Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aşkları Beklerken Venüs Retrosuna Tutulduk! Temmuz Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Yaz Aşkları Beklerken Venüs Retrosuna Tutulduk! Temmuz Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
30.06.2023 - 15:59

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu ay herkesin dört gözle beklediği (!) Venüs Retrosu başlıyooor 😆 Gelsin exler, hesap soracaklarımız, yarım kalan aşklar :p Gelsin mi gerçi pek de emin değilim zira retroda gelen aşk ne kadar hayır getirir bilemiyoruz 🙃 Üstüne bir de yaz aşklarını tam yaşayacağımız dönemi, düğün sezonunu da zapt ediyor, 22 Temmuz – 4 Eylül arasını kapatıyor bu Venüs Retrosu, olacak iş mi? Oluyor işte. 🥹

Bu güzel haberi verdikten sonra şimdi ayın geneline bakalım… Yine her ay olduğu gibi bir Dolunay bir de Yeni Ay’ımız var Temmuz’da da, ilki 3 Temmuz’da Oğlak burcunda yaşayacağımız Oğlak Dolunayı, 11 derecede bu dolunay çok destekli, hem Jüpiter hem Satürn tutuyor elimizden, ayın başında hedefler, planlar, hayata geçirmek istediklerimizle ilgili netlik ve yeni bir yol için çok güzel.

Bu ayın Yeni Ayı ise 24 derece Yengeç burcunda ve 17 Temmuz’da, bu kez de hem yuvamız hem ailemiz hem de kendi yaşam alanlarımızla ilgili yeniliklere açık olacağımız bir dönem olacak. Her birimiz duygu dünyamızda yeni kapılar açacağız, haritalarımızın Yengeç alanları başlangıç enerjisiyle hareketleniyor.

Tabii ki bu kadar değil ama gerisi de yorumlara kalsın… Önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kariyer ve yaşam alanın bu ay sana yenilikler sunuyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Sevgili Koç, Temmuz ayına hemen girişimizde bizi Oğlak burcunun 11 derecesinde gerçekleşecek olan Dolunay karşılıyor. Bu senin 10. Evin olan kariyer, toplumsal görünüm, unvan, dışarıya kendini tanıttığın alanı aydınlatıyor olacak ve oldukça da şanslı, güzel bir enerjisi var bu dolunayın. Kariyerinle ilgili sürüncemede kalan konuların netleşmesi, belki iş arayışı içinde isen bununla ilgili bazı güzel gelişmeler, terfi veya yer değişimi gibi bazı unvan değişimleri söz konusu olabilir. Bu dolunay sırasında Güneş de senin 4. Evinde seyrediyor olacağından kariyer ve evini bir arada ilgilendiren gelişmeler de söz konusu olabilir, belki ailevi bir konunun çözümü, yaşam alanının değişmesi veya kariyerinden ötürü taşınma, değişim, bazı sonuçlanmalar da gündeminde olabilir bu dolunayla. Temmuz ayının ilk haftası odağını bu temalara yoğun biçimde taşımakta.

Yönetici gezegenin Mars, 10 Temmuz itibariyle Başak burcuna giriş yapıyor ve Ağustos ayının sonuna kadar da buralara verecek tüm enerjisini. Yani odağını iş, meslek, çalışma ortamı, ofis ortamın, günlük uğraşıların temalarına taşımakta. Zaten ayın başında kariyer gündemini epey yoğun hale getiren dolunayın ardından, yönetici gezegeninin de 6. Eve yani iş, meslek alanına kayması seni hızlı bir şekilde kariyerine yönlendirmekte. Herkes tatildeyken ben çalışacak mıyım diyebilirsin, biraz öyle görünmekte sevgili Koç ve özellikle Yükselen Koç :) Ama olsun, bu uzun zamandır enerjini sürüncemesiyle biraz sömürmüş konuların da çözülmesine olanak sağlıyor. Buradan geçen Mars senin yoğunluğunu çok artırabilir, ancak sağlık açısından da bu Mars sana cesaret ve enerji de vermekte. Yine de çok çalışıp bağışıklık sistemini düşürmemeye de dikkat tabi.

11 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna yani senin 5. Evine giriş yapıyor. Şimdi Merkür’ün buraya geçişiyle aşk hayatın, flörtlerin, ebeveyn isen çocuklarınla ilgili konular ve burası yaratıcılık evi olduğu için hobilerinle ilgili bazı eğitimler, gündemler, kendini öne çıkarabileceğin görüşmeler açısından bu geçiş destekli. Ancak :) Bu alanda 22’sinden itibaren Venüs Retro yapmaya başlayacağı için işler biraz karışabilir, özellikle aşk, flörtler, tanışmalar konusu karışabilir çünkü biraz artar böyle konular :) O nedenle hızlı bir şekilde bazı kararlar vermek, hızlıca bir ilişkiyi başlatmak adına pek de verimli sayılmaz. 11 – 22 Temmuz arası verimli dönem için son çağrı yani :)

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay var, bu da senin 4. Evin olan ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler temalarını içeren alana bir yenilik enerjisi getirmekte. Aileyi ilgilendiren bir yeni oluşum, belki ev, yuva alanında bir değişim, ailenin genişlemesi, aileyi ilgilendiren yeni bir gündemin gelişmesi mümkün bu yeni ayla. Yine ayın başında kariyer alanında gerçekleşen dolunayın tam karşısında gerçekleştiği için hem ev hem de kariyerinle ilgili yeni gelişmeleri bir arada gündemine getirebilir bu yeni ay.

23 Temmuz’da yücelim yöneticin Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor, yani 5. Evin olan aşk, flörtler, yaratıcılık, çocuklar temalarına odağını taşıyor ancak yukarıda da söylediğimiz gibi aynı gün Venüs de Retro hareketine başlıyor :) Şayet retroda olmasa idi harika bir kombinasyondu ancak şimdi senden dikkat istemekte bu geçiş sevgili Koç ve Yükselen Koç. Zira hem eski ilişkiler, eski flörtler kapını zorlayabilir hem de yeni ilişkiler sana çok “idealmiş” gibi görünüp sonradan “ne oldu şimdi” dedirtebilir, o nedenle gönlünü gün etsen de çok kapılmamaya dikkat bu Venüs Retro sürecinde. Çünkü olduğundan çok daha farklı gelebilir sana bu dönem her şey. 4 Eylül’e kadar devam edeceği için de yaz aşklarını yaz bitimi yanında bulamayabilirsin :) Öte yandan Venüs retrodayken yaratıcılığı da çok artırır, üstelik de tam hobiler ve yaratıcılık evinde, Güneş de hali hazırda burada, bu senin hobilerin için, yeteneklerini göstermen için çok avantajlı.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, bu ay seni kariyerine, iş hayatına ve yaşam alanına bazı gelişmeler sunmaya hazır ancak iş aşka gelince uyarı çanlarını da çalıyor. Umarım çok güzel bir Temmuz geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Aile ve ev hayatına özen göstermelisin Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Temmuz ayının hemen başında Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Boğa ve yükselen Boğa, bu senin 9. Evinde gerçekleşecek. 9. Ev inançlarımız, umutlarımız, iyimser olduğumuz alanları, ufkumuzun genişlediği tüm temaları anlatır. Bunun içinde eğitimler, akademik konular, yabancılar, farklı kültürler de var, bu dolunay civarı aslında kendini daha da geliştirmek adına atacağın adımları netleştirebilirsin. Örneğin yaptığın bir işi daha geniş kitlelere yaymak isteyebilirsin, belki yayıncılık sektöründeysen bir sosyal medya hesabı açabilir veya var olanı büyüterek daha geniş kitlelere ulaşabilirsin. Öte yandan bir dava sürecin varsa belki bunun netleşmesi de mümkün, uzak yerlere seyahatlerin artabilir veya böyle bir planın var ise netleşebilir. Bu alan iyimserlikle ilgilidir, belki umutsuzluğa kapıldığın konuların netleşip seni canlandırması, enerjini yeniden yükseltmesi de mümkün. 

