Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma 'Ekin' Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında ve Nereli?Ceyhun Mengiroğlu Dizileri

Yasak Elma 'Ekin' Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında ve Nereli?Ceyhun Mengiroğlu Dizileri

Müge Kakşi
28.02.2022 - 22:18

FOX TV'nin reytingleri alt üst eden dizisi Yasak Elma'da sular durulmak bilmiyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın yer aldığı yeni sezonda, kadroya dahil olan isimler heyecanı doruğa çıkartıyor. Yaşanan her yeni gelişme seyirciyi daha da etkilerken diziye Ekin rolü ile dahil olan Ceyhun Mengiroğlu'nun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Yasak Elma'nın Ekin'i Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Ceyhun Mengiroğlu kaç yaşında ve nereli? Ceyhun Mengiroğlu hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran fenomen dizi Yasak Elma'da sular durulmuyor. Beşinci sezonuyla ekranlara gelen dizinin senaristliğini şimdilerde Ece Erdek Koçoğlu üstlenirken, hikayeye yeni isimlerin dahil olması heyecanı daha yukarılara taşıyor. Gündemde yaşanan olayları yakından takip eden dizide yenilenen oyuncu kadrosu izleyicilerin son derece hoşuna gidiyor. Senaryoya 'Ekin' karakteriyle dahil olan Ceyhun Mengiroğlu'nun kim olduğu ise merak edildi. İşte Ceyhun Mengiroğlu'nun yaşı ve oynadığı diziler...

Yasak Elma'nın Ekin'i Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında?

Yasak Elma'nın Ekin'i Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında?

1986 İstanbul doğumlu olan Ceyhun Mengiroğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da yapmış ve Turizm Otelcilik eğitimi almıştır. Babası ülkemize dünya mutfağını getiren şeflerden biri ve Mengiroğlu’nun idolü olduğu için, ilk başlarda babasının izinden yürümek istemiş ve bir süre otel işletmeciliği yapmıştır.

Daha sonra yine çok ilgi duyduğu modellik ve oyunculuğa yönelmiş, defilelerde ve tanıtımlarda boy göstermeye başlamıştır. Bu sırada popülerliği de artmaya başlayan Ceyhun Mengiroğlu, bazı kliplerde de, oynamıştır.

Dizi oyunculuğu Mengiroğlu için yeni olsa da, dikkat çekici fiziği ve oyunculuğu sayesinde, adından sıkça söz edilmeye başlanmış ve Türk seyircisi tarafından beğenilmiştir.

Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde tamamlayan Ceygun Mengiroğlu, 23 yaşına geldiğinde modellik ve oyunculuğa yönelmiştir. Oyunculuk hayatına başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi ‘Adı Mutluluk’ ile yapan Ceygun Mengiroğlu, burada canlandırdığı Eren karakteri ile büyük beğeni topladı. Oyuncu ‘Paramparça’ adlı dizide Deniz Yılmaz rolünü üstlendi. Sonrasında Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya adlı dizide ‘Bulut Giray’ karakterine hayat veren Ceyhun Mengiroğlu şimdilerde Yasak Elma adlı dizide Ekin karakterini canlandırıyor.

Ceyhun Mengiroğlu Dizileri

Ceyhun Mengiroğlu Dizileri

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın