Görüş Bildir
Haberler
Yaz Bitmeden Kokteyllerini Denemeniz Gereken En İyi 10 Mekan

Yaz Bitmeden Kokteyllerini Denemeniz Gereken En İyi 10 Mekan

Mide Fesadı
25.08.2015 - 14:31

Alancha

Alancha

Akaretler’de bulunan Alancha'da kokteyller seni keyifli bir gastronomik yolculuğa çıkaracak! Daha önce hiç deneyimlemediğin efsane kokteyller ile yaz akşamını keyiflendirebilirsin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

360 İstanbul

360 İstanbul

360 İstanbul'un en ünlü ve iddialı olduğu kokteyli Caipirinha! Keyifli İstanbul manzarasında kokteyllerin keyfini çıkar!

Colonie Bistro & Bar

Colonie Bistro & Bar

Karaköy’ün en dinamik mekanlarından ve son zamanların gözdesi olan Coloniede birbirinden lezzetli pek çok kokteylleri deneyebilirsin!

Mama Shelter

Mama Shelter

Neredeyse tüm İstanbul’a hakim manzarası ile Mama Shelter farklı kokteyller deneyip keyifli vakit geçirmek isteyenlerin her daim gözdesi! Margarita en çok tercih edilen kokteyllerin başında geliyor.

ANY

ANY

Any, Arnavutköy’ün balıkçılarıyla olan ününe kokteylleri ile katılarak Arnavutköy’ün gençlerin uğrak mekanı olmasına neden oldu! Any, tam bir kokteyl cenneti!

Lucca

Lucca

Bebek’in en eski mekanlarından olan Lucca akşam üstleri sokağa taşan kalabalığı ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile ünlü!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robin's

Robin's

Galata Kulesi manzarası ile Robin’s’te birbirinden lezzetli kokteyller deneyebilirsin! Tüm kokteylleri neredeyse harika. :)

The Allis

The Allis

The Allis, Rakı Fizz kokteylli ile rakıya kokteyl yorumu getirdi ve mekanın vazgeçilmez kokteylini yaptı! İstanbul’un en popüler mekanlarından biri olan The Allis, farklı kokteyller denemek isteyenlerin uğraması gereken mekanlardan biri.

Vogue

Vogue

Kokteyllerin eşsiz boğaz manzarası ile buluştuğu Vogue, şehrin göbeğinde Akaretler’de!

La Mancha

La Mancha

Enfes Boğaz manzarasında lezzetli kokteyllerin adresi La Mancha!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın