Görüş Bildir
Haberler
Volkan Demirel'den Şampiyonluk Yorumu

Volkan Demirel'den Şampiyonluk Yorumu

Batuhan
05.02.2015 - 10:23

Trabzon maçı öncesi takıma motivasyon Volkan'dan geldi. Fenerbahçe kalecisi, arkadaşlarıyla toplantıda, 2010-11 sezonunda dostluk ve dayanışma ile şampiyonluğa ulaştıklarını hatırlattı.

Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu’nun özel motivasyonu ile hazırlanıyor. İki kaptan takım arkadaşlarını karşılaşmaya hazırlarken, Samandıra’da yapılan toplantılarda Volkan’dan ilginç değerlendirmeler geldi. Demirel, takımın havasını 2010-11 sezonuna benzetirken şu ifadeleri kullandı:

“2011 şampiyonluğu ve o dönemdeki havayı iyi hatırlıyorum. O dönem de sürekli takım olarak yemekler yiyiyorduk. Sürekli birlikte hareket ediyorduk. Zamanımız hep birlikte geçiyordu. Şimdi de aynı arkadaşlık ve dostluk havası takıma hakim. O yıl ikinci yarıda 17 maçta 16 galibiyetle rekor kırmıştık. Şimdi de ligin ikinci yarısı bir rekora gebe gibi görünüyor.”

GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDECEĞİZ

Rakibin son derece güçlü olduğunu vurgulayan Volkan Demirel, bu seriye devam edeceklerini hissettiğini arkadaşlarına sık sık vurgularken, kendi motivasyon kaynağı ise kızı Yade... Masaj yaptırırken ve dinlenme anlarında bile sürekli kızının videolarını izleyen ve “Hayatımın en büyük aşkı” diyen başarılı kaleci, arkadaşlarına sürekli kızı ile arasındaki müthiş bağdan bahsediyor. “Yade’den sonra çok değiştim ve geliştim” diyen Volkan ayrıca kızının ismini vücuduna dövme olarak yaptırdı ve maçlarda bunun kendisine şans getirdiğine inanıyor.

Öte yandan, pazar günü Yade Demirel’in doğum günü... Volkan arkadaşlarını bu doğum günü partisine “şartlı” davet etti: “Maçı kazanırsak herkes doğum gününde bizimle olsun.”

BAŞKAN YOKSA YEMEK DE YOK

Volkan ile Emre’nin, Trabzon maçı öncesi organize ettiği yemek, Aziz Yıldırım katılamayacağı için iptal edildi.

Trabzonspor karşılaşması öncesi Emre ve Volkan Demirel ailelerin de katılımı ile bir yemek organizasyonu yaptılar. Ancak aradıkları ve eşi ile birlikte davet etmek istedikleri başkan Aziz Yıldırım’ın yurt dışında olduğunu söylemesi nedeniyle organizasyon gerçekleşmedi. Yemekte aile olarak bir arada olmak istediklerini söyleyen Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu başkan Yıldırım ve ailesinin bulunamayacak olması nedeniyle organizasyonun eksik olacağını düşündüklerini belirtip yemeği iptal ettiler.

Başkan Yıldırım’dan “Babamız gibi” diye söz eden Volkan ve Emre, takım Trabzonspor maçını kazanırsa onun da katılacağı bir yemek organize edecek.

Volkan Demirel, Emre Belözoğlu - Eurosport

Ağabeyden genç kalecilere kitap

Uzun yıllardır yerli kaleciden yana ciddi bir zenginlik yaşayan Fenerbahçe’de, ustaların gençleri yetiştirme geleneği sürüyor.

Volkan Demirel takımın genç kalecileri Erten ve Anıl ile özel olarak ilgileniyor. İki kalecinin uyguladığı özel programları yakından takip eden Volkan, ayrıca oyuncuların sadece fiziksel değil, zihinsel gelişimlerini de takip ediyor.

Erten ve Anıl’a özel kitaplar alıp hediye eden Volkan, onlara, okumanan insanı her boyutta farklılaştırdığını anlatıyor. Geçmişte yaşadığı tecrübeleri de aktaran Volkan genç kalecilere ikinci bir çalıştırıcı gibi yaklaşıyor.

Tesis çalışanları da davetli

Kaptan Volkan, takım içinde yapılan tüm organizasyonlara mutlaka Samandıra çalışanlarını da davet ediyor. Tecrübeli oyuncu herkesin bu tip etkinliklerde bulunmasının önemli olduğunu vurguluyor ve Samandıra çalışanlarının maddi ve manevi sıkıntılarında mutlaka kendisi ile iletişime geçmesini istiyor. Ayrıca eşi Zeynep hanım ile birlikte huzurevi, çocuk esirgeme kurumu ve hastanelere yardım ziyaretleri yapan Volkan bunun gizli kalmasına özel önem veriyor.

Zeynep Demirel her konuda yanında

Eşi Zeynep Hanım, Volkan’ın kıyafetlerinden, imajına, katılacağı programlardan, röportaj hazırlıklarına kadar her şeyi ile ilgileniyor. Volkan’a uygun yeni trendleri o tespit edip Volkan adına satın alıyor, eşinin evde yediği yemeklerin kalorisinin ne kadar olduğunu tespit edip buna göre menüler hazırlıyor. Ayrıca bir fotoğraf sanatçısı olan Zeynep hanım yakında bir sergi açmaya hazırlanıyor.

Hürriyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın