Görüş Bildir
Haberler
Yeliz Kibiz'e Ne Oldu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeliz Kibiz Kimdir?

Yeliz Kibiz'e Ne Oldu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeliz Kibiz Kimdir?

Müge Kakşi
29.11.2021 - 11:31

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert birbirinden farklı konulara ev sahipliği yapıyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen programda kayıplar bulunuyor, cinayetler çözülüyor ve saklanan sırlar gün yüzüne çıkıyor. Birbirinden şaşırtıcı anlara tanıklık etmemize şahit olan Müge Anlı'da bu sefer konu Yeliz Kibiz. 4 çocuk annesi olan Yeliz Kibiz'e ne olduğunu izleyiciler merak ediyor. Peki Yeliz Kibiz kimdir? Yeliz Kibiz bulundu mu? Yeliz Kibiz hakkında tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müge Anlı'da Tatlı Sert Yeliz Kibiz Hakkında Detaylar

Müge Anlı'da Tatlı Sert Yeliz Kibiz Hakkında Detaylar

Müge Anlı'da aranan isimlerden biri Yeliz Kibiz oluyor. Pendik'te Yadigar Kepçe ile birliktelik yaşayan 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz aranıyor. Müge Anlı'nın belirttiklerine göre Yadigar Kepçe'nin 8 ay önce yine programa başvurduğu ve Kibiz hakkında beni dolandırdı dediği ortaya çıktı.

Yeliz Kibiz'e Ne Oldu?

Yeliz Kibiz'e Ne Oldu?

Yadigar Bey, eve gittiğinde Yeliz Hanım'ın olmadığını gördüğünü, evden 3 bilezik, bir küpe, yüzük vs. olduğunu, onları da götürdüğünü fark ettiğini, ama altınların umurunda olmadığını, canının sağ olduğunu bilmek istediğini, bir kere de Cuma günü evden kaçtığını anladığında Silivri'de bulduğunu söyledi. Yadigar Bey, Yeliz Hanım'a bir şey yapmadığını, Yeliz Hanım'ın psikolojik sıkıntıları olduğunu, duvarlarla konuştuğunu, doktora da götürdüğünü ama ilaç kullanmadığını, aynı zamanda Yeliz Hanım'ın kanser hastası olduğunu dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın