Görüş Bildir
Haberler
Yaşlanmayı Unutan Victoria's Secret Meleklerinin Dünden Bugüne Değişimleri

Yaşlanmayı Unutan Victoria's Secret Meleklerinin Dünden Bugüne Değişimleri

Sena Erdoğdu
27.11.2021 - 07:45 Son Güncelleme: 27.11.2021 - 12:14

Yaşlılık adına hiçbir bulguya rastlayamayacağınız Victoria's Secret mankenlerinin, podyuma çıktıkları ilk hallerinden bugüne uzanan bir içerik hazırladık. Şimdiden uyaralım moral bozan bir içerik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Miranda Kerr

1. Miranda Kerr

Çok isterdik 'bu nasıl bir değişim demeyi...' 2006 yılında ilk defa podyuma çıkan Miranda Kerr, şu an daha genç duruyor desek yeridir. Kendisi yaşlılığa meydan okuyan ve gittikçe gençleşen mankenlerden biri. Şu an 38 yaşında olan Miranda Kerr bizi derin düşüncelere soktu.

Durun hemen yıkılmayın daha yeni başlıyoruz!

2. Elsa Hosk

2. Elsa Hosk

Elsa Hosk 2011 yılında ilk defilesine çıktığında çocuksu suratı ile karşılaşmıştık. Zaten güzel olan mankenin yıllar sadece güzelliğine güzellik eklemiş. 'Ne yiyip, içiyorsanız bize de söyleyin' dedirten görsellerden sadece biri.

3. Alessandra Ambrosio

3. Alessandra Ambrosio

İlk kez 2000 yılında Victoria's Secret podyumuna çıkan Alessandra Ambrosio en büyük değişimi yaşayan mankenlerden. Güzelliğine diyecek bir şeyimiz yokken, şimdiki halinin açık ara daha iyi olduğunu itiraf edelim. Zamanla gelen olgunluk ise onu başka birine çevirmiş. Çok konuşulan ve Victoria's Secret denilince başlarda ismi geçen Alessandra Ambrosio için yıllar sadece daha seksi olmasını sağlamış.

4. Adriana Lima

4. Adriana Lima

İşte o... Hem Victoria's Secret'da hem de ülkemiz de hatrı sayılır bir imaja, güzelliğe sahip Adriana Lima'da değişim adına pek bir şey yok. Türk kızlarının kıyaslandığı, Türk erkeklerinin manken deyince ilk aklına düşen isimlerden Adriana Lima ilk podyumuna 2003 yılında çıktı. O günden sonra yıllarını podyumda geçiren Lima son podyumuna ise 2017 yılında çıkmıştı. Yılların bir tek bize acımasız davrandığını düşünsek de moral bozmadan devam ediyoruz.👇

5. Candice Swanepoel

5. Candice Swanepoel

Victoria's Secret'daki ilk podyumuna 2007 yılında çıkan nadir güzelliklerden biri olan Candice Swanepoel bizi üzen mankenlerden. Aradan geçen 14 yıl büyük bir zaman dilimi olmasa da insan ufak kırışıklıklar görmek istiyor.😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sara Sampaio

6. Sara Sampaio

Sara Sampaio'da güzelliği ile karşımıza çıkıyor. Victoria Secret'a çok sonradan katılan bir manken.

7. Doutzen Kroes

7. Doutzen Kroes

İlk podyumuna 2005 yılında çıkan Victoria's Secret meleğinde değişimi fark edebiliyoruz. O zamanlarda podyumda esen ve Hollandalı manken Victoria's Secret'a yıllarını verenlerden biri. Podyumun onu yorduğunu sezdik. Meleklerde yaşlanır diyerek bir sonraki meleğimize geçiyoruz.

8. Lily Aldridge

8. Lily Aldridge

2010 ve 2018 yılları arasında mankenlik yapan Lily Aldridge, yaşlanmayı reddeden mankenlerden. Kendisi şu an 38 yaşında. Herkese böyle 38 yaş diliyoruz.

9. Rosie Huntington-Whiteley

9. Rosie Huntington-Whiteley

Hem özel hayatı, hem güzelliği hem de mankenliğiyle tanıdığımız Rosie'yi en çok da Jason Statham ile olan birlikteliği ile konuşuyoruz. 2006 yılında Victoria's Secret mankeni olan Rosie, şu an 34 yaşında. Podyumdaki ilk yıllarından bu yana değişimini görebildiğimiz Rosie Huntington-Whiteley'ın şu an daha genç göründüğünü gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

10. Lili Donaldson

10. Lili Donaldson

2011 yılında podyumda yürüyen Lily Donaldson'da gençleşenlerden biri. Fotoğrafları yer değiştirmek istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Shanina Shaik

11. Shanina Shaik

Avustralyalı manken Victoria's Secret'a 2011 yılında katıldı. '10 yıl da bu kadar değişilir.' der gibi bir görsel.

12. Jasmine Tookes

12. Jasmine Tookes

Victoria's Secret podyumlarında ilk defa 2012 yılında yerini alan Jasmine Tookes, bilinen mankenlerden biri. Yorum yapılabilecek bir değişikliği olmayan Jasmine için şu an sadece 30 yaşında olduğunu söyleyebiliyoruz.

13. Martha Hunt

13. Martha Hunt

İlk defa 2013 yılında podyumda kendisini gördüğümüz Martha Hunt'ın en büyük değişikliği hamile olması. Kendisi şu an 32 yaşında ve aradan geçen 8 yılda ne güzelliğinden ne de görünümünden bir şey kaybetmediğini gördük.

14. Gisele Bündchen

14. Gisele Bündchen

1999 ve 2006 yıllarında Victoria's Secret podyumunda yürüyen Gisele Bündchen'da ünlü ve adını sık duyduğumuz mankenleden biriydi. 2015 yılında mankenliği bırakan Gisele Bündchen şu an 41 yaşında ve fiziğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Biraz biraz yaşlılığını gördüğümüz ama yaşlanacaksak böyle yaşlanalım dediğimiz bir görsel.

15. Karlie Kloss

15. Karlie Kloss

Kısa süreliğine Victoria's Secret mankenliği yapan Karlie, ilk podyumuna 2013 yılında çıkmıştı. Değişim uğruna pek bir şeye rastlamadığımız Karlie Kloss şu an 29 yaşında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tyra Banks

16. Tyra Banks

Eski ama adını ve fotoğraflarını Victoria's Secret denilince çok sık duyduğumuz Tyra Banks, 1997 yılında ilk podyumuna çıkmıştı. Yılların çok fazla değiştirdiği Tyra Banks şu an 47 yaşında. Emmy Ödülü sahibi ve talk show sunucusu.

17. Heidi Klum

17. Heidi Klum

1998 yılında Victoria's Secret podyumuna adım atan Heidi Klum'da gençleşen mankenlerden. İlk podyumdaki toyluğu olmasa da yıllar içinde birçok projede yer alan Heidi Klum hala akıllarımızda oyunculuğu, şarkıcılığı ile yer ediniyor. Kendisi şu an 48 yaşında olamayacak kadar genç ve güzel gözüküyor.

Umudumuzu yitirmeden böyle yaşlanmanın yollarını aramaya başlayalım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Naçar

O kadar da değil, bazılarının yaşlandıkları bariz belli.

Gizem Yenikler

Çok güzeller.

F3RN4NDO 4L4NZO

Basarlarsa adrenochrome'u yaşlanmaz tabi..