Görüş Bildir
Haberler
TV
Yabani Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Yabani Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yabani Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Yabani Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yeni sezonda birbirinden farklı yapımlar seyirciyle buluşmaya başladı. Bu yapımlardan bir tanesi de FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Yabani oldu. 12 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayınlanan Yabani, merak konusu oldu. Başrollerini Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın üstlendiği dizi, Salı günleri ekranlara geliyor. Peki Yabani konusu nedir, oyuncuları kimler?

Gelin detaylara bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yabani Konusu Nedir?

Yabani Konusu Nedir?

Yabani dizisi, köklü bir aileden gelen fakat sokaklara düşen bir çocuğun dram dolu hikayesini anlatıyor. Sokaklara düşmesine rağmen yaşam sevincini hiçbir zaman yitirmemiş olan bu çocuk, yıllar sonra tekrar evine döner. Bu sefer de kendisini yeniden var etmeye, hayatın zıtlıklarına alışmaya çalışır.

Yabani Oyuncuları Kimlerdir?

Yabani Oyuncuları Kimlerdir?

Yabani dizi kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular bulunuyor. Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde;

  • Yaman - (Halit Özgür Sarı)

  • Rüya - (Simay Barlas)

  • Serhan Soysalan - (Yurdaer Okur)

  • Alaz Soysalan - (Bertan Asllani)

  • Şebnem - (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Yabani Nerede Çekiliyor?

Yabani Nerede Çekiliyor?

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşan Yabani'nin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Beşiktaş, Galata gibi farklı mekanlarda çekimleri devam eden dizide İstanbul'un eşsiz manzaraları da ekrana yansıyor.

Yabani Gerçek Hayat Hikayesi mi?

Yabani Gerçek Hayat Hikayesi mi?

Yönetmenliğini N. Çağatay Tosun'un üstlendiği Yabani'nin senaristliğini ise hilal Yıldız yapıyor. Yıldız'ın kaleminden çıkan Yabani'nin uyarlama olmadığı, gerçek hayat hikayesine dayanmadığı biliniyor.

Yabani'nin İlk Bölümünde Neler Oldu?

Yabani'nin İlk Bölümünde Neler Oldu?

Yaman, kendini bildi bileli sokaklarda yaşam mücadelesi veren bir gençtir. Çocukken karşılaştığı Cesur, Asi ve Umut'la kendisine yeni bir aile kuran Yaman, nereden ve nasıl geldiğini bilmemektedir. 

Yaşadıkları zorluklara rağmen boyun eğmeyen bu gençlerin tek umutları Umut'un tedavisidir. 'Mucize Doktor' reklamını yapan bir doktora umutlarını bağlayan gençler, Umut'un tekrar yürüyebilmesi için ellerinden geleni yaparlar. 

Fakat bu doktor yılda bir kez Türkiye'ye gelir ve sınırlı sayıda hastaya bakar. Elbette muayene ücreti de çocukların ödeyebileceğinden bir hayli fazladır. 

Yaman, yine kağıt toplamaya çıktığı bir gün, Rüya ve Alaz'la karşılaşır. Yaman'ın atıldığı bu macera, kendisini çocukluğuna kadar götürecektir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın