Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Çok İyi Olduklarını Düşündüğümüz Aşırı Seksi 13 Yabancı Dizi Karakterleri

etiket Yatakta Çok İyi Olduklarını Düşündüğümüz Aşırı Seksi 13 Yabancı Dizi Karakterleri

Dale Cooper
26.08.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizi dünyası hikâyeleriyle olduğu kadar karakterleriyle de seyircisini ekran başına kitlemeyi başarıyor. Kimi dizi karakterleri gerek karizması gerek verdiği hisler içimizde 'Kesin çok iyidir!' cümlesini uyandırıyor. Evet evet, seksten bahsediyoruz!

Yatakta çok iyi olduklarını düşündüğümüz aşırı seksi yabancı dizi karakterlerini sizler için derledik.

Sizin de 'kesin çok iyidir!' dediğiniz karakterleri yorumlara bekliyoruz. 😉

1. Lucifer Morningstar

Cennetin düşmüş meleği, cehennemin yakışıklı prensi Lucifer Morningstar elbette listenin başını hak eden isim. Seksiliği, karizması şöyle dursun her bölümde muhakkak kendini gösteren yüksek libidosuyla yatakta çok iyidir dediğimiz karakterlerden.

2. Tokio

La casa de papel dizisinin kadrosu adeta seksin beden bulmuş hali olan karakterlerle dolu olsa da Tokio'nun herkesin ve her şeyin ötesinde olduğunu düşünüyoruz.

3. Fleabag

Hem seksi hem arsız! Biricik Fleabag'imizin yatakta kötü olma ihtimali Y O K.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Tyrion Lannister

Hiç kuşkusuz Game of Thrones, onca sezon boyunca karşımıza birçok 'Yatakta çok iyidir!' diyebileceğimiz karakter çıkardı ancak kimse bir Tyrion Lannister olamaz. Her şeyiyle adeta 'seks' diye bağıran bir karakter.

5. Dana Scully

X-Files'ın zeki ve seksi Dana Scully'si, uzun yıllar geek dünyasının en hayallerini süsleyen isimdi. Yatakta çok iyi olduğu kadar ukala da olduğuna eminiz.

6. Eric Northman

True Blood'ın sert görünümlü gizli duygusal vampir prensi Eric Northman! İskandinav Tanrılarından aldığı kuvvetle çok iyinin ötesinde bile olabilir.

7. Yennefer

Allaaah allaaaah dedirten karizması, korkusuzluğu ve fevriliğiyle The Witcher'ın Yennefer'i birçoğumuzun gönlünü çoktan çaldı. Bu kadar yüksek bir karakterin seks konusunda düşük olması mümkün değil.

8. Geralt

The Witcher dizisinden bahsedip Witcher'ın kendisinden bahsetmemek olmaz. Sorgusuz sualsiz şekilde yatakta kesinlikle çok iyi olduğu aşikâr olan bir karakter de Geralt.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. John Luther

Luther'in ana karakteri, başı beladan kurtulmayan dedektifi, yürüyen karizması. Aslında kimi sezonlarda John Luther'in yatakta epey iyi olduğuna tanıklık ettik sanki! 🤔

10. Alice Morgan

Luther'in bir diğer sevilen ve bir o kadar ne yapacağı belli olmayan karakteri Alice Morgan. Kendisiyle tanıştığımız ilk an libidosunun yüksekliğini, tehlikeli olduğunu ve o 'seks seks' diyen vibe'ı hepimize verdi. İşte bir başka yatakta kötü olması ihtimal dahilinde bile olmayan bir karakter.

11. Don Draper

Evet, biliyoruz. Gözler onu arıyor, nerede diye soruyorsunuz. Hanımlar, beyler; fazla söze gerek yok, huzurlarınızda Mad Men'den Don Draper!

12. Joan Harris

Mad Men'in bir diğer akılları başından alan ismi Joan Harris. Kendisi dizi tarihinin belki de en seksi isimlerinden biri.

13. Angela Abar

Yeni Watchmen uyarlamasıyla hayatımıza giren korkusuz Angela Abar. Adeta yer aldığı her sahneyle herkesi derinden titretmeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
10
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Vampire Diares Damon da ekleyin.