10 Temmuz’da Mars Başak burcuna giriş yapıyor ve senin 5. Evin olan yaratıcılık, hobiler, yetenekler, öte yandan flörtler, aşk hayatını anlatan eve müthiş bir enerji getiriyor. Özellikle yaratıcılık ve kendini ortaya çıkarabileceğin, “ben” diyebileceğin konulara enerjini vermen, belki ayın başında gerçekleşen dolunayın da desteğiyle çok geniş kitlelere yeteneklerini ulaştırmanı da sağlayabilir sevgili Boğa ve özellikle Yükselen Boğa. Motivasyonunu yeteneklerine yöneltmen sana bu Mars Başak geçişinde epey fırsat getirir. Öte yandan buradan geçen Mars tabi aşk hayatına da bir hareket getirir zira Mars bu, enerji demek, aktif olmak demek, hızlı kararlar vermek demek :) Aniden bir ilişkiye başlayabilirsin, bu biraz da tutku dolu bir aşk olabilir mesela, kaldı ki Mars senin 7. Evin olan ilişkiler evinin klasik yöneticisi, birdenbire kendini ciddi meseleler içinde bulman da mümkün. Bu kararı 22’sine kadar da verdin verdin, sonrası sular bulanacak çünkü :)

11 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna giriş yapıyor, zihnin, iletişimin, kararların biraz daha aile, ev, yuva, yaşam alanı temalarına kayıyor. Yaşam alanınla ilgili bazı kararlar verebilirsin, bu taşınma veya evin içerisinde bazı değişiklikler yapmana olanak sağlayabilir. Öte yandan aile içerisinde iletişimi çok artırabilir bu geçiş, belki ailece vermeniz gereken bir konu gündeminize gelebilir, kendi yaşam alanın hakkında bazı yeni gelişmelere yönlendirebilir. Halihazırda Venüs de burada ve Güneş de 23’ünden itibaren gelecek, biraz daha böyle aile temaların ön planda görünmekte.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay var, 3. Evin olan zihin, fikirler, kararlar alanında gerçekleşecek olan bu yeni ay seni yepyeni bir fikre, bir karara itmekte aslında. Zihnin zaten epey yoğun geçmiş olabilir bu geçtiğimiz dönemde, kafa karışıklıkları veya alman gereken bazı kararlar, görüşmeler, belki bazı imzalar artmış olabilir. İşte bu yeni ay, bir süredir süregelen konularla ilgili sana yeni bir kapı açıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Yeni alacağın bir kararla hayatına yeni bir yön verebilirsin, belki bir eğitime başlayabilir ve bunu sonra kariyere çevirebilirsin. Öte yandan burası kardeşlerimizi de anlatır, var ise onlarla ilgili de yepyeni bir gündeme dahil olman, yeni bir haber alman da mümkün bu yeni ayda.

23 Temmuz’da Güneş Aslan seyrine başlıyor, buradaki Merkür ve Venüs’e eşlik etmeye geliyor, yani odağını iyice ev, yaşam alanı, aile, yuva temalarına taşıyor ancakkk :) yönetici gezegenin Venüs de aynı tarihte artık Retro yapmaya başlıyor. Tam bütün odak buradayken Venüs’ün Retro yapması sanki biraz ev içi dengeleri bozuyor gibi sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, o nedenle özellikle aileyi, evini, yaşam alanını ilgilendiren kararlar için çok tatlı olmayabilir bu Retro süreci. Örneğin evi değiştirmek, taşınmak, yaşam alanıyla ilgili bir hareketlenme çok düşündüğün gibi sonuçlar vermeyebilir. Venüs aynı zamanda “özdeğer”le de ilgilidir, bu dönem aile içinde belki biraz bu değer duygusunda eksiklik hissetmen veya geçmişi hatırlayıp hiç olmayacak konular yüzünden tadını kaçırman da mümkün, bunu yapma örneğin :) Çünkü bu geçici bir süreç, ancak çözülmemiş bir konu varsa belki bunlar “sakince” konuşulabilir ki çözülsün. 4. Ev biraz kapalı bir ev aslında, biraz bilinçaltını da anlatıyor, kendimizi koruduğumuz alan çünkü, içe dönüp biraz kendini dinlemek, sakinleşmek, belki içinde büyüttüğün bazı değer duygularını yeniden değerlendirmek adına da destekli. 4 Eylül’e kadar biraz böyle geçecek yaşam alanın. O nedenle harekete geçirmek istediğin konular için 22 Temmuz’a kadar yolun açık, sonra sakinlik diyelim ki sen zaten huzur seversin, huzur gelsin.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, umarım seni çok destekleyecek müthiş kararlar alıp yeni yollar açabildiğin bir Temmuz olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Para konularında dengeyi bulma dönemi İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Temmuz ayına girer girmez 3 Temmuz’da yaşayacağımız Oğlak Dolunayı ayın enerjisini belirleyecek sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. Bu dolunay senin 8. Evin olan maddi kaynaklar, para, kredi, miras, nafaka gibi dışarıdan elde ettiğin gelirleri temsil eden alanı aydınlatıyor olacak. Beklediğin paralar, kendi maddi düzenin, kaynakların veya evli bir Yükselen İkizler isen eşinin maddi kaynakları, kariyeri, işi gibi temalarda bazı belirlemeler, netleşmeler yaşayabilirsin. Şayet ortaklı bir işin var ise ortağınla bazı girişimler veya yatırımlar yapman da mümkün. Öte yandan bu alan aynı zamanda psikolojimizi de ilgilendiren bir alan, derinlere attığımız, bizim için kriz gibi gördüğümüz bazı konuları da netleştirip çözmeni, rahatlamanı sağlayabilir. Belki farkında olmadan seni zorlayan süreçlerin varsa ve belirsizlik artık seni yorduysa bu dolunay bu anlamda da aydınlanmana vesile olacak.

10 Temmuz’da Mars Başak burcuna giriş yapıyor ve senin 4. Evinde Ağustos sonuna kadar sürecek seyrini başlatıyor. Bu alan senin ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler gibi temaları anlatan alanın ve buradan geçen Mars tüm enerjini, motivasyonunu bu alanlara taşıyacağının işaretçisi. Belki evini değiştirmek, aileyle bir arada başlatacağınız bazı gündemler, ev içerisinde yaşanacak bazı tadilatlar gibi konular gündemini meşgul edebilir. Öte yandan Mars buradan geçerken aile içi bazı gerilimlere de sebep olabilir, olabildiğince sakin kalman, sorun yerine çözüme odaklanman kurtarıcı.

Yönetici gezegenin Merkür, 11 Temmuz itibariyle Aslan burcuna giriş yapıyor, hali hazırda Venüs de burada, 22 Temmuz’da Venüs retroya başlayana kadar geçecek bu sürede aslında Merkür keyif aldığı bir yerde geziyor olacak ve Venüs’ün de henüz tadının kaçmadığı bu dönem yeni kararlar, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler, yeni eğitimler gibi temalar için oldukça verimli. Merkür burada zihni de çok aktif hale getireceği için aklına bir sürü fikir gelebilir, aynı anda birden fazla konuyla ilgilenebilirsin ki doğanda da var :) Belki burada dikkat etmen gereken kararsızlık süreci olabilir, çünkü zihnin biraz dağılabilir. Ama onun dışında yöneticinin çok sevdiği bir yer olduğu için sana çok güzel haberler de getirebilir veya sen bize çok hoş haberlerle gelebilirsin. 

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ayımız var sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, senin para, maddi kaynaklar evinde gerçekleşiyor bu yeni ay. Burada kendi kazandığın, “benim” dediğin sana ait kazançları temsil ettiği için yeni bir maddi kaynak kapısı açılabilir bu yeni ayla hayatında. Belki bu işinle ilgili bir değişim veya gelirlerinde bir yenilik imkanı da sunabilir sana. Sahip olduklarımızı anlatan bir ev olduğu için burada kalıcı alım – satım konuları da söz konusu, hayatına maddi düzlemde yeni bir oluşum girebilir.

23 Temmuz’da Güneş Aslan seyrine başlıyor, ancak aynı yerde konaklayan Venüs’ün de bu tarihlerde geri gideceği tutuyor :) Şimdi burada bir gezegen yığılması olacak yani senin 3. Evin olan zihin, fikirler, kararlar, bizzat seni anlatan, enerjisi İkizler enerjisi olan alan burası. Merkür zaten burayı biraz hareketlendirip zihni coşturuyor, bir de Güneş buraya gelince odağın iyice alacağın kararlar, fikirler, yakın çevrenle iletişimin, bilgi alışverişi temalarına geliyor, ancak Venüs burada Retro yapmaya başlayınca özellikle yakın ilişki kurduğun kişilerle iletişimde biraz sorunlara yol açabilir, öte yandan kafanı çok karıştırabilir buradaki Venüs’ün retrosu, çünkü Venüs senin 12. Evini de yönetiyor, yani bilinçaltına attığın, gerilere ittirdiğin bazı düşünceler bu retroyla hop zihninin ön lobuna gelip yerleşebilir. Takılı kalırsan bu biraz aklını karıştırıp zihnini yorabilir. Öte yandan Venüs senin aşk evin olan 5. Evinin de yöneticisi, eskilerden kalma, üstü toz kaplanmış, fi tarihinden bir flörtün “ben geldim” diye kapını çalıp kafanı karıştırabilir, oluru pek olmayabilir o işin örneğin :) Buradaki Venüs retrosunu kullanmanın en güzel yolu yaratıcı tarafları, zihnin yeteneklerle ilgili kısımlarını harekete geçirmek. Hayata geçirmek için değil ama üzerinde çalışmak için süper, 5 Eylül’e kadar bırak zihnin şöyle bir yeteneklerini döksün ortaya.

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, yazın sıcağını buram buram getirirken aklını da biraz karıştıracak bir ay bekliyor gibi seni :) Umarım şahane kararlarınla ayın tadını sonuna kadar çıkarırsın.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

İlişkilerle ilgili her şey artık net Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Temmuz ayının hemen başında, karşıt evin olan ilişkiler evinde yani Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, 3 Temmuz’da gerçekleşecek bu dolunay, ayın ilk haftasına enerjisini yayıyor ve senin ilişkiler, eş, evlilik, ortaklık hanene güneş gibi doğuyor açıkçası. Bu temalarda sürüncemede kalmış bir konu da bırakmıyor bu gelişiyle. Dolunaylar tema olarak zaten biraz ilişkileri de anlatır, bir de senin 7. Evine gelişiyle var olan bir flörtü ciddiye bindirebilir veya yeni ve ciddi bir ilişkinin kapısını açabilir. Ancak dolunay ilişki alanını aydınlatırken var olan ve üstü kapatılmış bir sorunu da kabak gibi gösterebilir, şayet zorlu bir şekilde ilerleyen bazı konular varsa tamam – devam kararı da aldırabilir, sorunlar kaçılamayacak boyutta görünür hale gelebilir çünkü. Bunun dışında sana ortaklı bir iş gündemi de getirebilir bu dolunay, zira burası ortaklı çalışmaları da anlatır. 

10 Temmuz’da Mars Başak seyrine başlıyor, senin zihin, fikirler, kararlar hanene giriş yapıyor ve Ağustos sonuna kadar da burada. Mars bizim motivasyonumuz, enerjimiz, geçtiği yere de enerjisini ve hareketini getirir, zihin ve kararlar evinden geçerken de hızıyla aklını karıştırabilir, biraz kararsızlığa da itebilir seni, o yüzden çok ani kararlar vermemek önemli. Öte yandan burası bizim diğerleriyle nasıl iletişime geçtiğimizi de gösteriyor, Mars buradan geçerken dilimizi sivri hale getirebilir biraz :) Gereksiz ve nasıl olduğunu anlamadığımız tartışmalar, yakın çevre, kardeş, kuzen veya çok yakın arkadaşlıklarla iletişimde bazı gerginlikler de çıkabilir, o nedenle biraz dilimizin kemiğine hakim olmak iyi olabilir. Aynı zamanda yine bu yakın çevrenin bu dönemde sana çok ihtiyacı da olabilir, enerjin onların önemli gündemlerine de harcanabilir. 

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlayacak, yani para, maddi kaynaklar hanene giriş yapacak. Hali hazırda Venüs de burada, 22 Temmuz’a kadar da hala düz harekette. 11 – 22 Temmuz arası maddi konular, para, belki kariyer, iş görüşmeleri, yeni kaynaklar gibi konularda desteklisin, zihnin de zaten biraz daha bu para odağında olacak. Venüs’ün Retro sürecine kadar bu dönemi değerlendirebilirsin, yeni bir görüşme yapabilirsin, verim de alabilirsin. 22’sinden sonrasını birazdan konuşacağız :)

17 Temmuz’da bu ayın yeni ayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, yeni ay senin burcunda gerçekleşiyor. Yeni ay demek yenilik demek, başlangıç demek, hem de ev sahibiysen baya kendini yenilemek demek bu. Zaten Mars kararlar, fikirler, iletişim evinde seyretmekte, bu yeni ay da aslında sana yeni bir kararla hayatınla ilgili önemli bir yenilik işareti de vermekte. Belki uzun zamandır beklediğin bir konu 17 Temmuz yeni ayı civarında netleşip hayatına hızla girebilir. Alacağın bu yeni karar veya bu başlangıç hayatında uzun vadeli bir sayfa açabilir, adeta yazın enerjisiyle yenileniyorsun. Öte yandan burası yine 1 – 7 aksı yani ilişkiler aksı da olduğu için Temmuz başında ilişkiler hanenle ilgili gelişen konular, 17 Temmuz’da senin için yeni bir başlangıca da işaret edebilir. 

23 Temmuz’da Güneş Aslan seyrine başlıyor, aynı yerde Merkür ve Venüs de var, ancak beraberinde buradaki Venüs de retroya başlıyor :) Bu seyirlerin başladığı alan senin maddi kaynaklar, para, kariyer, getiriler alanın ve buradaki Venüs’ün retroya dönüşü aslında biraz parayla ilgili algını karıştırabilir. Burada dikkat etmen gereken harcamaların, çünkü farkına varmadan delik açılabilir, Venüs zaten Aslan’da Retro yaparken lüks harcamaları artırabilir, kaldı ki senin de para evinde ekstra özen istemekte bu konu sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, ay sonunda kredi kartı ekstrenle barışabilmen için özellikle :) Öte yandan geçmişten gelen bazı maddi beklentileri, unuttuğun gelirleri getirebilir bu Venüs’ün retrosu, bu aileden gelen bir para da olabilir, belki bir miras veya bir pay gelebilir. Bir de yeni iş başlangıçları gündemine gelebilir ama mümkün olduğunca 4 Eyül’e kadar pek maddi hızlı kararlar almaman en iyisi.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, gördüğün gibi hareketi enerjisi oldukça bol, yaza yakışır bir ay bekliyor seni. Umarım çok güzel haberler, şahane başlangıçlar yaptığın bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Kendi değerini vermeyi öğreniyorsun Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Temmuz ayının hemen başında yani 3 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı, ofis ortamı temalarında sürüncemede kalmış konulara bariz bir netlik ve şans getirecek bir dolunay. Şayet var olan işini değiştirmek niyetindeysen veya belirsiz durumlar artık seni yormaya başladıysa bu dolunay işleri senin adına kolaylaştırıyor. Öte yandan ofisin veya var olan işinle ilgili bir gerçek, bir konu gündemine gelebilir ve bilmediğin bir durum netleşebilir. Burası aynı zamanda sağlığımızı da temsil ettiği için belki görmezden geldiğin bir sağlık teması varsa o da ortaya çıkabilir ki bu dolunayla bunu çözelim artık der. Günlük düzenin, rutinlerin, bazı alışkanlıkların da bu dolunayın ışığında arınıp tazelenebilir.

10 Temmuz’da Mars Başak burcuna giriş yapıyor, bu senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, gelirler evine bir enerji ve motivasyon getiriyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Zaten ayın hemen başında da iş, meslek, çalışma alanında bir dolunay vardı, arkasından gelen bu 2. Ev Mars geçişi hem kariyerini hem maddi imkanlarını ilgilendiren, belki değişim rüzgarıyla daha fazla çalışacağın ama aynı oranda da mücadelenin karşılığını alacağın bir sürece seni götürüyor. Kazandıkça motivasyonunu artırıyor bu Mars, ancak kazandırdığı kadar da harcatabilir o yüzden gelir gider dengene de Ağustos sonuna kadar yine dikkat et :)

11 Temmuz itibariyle Merkür’ü burcunda ağırlamaya başlıyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu da ay sonuna kadar fikirlerinle, kararlarınla, iletişiminle çok dikkat çekeceğin bir süreç başlatıyor senin için. Halihazırda Venüs de burada, zaten epey bir süre burada ama arada retrosu var tabi :) 22 Temmuz’a kadar Venüs’ün karnı ağrımıyor henüz, o nedenle 11 – 22 Temmuz arasında fikirlerin, adımların, atacağın imzalar senin için başlangıç ve yenilik enerjisi de taşımakta.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay senin 12. Evinde gerçekleşiyor, yani bilinçaltın, kendinden bile gizlediğin konular, derinlere attıklarını temsil eden, arkanı döndüğün yerde sana bir aydınlanma sunuyor bu yeni ay. Zaten Güneş’in buradan geçişi Haziran sonundan beri seni biraz inzivaya itmişti, kendine döndün, belki bazı şeyleri fark ettin, işte yeni ay seni kendinle ilgili yeni bir döneme hazırlıyor aslında burada gerçekleşerek. Kendini şarja takmak gibi düşünebilirsin aslında bunu :) Rüyaların, sezgilerin, hislerin çok yoğunlaşabilir bu dönemde, ayrıca bazı işaretler de verebilir bu yeni ay sana. Sonrasında Güneş’in Aslan’a geçişiyle bu fark ettiğin veya sezdiklerin, seni kendi dönemine hazırlıyor olacak.

Evettt gelelim şimdi bu ayın herkes için olduğundan daha da fazla seni ilgilendiren gündemine, yani hem Güneş’in yöneticisi Aslan’a geçişini hem de buradaki Venüs’ün retrosunu başlatan 22 – 23 Temmuz dönemine. Güneş tam senin ışığını parlatmak için en güçlü pozisyona yani Aslan’a geçmişken, olacak iş değil ama halihazırda burcunda ağırladığın Venüs de retroya başlıyor ve çarşı pazar karışıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Şimdi burası senin 1. Evin yani yükselenin, dışarıya gösterdiğin yüzün, haliyle buradaki Venüs’ün Retro hareketi ilk etapta senin kendine verdiğin değer algınla ilgili seni biraz yanıltabilir, hem kendine hem diğerlerine duyduğun güvensizlik hissi çok artabilir, kendini sevme, beğenme konularında biraz eksik, kısıtlı hissedebilirsin. İşte bu nedenle de aslında Venüs’ün senin burcunda yapacağı bu retroda senin için en önemli konu kendi dengeni ve alma – verme düzenini kurmayı öğrenebilmek. 4 Eylül’e kadar da zamanın var :) Bu Venüs senin 1 – 7 aksında yani ben – biz, ilişkiler aksında bu retroyu yapacağı için de bu dönemde başlayacak ilişkilere epey dikkat, var olan ilişkin için de aynı şey geçerli, yani yaşadığın hissiyatı ilişkilerine yansıtman sorunlara sebep olabilir. Belki bazı hasır altı edilmiş konular da ortalığa dökülebilir, hatta ilişkiye dair gizli konular da ortaya çıkabilir bu Retro sürecinde. Olabildiğince kendini, değerini, özellikle özdeğerini yeniden yapılandırmaya odaklan bu süreçte, çünkü sonrasında çok faydasını göreceksin bu retronun.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu Temmuz ayına attığın her adımla damga vuruyorsun açıkçası, kumandayı sana emanet ettik :) Umarım yaza ve senin o muhteşem enerjine yakışır bir Temmuz olur. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Gizli saklı aşklara, ilişkilerdeki pembe tuzaklara dikkat Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Temmuz ayına girer girmez 3 Temmuz’da bizi ayağının tozuyla Oğlak Dolunayı karşılıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu dolunay senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık ve çocukları temsil eden alanı ışığıyla pırıl pırıl aydınlatacak. Şayet aşk hayatında gelgitli, sürüncemeli konular varsa bu dolunayla her şey netliğe kavuşuyor senin adına, ya tamam diyecek ve sona erdirecek ya da devam edelim diyerek adını sağlam biçimde koyacaksın Temmuz’un ilk haftası. Kalbi boş bir yükselen Başak isen bu dolunay sana hem şanslı hem de ciddi bir aşkın kapısını da açabilir. Öte yandan hobilerin, yeteneklerin ve yaratıcı tarafların da fazlasıyla ortaya çıkabilir ve göz doldurabilirsin. Şayet kendini ortaya çıkarmak ve parlamak için beklemedeysen hiç durma, çünkü dolunay tam da sana özgü yanlarını parlatmak için göreve hazır bekliyor.

10 Temmuz’dan itibaren Ağustos ayının sonuna kadar Mars’ı burcunda ağırlıyorsun sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu da sana müthiş bir enerji, hız, cesaret ve motivasyon getiriyor. Yaşam enerjin fazlasıyla yükseliyor, hayatında hızlı gelişmeler, belki başlangıçlar, öncü adımlar, daha girişken olabileceğin bir sürece seni hazırlıyor bu Mars’ın yükselenden geçişi. En son bunu 2021 Ağustos – Eylül döneminde yaşamıştın, o dönem başlatıp ilerlettiğin büyüttüğün konularda yeni bir sürece girebileceğin gibi, hayatına yepyeni bir yaşam motivasyonu da katabilirsin Mars’ın buraya gelişiyle. Buradaki tek dikkat edilecek konu aslında bu Mars’ın seni biraz gergin yapabilmesi :) Fevri ve aceleci olmamaya, eylemlerini çok dürtüsel yapmamaya dikkat edersen sorun yok 😉

11 Temmuz’da yöneticin Merkür Aslan burcuna yani senin 12. Evine giriş yapıyor, burada halihazırda Venüs de konaklamakta ama Venüs 22’si itibariyle retroya başlayacağı için işleri biraz karıştıracak, 11 – 22 Temmuz arasında aklın, zihnin, düşüncelerin biraz daha içinde, iç dünyanda, hatta daha çok kendinle çözmen gereken konularda takılı kalıyor aslında. Belki derinlere attığın bazı kararların yüzeye çıkabilir, rüyaların aktifleşebilir, kendini daha çok dinler halde bulabilirsin. 22’sine kadar dediğim gibi bu biraz zihni dinlendirmek adına güzel, sonrasını birazdan konuşacağız :)

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay yaşayacağız sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, hayaller, umutlar, gerçekleştirmeyi düşündüğün planları ve sosyal çevreni temsil eden alanda gerçekleşiyor. Burası güzel bir ev zaten enerji olarak, üstüne bir de bir yeni ay olunca sana geleceğin için yeni bir planlama, yeni bir proje, yeni bir çevre, yeni sosyal alanlar, bağlantılar da getiriyor bu Yengeç Yeni Ayı. Belki zaten üzerinde çalışıyor olduğun bir projeni hayata geçirmek için 17 – 22 Temmuz arası oldukça verimli. 

Eveeet gelelim bu ayın en merak edilen gündemine. 23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna giriyor ve beraberinde yine Aslan’da seyreden Venüs de eşzamanlı retroya başlıyor, yani 12. Evinde, arkanda kalan, gizli saklı alanda işler biraz karışıyor sevgili Başak ve özellikle Yükselen Başak. Şimdi önce Güneş’in buradaki konumuna bir değinelim, buradayken yaşam enerjimiz dışarıdan değil içeriden beslenir hale gelir, daha inzivaya açık olabiliriz, kendimizi değerlendirmek, iç dünyamıza bakmak, belki kendimizin saklı alanlarını keşfe çıkmak için Güneş 12. Evden geçişi güzeldir. Ancak bu dönemde dikkat edilecek asıl konu Venüs’ün burada ve retroda oluşu. Venüs retrodayken zaten biraz Venüs 12. Ev enerjisi de taşır, yani değer ve sevgi algısı biraz daha değişebilir, sanki bir illüzyonmuş gibi hissettirebilir, bir de 12. Evde Retro yaptığında kandırılmalara, aldanmalara, aldatılmalara, gizli saklı ilişkilere, özellikle kendimizi olmasını istediğimiz gibi görmelere zorlamak mümkün, o nedenle yeni bir ilişki veya var olan ilişkideki potansiyel sorunları tümüyle görmezden gelmek pek de doğru değil bu dönemde senin için sevgili yükselen Başak. Duyguları kontrol etmek zorlaşabilir, bir anda hiç olmayacak birine çok büyük hayallerle bağlanabiliriz örneğin, karşıdaki insana çabuk kanabiliriz, sonrası biraz hüsrana dönüşebilir o nedenle mümkün olduğunca kendi değer algını inşa etmek adına değerlendirmen çok daha verimli bu süreci. 4 Eylül’den sonra her şey rayına oturacak merak etme :) 

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, Venüs retrosunun en dikkat etmesi gereken burçlarından birisin, o nedenle kendi değerinin üzerine güzelce düşün bu Temmuz’da, aynı zamanda Mars’ın enerjisini de sonuna kadar kullan. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Sosyal çevreni yeniden değerlendiriyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Temmuz ayının hemen başında 3 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı, ebeveynler alanında gerçekleşecek ve bu alana bir aydınlanma, netlik, sürüncemedeki tüm konuları netleştirecek. Belki ev değiştirme, taşınma veya aileyi ilgilendiren ve netleşmesi beklenen bir konuda son kararın verilmesini sağlayabilir. Öte yandan şayet 8 – 14 derece aralığında Yengeç burcunda bir gezegen varsa veya haritanın tepe noktası yani MC noktası bu dereceler aralığındaysa bu dolunay kariyerle veya iş durumuyla ilgili de bazı konuları netleştirebilir, belki yaşam alanı kariyere göre yeniden şekillenebilir. 

10 Temmuz’da Mars Başak burcuna giriş yapacak ve Ağustos ayının sonuna kadar buralarda geziyor olacak. Bu senin arkanı döndüğün, bilinçaltını temsil eden, gizli, gölgede kalan alanları anlatan 12. Ev içerisinde seyrettiğini anlatıyor bize. Şimdi Mars demek aslında yaşam enerjisi demek, motivasyon demek, hayatla mücadele demek, enerji demek. 12. Eve yani bizim kontrolümüzde olmayan, arkada kalan alana giriş yaptığında ilk hissedeceğimiz biraz enerji düşüşü aslında sevgili Terazi ve özellikle Yükselen Terazi, sanki enerji biraz daha içeriye dönüyor, kendimize dönüyor, haliyle de mücadeleyi kendimizle vermeye başlıyoruz. Bu süreçte kendimizle uğraşmak, kendimize kızmak, öfkelenmek çok doğru bir yol değil, o nedenle en güzel yöntem aslında bizi rahatlatacak seçeneklere yönelmek. Belki kendimize kızdığımız şeyleri fark edip onları affetmek, çok kendimizi yoracak şeylerle değil de bize gerçekten içsel olarak motivasyon sağlayacak şeylere yönelmek Mars’ın 12. Evden geçişinin en doğru kullanımı. Bir de burası gizlide kalan alan olduğu için belki de haberin olmadan, senin bilmediğin bazı konuları öğrenip onlarla mücadele etmen gereken durumlar da olabilir, ancak dediğim gibi en önemlisi öfkeyi içeride biriktirmemek, çünkü 12. Evde Mars öfkeyi içeride tutar ve bizi yorar.

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor, Venüs de halihazırda burada, burası senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, sosyal çevre, hayaller alanını temsil eden yer ve buradan geçen Merkür, Venüs’le de bir araya gelince çok şanslı gelişmelere, belki geleceğini planlayabileceğin kişilerle seni bir araya getirecek durumlara, yeni tanışacağın kişiler ve yeni arkadaşlıklarla kendi hayallerine yaklaşmana olanak sağlayabilir. Yalnız bu durum 22’sine kadar güzel, çünkü 22 Temmuz’dan itibaren buradaki Venüs yani senin yöneticin, Retro hareket yapmaya başlayacak. Ondan ötürü plan, proje, imza, başlangıç gibi konuları 11 – 22 Temmuz arasında halletmen daha iyi. Venüs’ün retrosunu birazdan konuşacağız :)

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay var, burası senin 10. Evin yani kariyer, toplumsal görünüm, unvan, insanların seni nasıl tanımladığını belirleyen alan ve buradaki bir yeni ay, yeni bir kariyere, bir başlangıca, bir adıma vesile oluyor senin adına. Belki var olan işin değişebilir veya hayatına yeni bir yön vermeye karar verebilirsin, Merkür’ün 11. Evdeki seyri sırasında tanışacağın kişiler sana belki bambaşka bir kariyer için fırsat sunabilir. Hatta burası toplumsal görünümü de anlattığı için evlilik, söz, nişan gibi daha resmi ilişki biçimleri de yeni ay enerjisiyle kendini gösterebilir. 

Evet gelelim şimdi önce Güneş’in Aslan’a geçişi, ardından da aynı dönemlerde başlayan Venüs’ün retrosuna. 22 Temmuz’da Venüs Retrosu, 23 Temmuz’da da Güneş Aslan geçişi başlıyor eşzamanlı olarak. 11. Ev içerisinde gerçekleşen bu hadiseler en yoğun biçimde gelecek planları, projeler, hayal ettiklerimizle ilgili bazı yavaşlamalar ya da düşünülen projelerin aslında düşündüğümüz gibi olmadığını fark etmek gibi sonuçlar getirebilir, o nedenle başlangıçlar 22’sinden önce olursa daha iyi. Bir de bu dönem sosyal çevrende bazı elemelere yol açabilir, arkadaşlıklarını sorgulayabilirsin, arkadaşlarına verdiğin değer ve alma – verme dengesindeki bozuklukları tespit edebilirsin, bazı arkadaşlıklar kendiliğinden hayatından çıkabilir -ki onların çıkması gerekiyordur böyle düşünelim. 4 Eylül’e kadar olan süreçte hem arkadaşlık ilişkilerine hem de geleceğinle ilgili planlarına biraz özen göstermen iyi olabilir. Aslan’da gerçekleştiği için bu biraz sosyallik uğruna çok harcama yapmana da sebep olabilir buraya da biraz dikkat. 

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu ay aslında biraz iç dünyanı keşfe çıkmak, kendinle yaptığın mücadeleleri fark etmek ve aslında kendinle barışmak için güzel bir dönem olacak. Umarım şahane haberler alırsın bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Gelecek planları ve projelerin hareketleniyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Temmuz ayına girer girmez 3 Temmuz’da yaşayacağımız Oğlak Dolunayı enerjisini hissetmeye başlayacağız sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu dolunay senin 3. Evin olan zihin, fikirler, düşünceler, kararlar alanında gerçekleşiyor. Enerjisi güzel olan bu dolunay sana uzun zamandır veremediğin önemli kararları verdirecek güçte. Dolunay demek netlik demek, sonuçlanmak demek, alacağın bir karar seni bir imzaya, sözleşmeye itebilir, özellikle de geçtiğimiz 6 ay içerisinde yavaş yavaş olgunlaşmış bir konuyla ilgili bir nihai süreç olabilir bu. Öte yandan varsa kardeşlerinle ilgili önemli bir haber veya çok yakın çevrenle ilgili önemli bir gündemin de habercisi bu dolunay.

10 Temmuz’da klasik yöneticin Mars Başak seyrine başlıyor olacak. Ağustos sonuna kadar sürecek olan bu Mars Başak seyri senin 11. Evini hareketlendiriyor. Yepyeni sosyal çevrelere girebilirsin, geleceğini ilgilendiren planlarla veya projelerle ilgili bazı hızlanmalar yaşayabilirsin, Mars enerji demek, hareket demek. Ağustos sonuna kadar bazı plan ve projelerin için çok ciddi hareket zamanı diyebiliriz aslında buna. Mars öncülük ve başlangıçları da çok tetikler aslında, Oğlak Dolunayı ile vereceğin bazı kararlar, geleceğini ilgilendiren bazı plan projeleri de başlatıp hızla hayatına sokabilir. Sadece burası arkadaş çevremizi de anlatan bir alan, Mars buradan geçerken belki bazı gerginlikler, sosyal çevrende birtakım enerji yükselmeleri de söz konusu olabilir. 

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor, ayın sonuna kadar sürecek bu geçiş. Halihazırda Venüs de burada, ancak 22’sinde Retro yapacağı için en ideal dönem senin adına 11 – 22 Temmuz arası aslında. Peki bu geçiş ne getiriyor, kariyer evini hareketlendirdiği için ve yine Oğlak dolunayıyla başlayan karar, imza süreci hayata geçtiği için kariyerin adına bazı görüşmelerin, bazı tanışmaların olması çok mümkün. Henüz Venüs retroya girmediği dönem aralığında oldukça da şanslı senin adına aslında. İstediğin maddi kaynağı elde etmen, tam aklından geçtiği gibi bir kariyere doğru yönelmen mümkün, değişim düşünüyorsan yine Retro öncesi ideal, ama sonra biraz duracağız, onu da birazdan konuşacağız zaten :)

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, 9. Evini hareketlendirecek ve oralarda bir başlangıç, yenilik enerjisi verecek bir yeni ay bu. 9. Ev nedir, inançlarımız, ufkumuzu genişletecek konular, yayılmak, genişlemek, büyümek, eğitimler, seyahatler, yabancı kültürler; işte bu temalarda bazı başlangıçlar, yenilikler yaşaman mümkün. Özellikle 21 – 27 derece aralığında Yengeç veya Oğlak burcunda yerleşimlerin varsa daha net biçimde hayatına bir başlangıç verebilir bu yeni ay. Belki yabancılarla bazı ticari faaliyetler olabilir, yeni bir eğitimi hayatına alıp sonrası için kariyere dönüştürebilirsin. Şayet yayıncılık işinde isen daha geniş kitlelere kendini duyurman adına sana fırsatlar yaratabilir bu yeni ay. Öte yandan uzak seyahatleri veya yabancı kaynaklı gündemleri de hayatına sokabilir.

Evet gelelim bu ayın en dikkat çeken gündemine. 22 Temmuz’da Venüs Aslan burcunda retroya başlar başlamaz, 23 Temmuz’da da Güneş bu alana giriş yapıyor. Normalde hem Venüs hem Güneş bir aradayken ışıltıdan ve güzelliklerden geçilmez ama bu sefer Venüs pek rahat durmuyor açıkçası. Bu hareketlenmeler 10. Evin yani kariyer alanında gerçekleşecek, bu da aslında bize biraz yavaşlama getirecek demekte. Belki bazı beklentilerin hızlı gelişmemesi, “değer” algısının düşündüğümüz gibi çalışmaması, belki tam emeğimizin karşılığını, hakkedişimizi tam alamadığımız durumların oluşması mümkün. O nedenle özellikle kariyerle veya işimizle ilgili alma – verme dengesini düzgün kurmak burada önemli olacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Daha değerli hissetmek uğruna çok çalışıp veya çok fedakarlık yapıp karşılığını alamadığımızda üzülebiliriz ve bu dönem iş konularında suiistimal edilmeye de biraz açıklık verebilir. Öte yandan burası toplumsal görünüm alanı aynı zamanda ve Venüs senin 7. Evin olan ilişkiler, evlilik alanının da yöneticisi, o nedenle yeni ciddi bir ilişki için veya evlilik, nişan gibi önemli kararlar için de 5 Eylül’e kadar beklemede kalmak avantajlı. 

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, her haftası ayrı bir aksiyonla dolu bir Temmuz bizi bekliyor :) Ayın son haftasına kadar güzel enerjiler var, son haftası itibariyle biraz sakiniz, dikkatliyiz. Umarım yazın enerjisini yaşadığın bir Temmuz olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Bu ay gündemin para kaynakların ve kariyerin Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Temmuz ayına girişimizle 3 Temmuz’da yaşayacağımız Oğlak Dolunayı enerjisini hissetmeye başlayacağız sevgili Yay ve Yükselen Yay. Bu dolunay senin 2. Evin olan maddi kaynaklar, para, kendi kazançların, sahip oldukların konularını temsil eden alanda gerçekleşiyor olacak ve oldukça da şanslı bir dolunay bu. Netlik, sonuçlanma, belirginleşme işareti taşıdığı için özellikle maddi alanda belirsiz, sürüncemede kalmış konularla ilgili artık her şey netleşiyor bu dolunayla. Belki hakkedilmiş bir gelirin netleşebilir, belki kariyerinle ilgili sürüncemede kalmış bir konu da artık belirgin biçimde hayatına girebilir, öte yandan dolunay tüm ışığını maddi kaynaklarına doğrultup sana gelir – gider düzeninde denge de sağlayabilir. 

10 Temmuz’da Mars Başak seyrine başlıyor ve Ağustos ayının sonuna kadar da bu alanda seyrine devam edecek sevgili Yay ve Yükselen Yay. Bu geçiş senin 10. Evin olan kariyer evini hareketlendiriyor olacak. Ayın başında gerçekleşen dolunayın 2. Evinde bir şeyleri netleştirmesi ve akabinde hareket, başlangıç ve hızlanma gezegeni Mars’ın 10. Evinde seyre başlaması para, maddi konular ve kariyer alanlarına ayın ilk 2 haftasında odağını çok taşıdığını işaret etmekte. Toplumsal görünümün ve unvanın için ciddi bir efor sarf edeceğin, kendini göstermek için fırsatlar yaratabileceğin, daha görünür ve cesaretli olabileceğin bir sürece adım atıyorsun bu Mars Başak geçişiyle. Mars Başak’ta zaten çok çalıştırır :) Bir de senin kariyer evine döne döne gelerek seni biraz yorabilir bu Mars, ama çok güzel fırsatlar da çıkarır, emeğini de alacaksın.

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, burası senin 9. Evin, burada halihazırda Venüs de seyretmekte, ilk etapta ikisinin bir arada oluşu oldukça güzel, ancak :) bu güzellik ayın 22’sine kadar şanslı. 9. Ev gelişim evi, inançlar ve iyimserlik evi, uzak seyahatler evi, akademik konular, yayıncılık, hukuki konularla ilgili gelişmeleri anlatan alan, hem Venüs hem Merkür burada seyrederken belki yaymayı istediğin, duyurmayı istediğin işlerin, yeteneklerin daha kolay bir şekilde yayılabilir, sana destek verecek kişilerle tanışabilirsin, sosyal medya veya yaptığın işleri gösterdiğin bir alan varsa bunun gelişimi için harekete geçebilirsin. Dediğim gibi ayın 22’sine kadar güzel.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, burası da 8. Evin yani yine para, maddi kaynaklar evinin karşısında, bu kez dışarıdan elde ettiğin gelirlerle alakalı, belki kredi, prim, miras, evli isen eşinin kariyeri ve maddi kaynakları, ortaklı kazanımların varsa ortak kaynaklarınızı temsil eden alanı hareketlendirmekte. Zihnini, kararlarını, odağını biraz bu para konularına taşımaya başlıyor bu yeni ay, hatta bir başlangıç, yenilik, yeni bir gündem işareti de vermekte. Beklenen bir maddi kaynak hayatına girebilir, yeni bir gelir kapısı gündemine düşebilir, bu da seni biraz yoğunlaştırabilir. Herkes tatil yaparken sen galiba iş, güç, para konuşacaksın bu ay sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, malum masalın karıncası bu ay sensin :) 

Şimdi gelelim bu ayın en beklenen gündemine :) Öncelikle Güneş 23 Temmuz itibariyle Aslan burcuna yani senin 9. Evine giriş yapıyor, bu temaları aydınlatmak, gündeme getirmek istiyor ama öte yandan 22 Temmuz itibariyle Venüs burada Retro yapmaya başlıyor, yani işleri karıştırıyor biraz. Yurtdışı temalı işler, belki yurtdışında okuma veya akademik bir kariyer konusu, seyahat konusu veya yabancı menşeili bir kariyerin varsa bunlarla ilgili biraz aksaklıklar, yavaşlamalar, pürüzler mümkün açıkçası. Yeni eğitim süreçleri veya sınav süreçleri 22 Temmuz – 4 Eylül arasında ise daha dikkatli, daha özenli olmak gerekebilir çünkü Venüs retrosu burada biraz tat kaçırabilir. Öte yandan hukuki bir konu, bir dava süreci varsa belki ertelenebilir veya biraz sorunlu sonuçlanabilir. Uzak mesafeli ilişkiler için de biraz sınav dönemi sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay.

