüphem yok.. Küçük de değil bana göre kesinlikle alın ☺️🙏🏻

Bizim kırmızısını beğendiğimiz ürünün bir de mor rengi var ki sormayın. İncelemek isterseniz kırmızısını buraya bıraktık!

3. Minimal Inox şıklığı.

3. Minimal Inox şıklığı.

Biz Karaca'nın her şeyini aşırı derecede beğeniyoruz! Keskin hatlara sahip Karaca 2023 de inox rengiyle mutfaklara oldukça sade bir şıklık getirecek gibi duruyor. Su ısıtırken göze hitap eden estetik tasarımı ürünün tek artısı değil. 

1.7 litre hacmi ve 2200 watt gücü ile mutfaktaki hızınıza hız katacak bu modeli seveceğinizi umuyoruz :)

Ürünün küçük ve şık bir görüntüsü var fakat bu kompakt görüntüsünün altına hacim olarak geniş. Ses çıkarma konusuna kafayı takmaya gerek yok. Zaten kısa sürede kaynıyor.

4. Hem sağlıklı hem hızlı!

4. Hem sağlıklı hem hızlı!

Şu cam su ısıtıcıların güzelliğine diyecek söz yok! Bu modelin mavi ışık göstergeli gövdesi ve cam malzemesi, sürekli su kaynatmak istemenize neden olacak. Kullanıcıların da beğenisini kazanan Fakir Ojo cam ısıtıcı, mutfaktaki yeni gözdeniz olmaya en büyük aday.

Oldukça kullanışlı, hem görsel hem kalite performans acısından çok iyi. Camın su kaynadıktan sonra kalan buharlı görüntüsü sizi rahatsız etmeyecekse mutlaka almalısınız.

5. Ah şu tasarım 💕💕💕

5. Ah şu tasarım 💕💕💕

Dayanıklılık ve kaliteye, sempatik ve tatlı bir görünüm eklediğinizde karşınıza tam olarak böyle bir şey çıkar :) Fakir markalı Goldie kettle bizce aşırı aşırı güzel. Oldukça hafif ve sessiz olması da etkileyici.

Diğer ürünlere göre biraz daha yüksek bir fiyat aralığına girdiğini biliyoruz, ama bu güzellikle eklemeden yapamadık. Eğer ömür boyu dayanacak kullanışlı bir su ısıtıcı arıyorsanız, böyle estetik bir modelle kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Alanın kesinlikle pişman olacağını düşünmüyoruz. 

Retro tarzı görseldeki gibi küçük değil Kocaman bir şey 🙃 sessiz çalışıyor çok beğendim 🥰 ofisimde kullanacağım.

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın