Görüş Bildir
Haberler
Yanal, Ozan Tufan İçin Essien'i Reddetti

Yanal, Ozan Tufan İçin Essien'i Reddetti

Caner
24.12.2014 - 14:12
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Orta sahada top kapacak ve pas yapacak bir oyuncu isteyen teknik direktör Ersun Yanal, Essien ismine sıcak bakmazken, gözünü Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Ozan Tufan'a dikti

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdüren Trabzonspor'da öncelikli olarak savunma ve orta alan için isimlerin belirlendiği bildirildi. Yönetimin stoper için Akhisar'dan Uğur Demirok transferinde önemli yol aldığı ise gelen bilgiler arasında.

Uğur için bordo-mavili ekibin özellikle takas artı para opsiyonu ile Ege ekibinin kapısını çaldığı ve olumlu cevap aldığı bildirildi. Trabzonspor'un Akhisar'a Uğur'a karşılık, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun yanı sıra yine Soner Aydoğdu'yu da göndermeye hazırlandığı bildirildi. Akhisar'ın hocası Mustafa Reşit Akçay'ın da Trabzonspor'dan eski öğrencilerine sıcak baktığı fakat Ege temsilcisinin yöneticilerinin para kazanmadan bu transfere izin vermedikleri bildirildi.

OZAN TUFAN'I ESSIEN'E TERCİH ETTİ

Orta sahada top kapacak ve pas yapacak bir oyuncu isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın gözünün Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Ozan Tufan'da olduğu bildirildi.

Ersun Yanal'ın yönetimin kendisine önerdiği Michael Essien ismine çok da sıcak bakmadığı fakat devre arasında yapılacak transferlerde en önemli opsiyonun ise Fatih Terim tarafından yapılacak olan yabancı açıklamasının olacağı bildirildi. Eğer beklendiği gibi yabancı serbest kalmazsaTrabzonspor'un Veysel Sarı'yı takas yoluyla Galatasaray'dan alacağı Bosingwa'yı ön liberoya koyacağı ya da Bursaspor'la Ozan Tufan için kıyasıya pazarlık içine girileceği bildirildi.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/yanal-ozan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0