Evet gördüğün gibi her haftası ayrı bir gündemle dolu, enerjisi fazla yüksek bir Temmuz ayına giriş yapıyoruz. Senin için biraz gündem para ve kariyer gibi görünmekte, ayın son haftasına kadar işler güzel, sonunda belki bir tatil yaparsın :) Umarım şahane haberlerle gelirsin bize sevgili Yay ve Yükselen Yay!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Kendinle ilgili tüm belirsizliklere elveda Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu ayın enerjisini senin ev sahipliği yaptığın 3 Temmuz Oğlak Dolunayı ile açıyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Kendinle ilgili bir tamamlanma, bir netlik, sonuçlanma kararı ile her şeyi netleştirerek bu aya giriş yapıyorsun, artık sürüncemede kalmış hiçbir konu bırakmıyorsun bu ayın hemen başında. Bu dolunay çok da şanslı, destekli bir dolunay, şayet adım atmak istediğin konular, kendinle ilgili koyduğun hedefler, belirsizlikler yüzünden cesaret edemediğin adımlar var ise hiç durma çünkü çok güzel destekliyor seni, adeta eksik parçaların tamamlanıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Öte yandan bu alan 1 – 7 aksı yani ben – biz aksı da olduğu için belki de ilişkilerinle ilgili de önemli bir netleşme, sonuçlanma, bir karar aşamasına girebilirsin. Zaten bu ayın yeni ayı da karşıt evinde olacağı için odağın biraz buralarda geziyor gibi. İşin güzel tarafı kendinle ilgili kafa karışıklıkları tümüyle ortadan kalkıyor.

10 Temmuz itibariyle yücelim yöneticin Mars, Başak seyrine başlıyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, Ağustos ayının sonuna kadar da burada seyahat edecek, e bu ev zaten seyahat evi, yani senin 9. Evin :) Seni uzak mesafeli seyahatlere, yabancı menşeili konularla ilgili bir hareketlenmeye, bazı yeni gündemlere götürebilir. Belki akademik bir eğitim konusu veya böyle bir kariyerin varsa o konularla ilgili çalışman gerekebilir, belki tez yazmak veya yayınlamak istediğin bazı çalışmaların varsa onları hızlandırabilir. Mars geçtiği yere motivasyon getirir, bu alan aslında ufku genişletmek istediğimiz alan, kendini geliştirmek, büyütmek, daha çok şey öğrenmek için sana çok büyük bir motivasyon veriyor bu Mars aslında, odağını, enerjini kendine adadığın, bilgini artırmak istediğin konularda cesaret de verecek Ağustos sonuna kadar.

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor, hali hazırda Venüs de burada ve ayın 22’sine kadar nispeten daha tadı kaçmamışken senin 8. Evinde yani para, dışarıdan elde edilen gelirler, prim, miras, kredi veya ortaklı kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yaptırabilir. Belki kaynaklarını genişletebileceğin fırsatlar çıkarabilir, beklediğin bazı dışarıdan gelecek paraların akmasını sağlayabilir, şayet evli bir Yükselen Oğlak isen eşinin kariyerinde bazı gelişmeler olabilir veya maddi imkanlarıyla ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Ancak bu güzellikler ayın 22’sine kadar, sonrasını birazdan konuşacağız :)

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay yaşayacağız, senin tam karşıt evin olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, şayet evli isen bizzat eşini ilgilendiren konularla ilgili bir yenilik demek bu, yeni bir enerji, bir başlangıç işareti vermekte. Kalbi boş bir Yükselen Oğlak isen bu sana yeni bir ilişki getirebilir, var olan ilişkini daha ciddi bir boyuta taşıyabilir, belki birileriyle ortak bir işe başlayabilirsin zira burası ortaklıkları da anlatır. Ayın başında kendinle ilgili her şeyi netleştirdiğin için, ayın ortaları artık biraz daha ben – biz kavramını fark ettiğin, belki hayatında yer alan veya almasını istediklerine odağını taşıdığın bir sürece sürüklüyor seni. Ancak :) Yeni bir ilişki başlangıcı için ayın 22’sine kadar adım attın attın, neden mi?

Gelelim bu ayın beklenen gündemine :) 22 Temmuz itibariyle Venüs Aslan seyrinde retroya başlıyor, hemen arkasından da Güneş Aslan burcuna geçiyor, haliyle ikisi bir arada Venüs’ün Retro yaptığı alanı iyice belirgin hale getiriyor. Bu alan senin 8. Evin, öncelikle yine para, özellikle dışarıdan elde edilen gelirleri anlatan alan, burada Retro yapınca bazı ödemeler ortaya çıkma ihtimalini göstermekte. Bir de Venüs Aslan burcunda Retro yaparken zaten farkında olmadan çok da harcatabilir, finansal bir evde gerilediği için belki biraz dikkat etmek önemli. Aynı zamanda burası da aslında 1 – 7 aksı gibi yine ilişkilerle, hatta daha derin ilişkilerle de ilgili, bu dönemde özellikle ilişkilerdeki krizler, bağlanma sorunları, kendimizi kandırmalar, değersizlik hissi veya tutkuyla sevginin karıştırılması gibi problemlere de gebe. Aniden başlayan ilişkiler aslında Retro bitiminde çok yüzeysel kalabilir, belki psikolojik olarak zorlayabilir, o nedenle ilişkilerle ilgili ekstra özen istiyor senden bu dönem, 4 Eylül’e kadar :)

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, kendi odağına kendini koyduğun ve mümkün olduğunca kendini geliştirmeye odaklandığın sürece çok destekli bir ay olacak senin için. Umarım tüm belirsizlikleri ortadan kaldırıp kendini yenilersin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

İlişkiler için kırmızı alarm Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Temmuz ayına girdiğimiz günlerde hemen 3 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay yaşayacağız sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu dolunay senin 12. Evin olan gizli, arkada kalan, kontrol edemediğin veya farkında olmadığın alana yansıtacak ışığını. Normalde hem Oğlak dolunayları hem de 12. Evde gerçekleşen ay hareketleri biraz zorlayıcı olur ama bu dolunay farklı, çünkü hem Jüpiter’den hem de klasik yöneticin Satürn’den destekli. Bu durumda aslında sana kendinle ilgili bir aydınlanma, bir farkındalık, belki farkında olmadan seni sıkan, bilinçaltını yoran bir konuyu netliğe kavuşturduğun ve onu artık bırakabilme fırsatını yakaladığın bir enerji de verebilir. Çünkü bilinçaltını aydınlatması biraz “evreka” enerjisi de vermekte, bu dönemde özellikle Temmuz’un ilk haftası göreceğin rüyalar sana bazı işaretler de verebilir, özellikle “bırakman, sonlandırman gerekenlerle” ilgili işaretler olur bunlar. Zaten sezgilerinin daha çok arttığını da fark edebilirsin. Bir de burası gizli dedik ya, senden gizlenen bir konuyu, bir sırrı öğrenmen de mümkün bu dolunay haftasında.

10 Temmuz’da Mars Başak seyrine başlıyor, Ağustos sonuna kadar da bu alanda kalacak, burası senin 8. Evine bir hareket getirmesi demek sevgili Kova ve özellikle Yükselen Kova. 8. Ev demek para kaynakları demek, dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, miras, nafaka, prim, ortaklı kazançların varsa belki ortak kaynaklarınız gibi konularda biraz efor sarf edeceğini anlatmakta. Belki gelir kaynaklarını artırmak isteyebilirsin, belki dışarıdan gelen bir geliri nasıl değerlendireceğine dair bir çalışma yapman gerekebilir, ortaklı bir işin varsa gerilimlere de biraz dikkat. Şayet evli bir Yükselen Kova isen eşinin maddi kaynakları, belki kariyeriyle ilgili bir mücadele, bir çaba söz konusu da olabilir. Öte yandan burası biraz bilinçaltını, özellikle psikolojik derinlerimizi de anlatıyor. Ayın başında zaten 12. Evinde yaşadığın bir dolunay olacak, arkasından bu derin eve giriş yapan Mars aslında psikolojik olarak dönüşmene de fırsat verebilir. 

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor, halihazırda Venüs de burada, ilk etapta bu ikilinin senin 7. Evinde yani ilişkiler evinde kol kola geziyor olması hem ilişkiler hem evlilik hem de ortaklı çalışmalar için güzel görünmekte ancak :) 22 Temmuz’a kadar güzel bu durum, yeni kişilerle tanışmak, belki ilişkin hakkında konuşmak, ciddiye bindirmek, adımlar atmak açısından 11 – 22 Temmuz arası güzel, sonrasında ise işler biraz karışacak :) Onu birazdan konuşacağız. 

