Görüş Bildir
Haberler
"Yaramaz" Oyuncuların Ciğerini Bilen Şakacı Geliştiricilerin Oyunlara Eklediği 11 Cinsel Detay

"Yaramaz" Oyuncuların Ciğerini Bilen Şakacı Geliştiricilerin Oyunlara Eklediği 11 Cinsel Detay

Birçoğumuz oyunlarda yapılmaması gereken bazı hareketleri yapmıştır. Bazı oyun geliştiricileri ise bunun hayli hayli farkında, dolayısıyla oyunlarda 'yaramazlık' yapan oyuncular için bazı detaylar bulunmakta. Biz de bu listemizde oyunlarda yer verilen 11 nispeten cinsel detayı derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Death Stranding

1. Death Stranding

Death Stranding'de Sam'in malum bölgesine yakınlaştırıp bakınca kendisi pek rahatsız oluyor, eliyle kapatıyor. Bunu devam ettirirseniz de Sam size sert bir orta parmak çekiyor. Orta parmağa rağmen devam ederseniz de yüzünüze yumruğu yiyorsunuz.

2.

3. NieR: Automata

3. NieR: Automata

NieR: Automata'da 2B'nin eteğine bakmaya çalışırsanız 2B rahatsız oluyor, arkasını dönerek kamera açısını düzeltiyor. Bir diğer NieR oyununda ise bunun daha sert bir örneğini görüyoruz.

4. NieR Replicant

5. The Witcher 3

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cyberpunk 2077

6. Cyberpunk 2077

Eğer Cyberpunk 2077'de Judy'le dalış yaptığınız görevde kendisinin poposuna bakarsanız Judy buna tepki veriyor, sonuçta sizin gördüklerinizi de görebiliyor. Eğer erkek V olarak oynuyorsanız Judy'nin tepkisi pek hoş olmuyor. Kadın V olarak oynuyorsanız Judy biraz daha flörtöz şekilde yaklaşıyor. Görevin sonrasında olanlar da malumunuz zaten.

7. Resident Evil 4

7. Resident Evil 4

Eğer Resident Evil 4'te Ashley'nin eteğinin altına bakmaya çalışırsanız Ashley eliyle kapatıyor ve size 'Hey! Ne bakıyorsun be!' diyerek bağırıyor, tepki gösteriyor.

8. Metal Gear Solid 2

8. Metal Gear Solid 2

Eğer MGS2'deki bir kadının frikiğini kamerayla çekerseniz sonrasında iyice azar yiyorsunuz. Rosemary size 'Sapık!' diye bağırıp ateş püskürdükten sonra araya albay giriyor. Albay ise daha sakin bir şekilde bizi uyarıyor fakat fotoğrafı silmememizi söylüyor. Şaşkın bir şekilde bunun ciddiliğini soran Raiden'a albayın cevabı ise 'Görevine devam et' oluyor. Sen de az değilsin be albay.

9. Dishonored

9. Dishonored

Dishonored'da duş alan Callista'yı kapı kilidinden dikizleyen Piero'yu iş üstünde yakalayabiliyorsuz. Sonrasında ise Callista'nın odasına girersek yalnız kalmak isteyen Callista'dan azar yiyoruz.

10. Deus Ex

10. Deus Ex

Eğer Deus Ex'te kadınlar tuvaletine girerseniz içerideki kadın sizi şikayet edebiliyor. Sonrasında ise bu konuya dair bir uyarı alıyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Postal 2

11. Postal 2

Eğer Postal 2'de milletin önünde fermuarınızı açarsanız insanlar buna tepki veriyor. Verilen tepkiler ise bahsetmeye değer: 

'Biri bana mikroskop getirsin!'

'Kimse etkilenmiyor Küçük Tim.''

12. Red Dead Redemption 2

12. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2'de insanların camından yatak odasını izleyen kişileri suç üstü yakalayıp kaçırabilirsiniz. Bunun ardından izlemeye devam ederseniz farklı evlerde farklı senaryolarla karşılaşmanız mümkün. Utanç verici roleplayler yapan çiftler de var, dikizlendiğini fark edince pompalısına sarılıp Arthur'a saldıran kadınlar da.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
19
7
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CAN

lan biz GTA da kadını öldürüp altına bakan insanlarız.😂😂

Adige Shapsug

Sapıklara verilen en iyi cevap helal olsun oyun geliştiricilere. 😆

Kadin da o kadar kisa giymeseymis canim(!) 😂 - Bir Turk atasozu