Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma’ya Bir Transfer Daha: Yasmin Erbil Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Yasak Elma’ya Bir Transfer Daha: Yasmin Erbil Kimdir, Kaç Yaşındadır?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisine bir yeni transfer daha dahil oluyor. Dizinin yapımcısı Medyapım, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni sezonda Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin diziye dahil olacağını duyurmuştu. Yasak Elma bir bomba transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Yasmin Erbil’in, yeni sezonda Yasak Elma kadrosuna olacağı konuşuluyor. Peki, Yasmin Erbil kimdir, kaç yaşındadır? İşte Yasak Elma’ya transfer olacak Yasmin Erbil hakkında tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasak Elma’ya Yasmin Erbil Katılıyor

Yasak Elma’ya Yasmin Erbil Katılıyor

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Biran Damla Yılmaz’ın yeni sezonda Kumru karaketine hayat vereceği ve son olarak Mucize Doktor dizinden hatırladığımı Murat Aygen’in de Kumru’nun babası rolünde olacağı belirlendi.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in de Kumru karakterinin en yakın arkadaşı Canan rolünde diziye dahil olacağı iddia edildi.

Yasmin Erbil Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Yasmin Erbil Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Yasmin Erbil, şovmen Mehmet Ali Erbil'in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelen küçük kızıdır.

1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil'in, Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil'in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

2018 yılında vizyona giren Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmiyle oyunculuğa adım atan, Yasmin Erbil en son geçtiğimiz yılda bir TV kanalında magazin programı sunmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın