Görüş Bildir
Haberler
Yasemin Özilhan Süper Minili Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı!

Yasemin Özilhan Süper Minili Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı!

GNS
27.11.2021 - 18:16

Doktorlar dizisinin Ela'sı olarak akıllara kazınan oyuncu Yasemin Özilhan, diziden sonra İzzet Özilhan ile evlenerek oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. Son dönemlerde Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla fazlaca dikkat çeken Özilhan, sosyal medya fenomeni olarak hayatına devam ediyor. Şık giyimi ve alımlı tarzı ile herkesi kendine hayran bırakan Yasemin Özilhan'ın son pozu ise sosyal medyayı salladı. İşte Yasemin Özilhan ve süper minisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doktorlar dizisinde kariyerinin en büyük çıkışını yaşayan Yasemin Özilhan, evlendikten sonra mesleğini bırakmıştı. Güzel oyuncunun sosyal medyada yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından son derece ilgi görüyor. Son olarak mini elbisesiyle paylaştığı fotoğraf ise yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Çok Güzelsin Ölüyorum

Çok Güzelsin Ölüyorum

Güzel oyuncu Yasemin Özilhan, 1 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı mini etekli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı. Paylaşımına, “Çok güzelsin ölüyorum”, “Yine çok tarzsın” ve “Muhteşemsin” gibi yorumlar yapıldı.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile dünya evine giren Yasemin Özilhan, hayatını eşine ve çocuklarına adamak istediğini belirterek oyunculuğu bırakmıştı. En son 2019 yılında Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılan yıldız, şimdilerde mutlu aile pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

İşte Yasemin Özilhan'ın O Pozları

İşte Yasemin Özilhan'ın O Pozları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
4
4
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu Yasemin size kaç para veriyor böyle saçma içerikler için? Sosyal medyayı salladığı falan yok.