Görüş Bildir
Haberler
TV
Yargı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Yargı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Müge Kakşi
05.04.2022 - 23:03

Son dönemlerin popüler dizisi Yargı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. En son 27. bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ceylin'in hayata tutunmak için ani bir kararla ev tutması ve orayı yuva yapma isteği Ilgaz'ı kahreder. Çünkü Ilgaz'ın Ceylin'e söyleyecekleri vardır. Bu durum hem Ilgaz için hem de Ceylin için oldukça zor olacaktır. İşte Yargı 28. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Yargı dizisi adından sıkça söz ettiriyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı dizi her hafta Pazar günleri saat 20:00'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar...

Yargı 28. Bölüm Fragman

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Ceylin'in ailesi dağılmış ve Metin'e güvenerek onu ailesi olarak görmektedir. Fakat bu sahte ilişki her geçen gün kendini biraz daha gün yüzüne çıkarırken yaşanan enkazın altından Ceylin ve Ilgaz'ın nasıl çıkacağı merak konusu olur.

Öte yandan Metin amirin olaya dahil oluş şekline anlam veremeyen Eren'i zor günler beklemektedir. Öte yandan Zafer cinayetindeki her detayı bilen bununla ilgili hiç bir şey söylemeden keyfini süren Yekta'nın bir misafiri vardır.

Ceylin'in yaşadığı zor günler etrafındaki herkesi etkilerken Ilgaz Ceylin'e destek olarak her şeyi omuzlamaya hazırdır. Fakat çifti zorlayacak günlerin sesleri çoktan duyulmaya başlamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın