Görüş Bildir
Haberler
Yapay Zeka Midjourney'nin Oyun Karakteri Tasarımları Sizi Korku ile Hayranlık Arasında Bir Yere Götürecek

Yapay Zeka Midjourney'nin Oyun Karakteri Tasarımları Sizi Korku ile Hayranlık Arasında Bir Yere Götürecek

Muazzam yapay zeka Midjourney sadece metinsel açıklamalar üzerinden idrak edilmesi güç işler ortaya koyuyor. Beta aşamasında olan ve henüz Discord üzerinden hizmet veren yapay zeka, kullanıcıların kelimelerini saniyeler içerisinde işliyor ve yazılan kelimelerin görsel karşılıklarını sadece saniyeler içerisinde dört farklı varyasyon ile ortaya koyuyor. İdrak edilmesi güç bir çalışma prensibine sahip olan Midjourney hem sanat hem de teknoloji dünyasında bomba etkisi yarattı.

Bir sanatçının saatler, belki de günler içerisinde çıkarabileceği işi Midjourney aynı anda ve saniyeler içerisinde yapıyor. Oyun dünyasının ünlü yüzlerini tekrar yorumlayan bizi hem korkutan hem de hayranlık hissi uyandıran nefis çalışmalar ortaya koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Corvo Attano - Dishonored

1. Corvo Attano - Dishonored

Midjourney Dishonored serisinin sessiz suikastçısı Corvo Attano'yu müthiş bir tasvirle yeniden yorumluyor. Dunwall şehrinin sessiz bıçağı ve kraliçenin koruyucusu olan Corvo Attano'nun portrelerini, Midjourney'de komut satırına adını ve 'ciddi ifade' yazışımızla elde ettik.

Oyun sektörü yoluna tam gaz devam ediyor! Yatırımlar ise bu hızın kolay kolay kesilmeyeceğinin habercisi.👇

2. Jill Valentine - Resident Evil

2. Jill Valentine - Resident Evil

Midjourney'nin Resident Evil dünyasının yılmaz savaşçısı Jill Valentine ortaya koyduğu iş de bizden geçer not alıyor. Bu tasarımları elde etmek için yapay zekaya 'silah tutan kadın, tüm vücut ve Jill Valentine' kelimelerini kullandık. Midjourney Jill'in üzerindeki rozetlere bile yer verdiği fevkalade işleri sadece saniyeler içerisinde ortaya koydu.

3. Lara Croft - Tomb Raider

3. Lara Croft - Tomb Raider

Midjourney tarafından sunulan ücretsiz deneme hesabımızda yapay zekadan korkusuz Tomb Raider'ın tasvirini de rica ettik. Bu kez daha spesifik metinsel açıklamalar kullandık ve komut satırına karanlık atmosfer, genç kadın, ciddi ifade ve Lara Croft gibi kelimeler girdik. Böylece bu gördüğünüz fevkalade sonuca eriştik.

4. 2B - NieR: Automata

4. 2B - NieR: Automata

NieR: Automata ve nihilizm severlerin bu harika Midjourney tasarımını çoktan indirdiğine eminiz. Yapay zekası sadece oyunun adını yazmamızla bu müthiş işi saniyeler içerisinde ortaya çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Carl Johnson - GTA: San Andreas

5. Carl Johnson - GTA: San Andreas

GTA serisinin efsane yüzü Carl Johnson da etkileyici yapay zeka ile bir kez daha yorumlandı. Bu tasarım için Midjourney'nin komut satırına Carl Johnson yazdık ve yapay zekanın 'hayal etmesini' bekledik. Sonuç olarak pek enteresan dört portre ile karşılaştık. İçlerinden birinde CJ neon mavi takke takıyor.

6. Geralt of Rivia - The Witcher

6. Geralt of Rivia - The Witcher

Geralt of Rivia'yı da unutmadık ve yapay zekanın komut satırına ünlü canavar avcısının adının yanı sıra iki kılıç ve tüm vücut gibi ifadeler de ekledik. Geralt'ın ikonik saç stilini bile resmeden Midjourney bu tasarımda da bizden geçer not almayı başardı.

7. Ezio Auditore da Firenze - Assassin's Creed

7. Ezio Auditore da Firenze - Assassin's Creed

Ezio Auditore da Firenze de Midjourney ile tasvir edilen oyun karakterlerinden biri oldu. Komut kısmına suikastçı liderinin sadece adını yazmak bu fevkalade portreler ile sonuçlandı. Gördüğünüz gibi Midjourney Ezio'nun cübbesinin desenlerini bile tasvir etti.

8. Mario - Super Mario

8. Mario - Super Mario

Ortaya çıkan eserler arasında bizi en çok rahatsız eden tasarım ise Mario görseli oldu. Bu tasarım listedeki pek çok diğer Midjourney tasvirinin aksine bizim kelimelerimizle ortaya çıkmadı. Fakat internetin çeşitli köşelerinde kendine yer bulan bu hiper gerçekçi Mario görüntüsü kesinlikle listemizde olmayı hak ediyor diye düşünüyoruz.

9. Aloy - Horizon

9. Aloy - Horizon

Horizon serisinin kızıl saçlı kahramanı ise bu gerçekçi tasarımda Midjourney tarafından korkutucu bir şekilde tasvir edilmiş. Fakat diyarın dört bir yanında metal yaratık avlayan karakterimiz yapay zeka tarafından yorumlanmış haliyle bile etkileyici görünüyor. Yüzü her ne kadar bir miktar deformasyona uğramış gibi gözükse de Midjourney'nin müthiş kapasitesine dair harika bir kanıt olduğu yadsınamaz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turkish Rap

Süper Mario radyasyona maruz kalmış :)

Alper Çağlar

Neresi korkunç?

Mehmet UĞUR

tospağa ejderha süpermario nun ağzını burnunu kırmış