Görüş Bildir
Haberler
Yaz Mevsiminde Libido Arttıran Yiyecekler Hangileri? İşte Performansınıza Katkı Sağlayacak Yaz Besinleri

etiket Yaz Mevsiminde Libido Arttıran Yiyecekler Hangileri? İşte Performansınıza Katkı Sağlayacak Yaz Besinleri

Lunami
19.07.2022 - 22:01

Yaz mevsiminin libido arttıran besinlerini bilmiyorsanız sizi içeriğe alalım! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

İncir

İncir

Kurutularak tüketilebilen bir meyve olduğundan yaz kış yenebilen bir meyve olan incirin yaş halini ancak yaz mevsiminde doyasıya tüketebiliyoruz. Yazı iple çekmemizi sağlayan bu meyve libido arttırıcı özelliğiyle insanı cezbeden bir besin. Her hali insanı sevindiren incir özelliklede vücudumuzun bağışıklık, solunum ve kalp- damar sistemi için oldukça yarar sağlayan bir besin.

Karpuz

Karpuz

Belki de yaz mevsiminin en çok tüketilen besinlerinden birisi de karpuzdur. Karpuz özellikle kan damarlarına sağladığı faydalar sayesinde cinsel isteği olumlu yönde etkileyen meyveler arasında yer alır. Karpuzun içerisinde bulunan sitrulin, genelde sporcuların performansını arttırmasına katkı sağlayan bir amino asittir. Bu özelliği sayesinde kan damarlarının genişleten sitrulin erkeklerin ereksiyonunda da olumlu etkiler sağlamaktadır.

Çilek

Çilek

Yazın sevilen ve beklenen meyvelerinden biri olan çilek cinsel isteği arttırmada harika bir rol oynuyor! Başta içeriğindeki C vitamini ve bulundurduğu çeşitli mineraller sayesinde cildi güzelleştirdiği gibi libidonun da atmasını sağlayan bir besin. Özellikle de kadınların daha hızlı uyarılmasını sağlayan bu meyve performansınızın artmasını sağlayacak.

Bunların yanında ilişkinize de biraz eğlence katmak isterseniz OKEY Çilek Kayganlaşırıcı Jeli deneyebilirsiniz!

Yaban mersini

Yaban mersini

Kan damarlarını rahatlatarak vücudunuzdaki kan dolaşımını arttıran bir besin olması açısından yaban mersini libidoyu arttırmasının yanında kalp-damar sisteminize de oldukça faydalı etkiler sağlayan bir meyvedir. İyi bir kalp-damar sistemi cinsel ilişkinizdeki verimliliği arttırarak özellikle de erkeklerin ereksiyonunda olumlu etkiler yaratmasını sağlayabilmektedir.

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Cinsel ilişki esnasında salgılanan hormonları olumlu yönde etkileyerek daha fazla salgılanmasını sağlayan kuşkonmaz tam bir performans attırıcı besin! Cinsel uyarılmayı arttırması yönünün de bulunduğu söylenen kuşkonmazın içinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde de oldukça değerli bir besin kaynağı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasemin

Yasemin

Güzel kokusuyla bulunduğu alanın güzelleşmesini sağlayan yasemin çiçeği doğal bir afrodizyak! Gerek kokusuyla gerek çayı ve yağıyla ilişkinizi renklendirmeye yarayacak bu çiçeğin cinsel isteği uyarmada da oldukça etkili olduğu söyleniyor. İlkbahardan sonbahara kadar açan yasemin yaz zamanı doruk noktasına ulaşması bakımından yaz mevsiminde libidonuza oldukça katkı sağlayan bir bitki!

Acı biber

Acı biber

Biber yaz ve sonbaharda yetiştirilen sebzeler arasındadır. Özellikle de acı biberin cinsel isteği arttırarak performansınızı olumlu yönde etkileyen özelliği bulunduğu söylenmektedir. Bireylerde adrenalin ve endorfin gibi hormonların salgılanmasını sağlayan acı biber libidonuza dost olan bir besindir.

Ananas

Ananas

Ananas özellikle de içinde bulundurduğu bromelain enzimi sayesinde cinsel isteği ve uyarılmayı arttırarak libidoyu olumlu yönde etkilediği söylenen meyveler arasındadır. Hem kadın hem de erkeklerde doğurganlığı arttırıcı özelliği, menstrual ağrılara olumlu etkileri olduğu söylenen ananas meyvesi bu bakımdan da oldukça değerli bir besindir.

Ahududu

Ahududu

Ahududunun içeriğinde bulunan çeşitli bileşenler ve kan dolaşımını hızlandırması sayesinde libidoyu arttırmaya yardımcı olan bir etkisi olduğu söyleniyor. Özellikle de kadınlarda cinsel isteği arttıran bir özelliğe sahip olan ahududu yaz mevsiminin sevilen meyveleri arasında yer almaktadır.

Mango

Mango

Mango içerisindeki E vitamini gibi vitamin ve mineraller sayesinde cinsel isteği arttıran hormonların vücuda daha iyi nüfuz etmesini sağlayan egzotik bir meyve! Vücutta serotonin hormonunun da salgılanmasını sağlayan mango yaz mevsimini sıcağında insanı oldukça ferahlatan bir özelliğe sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın