Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aylarını Arkadaş Düğünlerinde Geçirmiş Bekar Kızları Bu Sonbaharda Bekleyen 15 Durum

etiket Yaz Aylarını Arkadaş Düğünlerinde Geçirmiş Bekar Kızları Bu Sonbaharda Bekleyen 15 Durum

zeynowski
16.11.2015 - 17:02

Yaşınız geldi, en sevdiğiniz arkadaşlarınızı birer birer evlendirdiniz, kiminin de evliliğe doğru adımlar attığı günleri geride bıraktınız ve siz hala bekarsınız. Her şey bitti mi sanıyorsunuz? Bitmedi. Zira winter is hep bekar kızlara coming. Buyurun yazımıza.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tatile doyamadan sezonu kapadınız hayırlı olsun.

Tüm yazınız düğünlerde nişanlarda geçti, öyle güzel zamanları da denk getirdiler ki tatil yapmaya fırsat bulamadınız, geçmiş olsun.

2. Altın almaktan ciğeriniz soldu, kemerleri sıkma zamanı.

Elinizde avucunuzda ne varsa gelin ya da damat olan arkadaşlarınıza taktınız, elleriniz titredi değil mi? Bir süre daha titreyecek, güle güle iPhone 6S, hoşça kal Note 5.

3. Vuhuu! İşte bir gider kapısı daha! Dillere destan yeni gelin evlerine yeni ev hediyeleri!

Zaten iPhone 6S için para ayırmıştınız canım, onlarla alıverirsiniz. Hem 7 çıkacak, o zamana kadar tekrar birikir, araya bir kış düğünü girmezse tabi.

4. Aaa arkadaşlarınız krediyle ev almış, Edirne’ye 1 km uzaklıkta!

Ha siz İstanbul’dasınız, olsun ya Beylikdüzü’ne metrobüs var. Metrobüsten inince de taksiyle biraz gidiyorsunuz ama olsun. O zaman her hafta sonu ev ziyareti yapmaz mıyız tatlı kıs?

5. Erkek arkadaş derdi dinlemeye son! İşte yepyeni sorunsal: Kayınvalide ve Görümce.

Sizin için hiçbir şey ifade etmeyen ama mecburen dinleyeceğiniz, ufkunuzu genişletecek bir yazı dizisi: Kaynanalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bekar arkadaşınız neredeyse kalmadı, tek tabanca eğlencelere selam olsun.

Geçen sene sabahlara kadar sizinle o bar senin bu bar benim gezen kankeytonuz, artık evli tontiş bir ev hanımı. Size eşlik edemez,

maalesef.

7. Tüm para cangıl cungul abiyelerinize gitti, yeni sezon alışverişine bay bay.

E her düğüne aynı kıyafeti giyecek değildiniz ya, onlarca kıyafet aldınız bu yaz, alışveriş yapacak kudretiniz kalmadığına göre abiyelere abanın. Toplantılara falan giyersiniz belki bu kış.

8. Yalnız mısınız? Kocişiniz yok mu? Üzülmeyin. Arkadaşınızın kocişkosunun bir arkadaşı sizi düğünde görmüş.

Onlar sizin kaderdaşınız. Bu yaşa gelmiş evlenememiş sizin gibi. Ne demek ya muhasebeci adamı n’apıcam? Evde mi kalasınız? Hep sizin iyiliğiniz için bunlar.

9. Adeta bir peri masalı: Düğün videosu!

Ay nasıl da güzel görünüyorsunuz o topuklularla halay çekerken! Saçlarınızın dağılıp makyajınızın akması da ayrı bir seksi olmuş. Biraz alkolü kaçırmışsınız ondan herhalde ağlamaklı duruşunuz, yoksa tek başına arkadaşınızın düğününde olmanın neresi acınası? Yapmayın, bizi de ağlatacaksınız :(

10. Heeer yer ciiiciş, her yer ge lin lik! Merhaba istilaya uğramış Facebook duvarı.

Düğün fotoğraflarını o fotoğrafçılar hemen veremiyor, aradan biraz zaman geçiyor, sonbaharı buluyor, o kadar para vermiş ne yapacak kız paylaşmayacak mı? Duvar istila edilmeyecekse evlenmenin ne manası var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tabi ki en korkunç halinizle etiketlendiğiniz muhteşem fotoğrafları atlamayalım.

Saçlar halay çekerken dağılıyor, makyajın akması da terden. Olsun neticede doğalsınız. Bizce güzel yine fena değil yani şeyapmayın.

12. Darısı başına canım diyenlerden bıktınız mı? Bıkmayacaksınız.

O kadar duaya nasıl darısı hala sizin başınıza olmuyor, hayret doğrusu. Hadi biz de söyleyelim, darısı başına cnm inş.

13. Eee, sizi ne zaman evlendiriyoruz?

Buruşturmayın suratınızı hemen canım, ne var evlenseniz? Ne güzel kocişkolarınızla birlikte ailecek piknikler, akşam gezmeleri, of çok ciciş! Valla biz demiyoruz, arkadaşınız yaptı bu planları hep. Hadi artık.

14. Ya sizin neden olmuyor bir türlü ya? :(

Hayır! Bekar halinizden mutlu falan değilsiniz, kendinizi de arkadaşınızı da kandırmayın. Arkadaşınız evlendiği an ilişki gönül uzmanı oldu. Sizin sorununuza da hemen el atacak. Zira size acımaktan kendini alıkoyamıyor, ne o öyle bu devirde hala bekar kız olur mu yazık ya :(

15. Bu sene de bekar gezin o halde.

Bu sene de olmadı değil mi? Seneye yaza artık. Yalnız ne olur ne olmaz, altın fiyatlarını takip edin de, düşerse atın köşeye 3 5 çeyrek, malum son dakika sıkışıyor insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
270
74
30
20
16
13
0