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, bu yeni ay senin 6. Evine yani iş, meslek, ofis ortamın, çalışma koşulların, günlük tüm rutinlerini, düzenini anlatan evde gerçekleşiyor. Yeni ay yeni enerji demek, burada gerçekleştiğinde sana yaşam düzenine ait bir yenilenme işareti vermekte. Var olan çalışma veya ofis düzeninde bir yenilik olabilir, bir iş arayışın varsa yeni haberler gelebilir bu yeni ay döneminde, çalışmıyorsan günlük rutinlerinde bir yenilenme söz konusu olabilir, yani aslında düzenin değişiyor diyebiliriz bu yeni ay enerjisiyle. Burası aynı zamanda sağlığı da anlatır, belki kendi sağlığını da düzene sokacak bir yeni alışkanlık söz konusu olabilir.

Gelelim bu ayın en civcivli konusuna :) 23 Temmuz itibariyle Güneş Aslan seyrine başlıyor, yani 7. Evine, ilişkiler evine giriyor, tam bütün gözleri buraya çekecek derken 22 Temmuz itibariyle başlayan Venüs retrosu işleri burada biraz karıştırıyor. Şimdi öncelikle kalbi boş bir Yükselen Kova isen yeni ve ciddi bir ilişki için doğru kişi olsa da yanlış zaman :) Çünkü tam Venüs retrosuyla başlayan bir ilişki Retro bitiminde hiç düşündüğün gibi olmadığını fark ettirebilir sana. Öte yandan evli veya ciddi ilişki yaşayan bir Yükselen Kova isen ilişkini sorguladığın, değer algını sorguladığın, belki biraz alma – verme dengesindeki sızıntıların farkına daha çok vardığın bir süreç de yaşayabilirsin. Eski ilişkilerin geri gelmesi senin için daha fazla söz konusu olabilir çünkü 7. Evinde gerilemekte, yine ilişkiler evine daha önce konuk olmuş biri çat kapı yapabilir yani :) Ama Retro yine hatırlatayım :) Aslında daha çok kendi dengeni, ilişkiler içindeki “sen”i anlamak için çok faydalı bir süreç bu, belki de derinlerine inip kendini yapılandırdıktan sonra Retro bitimi 4 Eylül’den itibaren daha sağlıklı düşünmeye başlayabilirsin kendinle ilgili.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, senin için bu Venüs Retrosu biraz daha önemli gördüğün gibi, bu dönem ilişkiler kafanı biraz karıştıracak ama sonrasında da yepyeni bir sen gelecek. Umarım kendindeki en güzel yanları keşfedersin bu ay!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

Kendini nasıl değerli hissedeceğini fark ediyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Temmuz ayının hemen başında enerjisini ilk haftaya yayan bir Oğlak Dolunayı yaşayacağız sevgili Balık ve Yükselen Balık, 3 Temmuz’da gerçekleşecek bu dolunay senin 11. Evin olan gelecek planları, hayaller, umutlar, projeler, kendinle ilgili düşündüğün, hayata geçirmek istediğin fikirleri ilgilendiren alanda gerçekleşecek, üstelik de enerjisi oldukça güzel bir dolunay bu. Dolunay netlik, belirginlik demek, uzun zamandır yapmak istediğin, hayata geçirmeyi arzu ettiğin bir projen, bir planın, bir adımın, hayalin varsa tam da bu dolunayın ışığında net biçimde hayatında görebilirsin bu planı, son derece destekli biçimde hem de. Belki sana yeni bir çevre getirebilir bu dolunay, bu vesileyle hayatında yeni bir sayfa açtırabilir sana. Öte yandan burası sosyal çevreni, arkadaşlıklarını da anlatmakta, kocaman bir ışık buraya vurduğunda belki bazı arkadaşlıkların, eğer sana zarar veriyorsa, suiistimal ediliyorsan çok net fark ettirip bitebilir. Yani aslında biraz sosyal çevreni ayıklamak için de fırsat sunacak sana bu dolunay.

10 Temmuz itibariyle Mars Başak burcuna giriş yapıyor, yani senin 7. Evine, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, “diğerlerini” anlatan alana giriş yapıyor. Mars demek enerji demek, pek de sakin girmez herhangi bir eve biraz patırtı çıkarabilir, o nedenle Ağustos sonuna kadar her türlü ikili ilişkide biraz mücadele, bazı rekabet konuları, çaba, yüksek bir enerji söz konusu olabilir. Var olan ilişkinde belki hasır altı edilmiş bazı konular tutuşabilir, hani pire için yorgan yakmamaya dikkat bu dönemde sevgili Balık ve özellikle Yükselen Balık. Ortaklı bir işin varsa iş ortağınla da belki biraz gerilimler söz konusu, ancak 7. Evin de biraz uzlaştırmacı bir enerjisi de var, dediğim gibi fevri davranmak yerine sorunları daha sakin çözmek, uzlaşmak için de bu enerjiyi kullanabilirsin. 

11 Temmuz’da Merkür Aslan seyrine başlıyor, halihazırda Venüs de burada seyahatte, Merkür’ün ilk seyri sırasında keyfi de yerinde ayın 22’sine kadar :) Senin 6. Evin burası, yani iş, meslek, çalışma koşulları, günlük rutinlerin, düzenini anlatan alana geliyor Merkür ki burayı da sever aslında. İş görüşmelerini artırabilir, Venüs’ün de desteğiyle aslında istediğin şartlar ve düzende bir iş getirebilir sana bu geçiş. Var olan işinde belki istediğin bazı gelişmeler için görüşmeler yapabilirsin, yine Temmuz ortalarına kadar destekli, istediğin sonuçları alabilirsin, yalnız yeni başlangıçlar, iş değiştirmek, var olan iş için yüksek beklentiler 22 Temmuz’dan sonra sallantıda olacak ki bunu birazdan konuşacağız.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, burası senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobilerin, yaratıcı tarafların, varsa çocuklarınla ilgili çok neşeli, keyifli bir ev ve burada bir yeni ay özellikle kalbi boş bir Yükselen Balık isen sana çok keyifli bir aşk hikayesi getirebilir ancak elini çabuk tutarsan, yani Venüs retrosuna yakalanmazsan :) Burada bir yeni ay kendinle ilgili yaratıcı bir tarafını fark edip bununla ilgili bir eğitim veya başlangıç, hareket enerjisi de verebilir sana, hatta kalpten istediğin ve kendini ortaya koyabileceğin her türlü eylem için bu yeni ay destekli. Ebeveyn bir Yükselen Balık isen çocuklarınla ilgili de yeni güzel bir gelişme söz konusu olabilir bu yeni ayla.

Gelelim bu ayın en civcivli konusuna :) 23 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor, ondan 1 gün önce de 22 Temmuz’da Venüs yine burada geri hareketine başlıyor, işler 6. Evin olan iş, meslek, düzen, rutin alanında biraz karışıyor. İş ortamında kendi değerini göremediğini hissedebilirsin, yaptığın işe karşı bakış açın biraz değişebilir, hoşnut olmadığını fark edebilirsin, günlük rutinlerin sıkıcı gelmeye başlayabilir, hepsi çok normal. Bu düşünceyle ani kararlar verip hayatını değiştirmek için çok doğru bir zaman değil, bu farkındalıkları cebinde tutup aslında ne yapmak istediğini, asıl sana keyif verecek yaşam düzeninin ne olduğunu, nasıl bir uğraşıyla kendini daha değerli hissedeceğini fark etmek için vaktin bol, 4 Eylül’e kadar biraz buralarda belki içe dönmen, yeni bir eylemden ziyade farkındalık evresi olarak geçirmen çok daha faydalı. Venüs hem senin yücelim yöneticin hem de 8. Evini yani finansla ilgili bir alanı da yönetiyor, bu nedenle iş değiştirmek, yeni bir yatırım yapmak, parayla oynamak gibi konular için Eylül’ü beklemen daha iyi.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, Temmuz neredeyse iki farklı enerjiyle yönetiliyor gibi bu ay :) ilk yarısında kendi projelerin, hayallerin için destekli, ikinci yarı ise kendini bulman açısından destekli. Umarım şahane bir Temmuz ayı geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
33
18
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
...

Tamamını okuyan cindir.

Berk Taş

Ne saçmalıyorsunuz acaba,Gerçek aşk böyle Venüs,Mars ile olacak şey değil, bunlara inanıpta saçma sapan hallere girmeyin lütfen.

Turkish Rap

Benim arsalara çöken şerefsiz burda mı? 7 nci evin 9 uncu evinde falan diyor ben daha aile evinden kiraya geçemedim. Merkür yavşağından şüpheleniyorum kesin ... Devamını Gör