Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Mükemmel Olduğu Düşünülen 11 Erkek Roman Karakteri

Yatakta Mükemmel Olduğu Düşünülen 11 Erkek Roman Karakteri

Merve Ç.
01.09.2015 - 14:03

Bazen okuduğun kitapta öyle bir karakter ile karşılaşırsın ki, onu herkesten ayrı hayal edersin. Tüm detaylarını kafanda canlandırır, her şeyini yerli yerine koyarsın. O artık senin olmuştur, çünkü sen hayal etmişsindir her şeyini ve onu başka bir yere koyar, onunla ilgili hayallere dalarsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Christian Grey - Grinin Elli Tonu

1. Christian Grey - Grinin Elli Tonu

Hayalinizde nasıl canlandırırsanız canlandırın, yatakta sizi kıvrandıran biri Christian. Eğitimli, hırslı, yakışıklı, ateşli, enteresan zevklerin müptelası. Belki BDSM denince biraz ürküyor insan ama o nazik ellerin sizi incitebileceğine asla ihtimal vermiyorsunuz. Her kadının en az bir kere fantezilerinde yer bulan Christian Grey ile aynı odada çıplak olmak yaşanacak en keyifli cinsel deneyimlerden olacaktır orası kesin. İnsan adını andığında bile sırtında dolaşan gergedan derisinden imal kırbacın yumuşaklığını hissediyor.

2. Mr. Darcy - Aşk ve Gurur

2. Mr. Darcy - Aşk ve Gurur

Aşk ve Gurur romanını okuyup da Mr. Darcy’nin gerçek olması için Allah’a dua etmemiş kadın var mıdır bilemiyorum. Mr. Darcy gibi bir erkeğin olabileceğini düşünmek bile heyecanlandırıyor insanı. Hele onun ellerinizi tuttuğunu, kulağınıza güzel şeyler fısıldarken sizi usul usul odaya doğru götürdüğünü düşünmek. Sırt üstü uzandığınız yatakta Mr. Darcy’nin dokunuşlarını hissetmek… Bu yakışıklı, zengin, diğer insanlara değer veren, koruyucu, sizi önemli hissettiren ve tabii ki İngiliz beyefendi gerçek bir hayal kahramanı. Sadece cinsel anlamda değil, bir erkekten beklediğiniz her şeye cevap veren Darcy bu listenin belki de en iyisi.

3. Sherlock Holmes - Sherlock Holmes

3. Sherlock Holmes - Sherlock Holmes

Sherlock’a aşık olmak, onunla sabaha kadar seviştiğinizi hayal etmek için sapyoseksüel olmanıza gerek yok. Onun zekasının, dikkatinin, konsantre olmuş halinin, çalışmaktan aldığı zevkin tahrik etmeyeceği kadın yok. Diyor ki insan, beni çırılçıplak yatağa uzatsa ve vücudumun tüm detaylarının hikayesini anlatsa bana. Onun o narin, hassas, dokunduğu şeyin tarihi çıkaran parmakları vücudumun üzerinde harita inceler gibi dolaşsa. Sherlock Holmes yatakta bir kadının aklını başından alabilecek en seksi kahramanlardan biri. Bunda onu beyaz perdede canlandıran Robert Downey Jr.’un da etkisi büyük tabii ki.

4. Philip Pirrip (Pip) - Büyük Umutlar

4. Philip Pirrip (Pip) - Büyük Umutlar
ic.pics.livejournal.com

Bilmiyorum, belki benimki de büyük bir umut, ama böylesine karmaşık ve böylesine basit, bu kadar incelikli ve bu kadar tam da bir erkeğin büyümesi gerektiği gibi büyüyen, yetişkin biri olan Pip’i listeye almamam düşünülemezdi. Başarılı olmak için bu kadar derin tutkuları olan birine hayran olmamak, onunla bir gece yaşamayı hayal etmemek mümkün değil. Bu açlığı, bu gizemi, bu kompleks halleri onu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Ve kitabı okuduğum ilk gün gibi, Philip Pirrip adının geçtiği her an içimde bir şeyler kıpırdıyor. Belki bu kadar idealist olması, her şeyi siyah ve beyaz olarak görme eğilimi, vs. onu bizden uzak tutar ama eminim ki bu tutkulu erkek yatakta harikalar yaratacak biri.

5. Heathcliff - Uğultulu Tepeler

5. Heathcliff - Uğultulu Tepeler

Kasvetli bir hikayenin içinde güneş gibi parlayan, karanlık, belki biraz saplantılı, karizmatik, kesinlikle yakışıklı, gizemli ve iflah olmaz romantik bir erkek, Emily Bronte’nin kahramanı Heathcliff.  Tam bir anti kahraman, yaşadığı aşk ve nefret dolu duyguları size geçirmesini bilen, yaptığı her şeye rağmen sonunda mutlaka aşık olduğunuz bir karakter Heathcliff. Bu kadar gel-git arasında gidip gelen bir karakterin size yatakta pek çok şey vadettiği aşikar. Bu asi, kavgacı ama tutkulu erkek sizi yatakta nefessiz bırakabilir. Yumuşak ve sert, romantik ve acı dolu, yavaş ve hızlı bir sevişmeye kim hayır diyebilir ki, hele bu adam karizmanın doruklarındaysa…

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aragorn - Yüzüklerin Efendisi

6. Aragorn - Yüzüklerin Efendisi

Maskülen, erkeksi, güçlü, karizmatik, yakışıklı, hırslı, tutkulu, gözüpek… Daha Aragorn hakkında ne diyebilirim bilmiyorum. Bunca mücadele, savaş, çatışma, vs. arasında vakit bulup da sizinle bir gece geçirir mi bilmem, ama geçirirse o gecenin hayatınız boyunca unutamayacağınız en güzel gece olacağını garanti ederim. Savaşırken bu kadar tutkulu olan birinin, sevişirken yapabileceklerini sadece hayal edebiliyorum. Size kendinizi unutturacak bir sevişme için Aragorn’dan daha iyisini bulmak pek olası değil.

7. Rhett Butler - Rüzgar Gibi Geçti

7. Rhett Butler - Rüzgar Gibi Geçti

Her koşul altında aşkına sahip çıkan başka bir roman karakteri tanıyor musunuz? Öyle ki sadece bu yeterliyken bile bunun yanında kendine güvenen, olgun, esprili ve duyarlı olmasını da ekliyor. Nerede nasıl davranması gerektiğini, neyi ne zaman söylemesi gerektiğini bilen, inanılmaz derecede centilmen ve aynı zamanda duygusal biri Rhett Butler. İstediği her kadını bir bakışıyla elde edebilecekken seni seçmiş olması bile başlı başına tahrik unsuru. Bu olgun, ne istediğini bilen erkeğin yatakta size yaşatacaklarının bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. Onu sadece cinsellik ile sınırlamak hakaret olur, Rhett tam hayatı paylaşmalık bir erkek.

8. Dorian Gray - Dorian Gray'in Portresi

8. Dorian Gray - Dorian Gray'in Portresi

Rhett’in tam aksi bir karakter, narsist olmasıyla karşımıza çıkıyor. Ama biz burada evlenilecek birini değil, bir gecemizi birlikte geçireceğimiz, sevişmemizi unutulmaz kılacak birini arıyoruz. Eğer öyleyse bu listenin vazgeçilmezlerinden biri Dorian Gray. Sonsuz güzellik peşindeki bu erkeğin olumsuzluklarını bir kenara bırakırsak, bu tutkusu, bu hırsı, bu narsistik kişiliği bizi adeta uçuracaktır. O yüze bakıyor olmak bile başlı başına bir heyecan unsuru.

9. Aleksey Kirilloviç Vronski - Anna Karenina

9. Aleksey Kirilloviç Vronski - Anna Karenina

Bir kadını, evliliğin verdiği bağlılıktan koparacak kadar tutkulu bir aşık, size neler yapmaz ki? Kendi kariyerini, aşkının hayatını mahvedeceğini bile bile bir ilişkiye girebilecek kadar gözü kara, ateşli ve tutkulu biriyle sevişmek, sevişmelerin en güzeli olabilir. Belki onun aşkı bir gençlik hatasıydı, acemilik veya yanlıştı, bunların hiçbiri Kont Vronski’yi gözümüzden düşürmüyor. Her ne kadar hataları, yanlış düşünceleri, prensipleri (!) onu sevmemizi zorlaştırsa da bu tutkulu, yakışıklı ve cazibeli genci bir geceliğine arzulamaya devam ediyoruz.

10. Sirius Black - Harry Potter, Azkaban Tutsağı

10. Sirius Black - Harry Potter, Azkaban Tutsağı

Harry Potter serisini okuyup da, Sirius Black’ten başkasına aşık olan, onu arzulayan kadın var mıdır merak ediyorum. Belki kendisinin karizmasına biraz Severus Snape yaklaşabilir ama o kadar. Bu karizmatik, yakışıklı ve biraz arıza tiple bir gece geçirmek Azkaban’dan kaçmış gibi yapar sizi. Hayali de olsa keşke aramızda daha uzun kalsaydı demekten kendini alamıyor insan. Yaşanacak çok uzun gecelerimiz olabilirdi kendisiyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atticus Finch - Bülbülü Öldürmek

11. Atticus Finch - Bülbülü Öldürmek

Kendisini bu listeye koysam mı diye çok düşündüm, zira kendisi bir baba, hem de iyi bir baba. Ama neticede bir hayal kahramanı ve ve biz hayal kahramanlarıyla hayaller kuruyoruz. O zaman diğer insanları anlamak için kendimizi hep onların yerine koymamız gerektiğini söyleyen, herkese karşı son derece adil, herkesin sevdiği, saygı duyduğu, bilgili ve olgun Atticus’un bu listede olması lazımdı. Sevişmenin illaki ateşli, yoran, yıpratan bir eylem olması gerekmiyor. Bu koca yürekli karakterle yaşayacağınız sevişmeyi size vadeden başka bir karakter bulamazsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
45
24
4
4
4
3