Görüş Bildir
Haberler
Yazar Beki İkala Erikli'nin Katil Zanlısı Tutuklandı

Yazar Beki İkala Erikli'nin Katil Zanlısı Tutuklandı

Emre Ordu
15.12.2016 - 20:38 Son Güncelleme: 17.12.2016 - 20:26

Ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde kurşunlanarak öldürülen 'Meleklerle Yaşamak' adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı yakalandı. Cinayeti itiraf eden ve ilk ifadesinde yazarın kitaplarını okuduktan sonra akli dengesinin bozulduğunu ileri sürerek 'Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm' diyen Sinem K., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erikli, dün akşam saatlerinde Beyoğlu'ndaki ofisine gitmek için asansöre yöneldiği sırada silahla saldırıya uğramıştı.

Görgü tanıkları saldırganın kadın olduğunu söylemişti

Görgü tanıkları saldırganın kadın olduğunu söylemişti

Saldırı sonucu 3 kurşunla vurulan Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. 

Evli ve bir çocuk annesi Beki İkela Erikli tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

"Katil zanlısı cinayet silahıyla birlikte yakalandı"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığına göre, cinayeti soruşturan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin Sinem K. (31) olduğunu tespit etti ve bu akşam Küçükçekmece' düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüpheliyle beraber olayda kullandığı ileri sürülen tabancanın da ele geçirildiği bildirildi.

Psikolojik durumunun iyi olmadığı ve saldırgan tavırlar sergilediği öğrenilen Sinem K. ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etti. 

4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalmaya başladığı ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Sinem K., 'Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm.' dedi.

Tutuklandı

Tutuklandı

Çağlayandaki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanan Sinem K. 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, ifade işlemlerinin ardından şüpheli Sinem K.’nın ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Erikli'nin ölümünün ardından sosyal medyada mesajlar paylaşılmıştı

Erikli'nin ölümünün ardından sosyal medyada mesajlar paylaşılmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evet Ben

Ortada bir cinayet var, bazıları melekleri korumamış mı onu diyor. Yeni Türkiye dedikleri bu muydu? Ne ara insanlıktan çıktık biz? Ben cinayetin ve hırsızlığ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yine bi ölünün üzerinden inançsızlık kasılmış, inananlara küfredilmiş. Ne kadar zavallıca. Agresifliğiniz komik oluyo. Nefretiniz de çok eğlendiriyo beni. Am... Devamını Gör

M

kadının psikokolik sorunları olduğu belli, bunu da kitap okuyarak gidermeye mutlu olmaya çalışmış ama başaramayınca, yalan söylüyor diye suçlu olarak yazarı... Devamını Gör