Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena'da Sona Doğru

Vodafone Arena'da Sona Doğru

Beşiktaş Kulübünün yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da, drenaj çalışmalarının ardından zemine kum serme çalışmaları başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübünün yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da, drenaj çalışmalarının ardından zemine kum serme çalışmaları başladı. 

Vodafone Arena'ya, 5 santimetre yüksekliğindeki kum serme işleminin ardından özel bir çalışma yapılacağı ve çimin döşenmesine geçileceği bildirildi.

Çim serme işleminin, yönetimin planlamasına göre 18 Mart Cuma günü başlayacağı, stadın çatısının membranla örtülmesi işleminde de sona gelindiği öğrenildi.

Üç gün içinde çatı membran serme işleminin tamamlanarak ön bölümde yer alan şeffaf çatı malzemesinin yerleştirme işlemine geçileceği, stadın ışıklandırma çalışmalarının da başladığı kaydedildi.

Koltuklarda ise montaj işlemi sonrası güçlendirme ve kontrol çalışmaları yapıldığı ifade edildi.

Bu arada yurt dışında yapımı tamamlanan skorboard da İstanbul'a getirilirken, skorboardun montajına gelecek hafta başlanacak.

Fikret Orman: Sona geldik

Fikret Orman: Sona geldik

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi de olan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'a Vodafone Arena'yı gezdirdi.

Orman, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, kısa zamanda Vodafone Arena'da oynamaya başlayacaklarını belirterek, Vodafone Arena'da sona geldiklerini söyledi.

Rahmi Koç ise Vodafone Arena'nın Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyerek, 'Son derece modern bir stat olmuş. Avrupa'nın en iyi stadı diyebiliriz. İyi bir fiyata süratli şekilde yapılmış. Burayı güzel idare ederek temiz tutmak lazım. Buranın çok büyük bir tarihi var' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
31
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın