Görüş Bildir
Haberler
Vize Talebi Reddedilen Alaatin Çakıcı'dan Yunanistan'a, Twitter'da Racon

Vize Talebi Reddedilen Alaatin Çakıcı'dan Yunanistan'a, Twitter'da Racon

Ulaş
09.01.2023 - 18:35

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve af ile tahliye olan Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından vize verilmediği için isyan etti. Yunanistan'ı hedef alan açıklamasında Çakıcı 'Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alaatin Çakıcı tepkisini Twitter'da, kaleme aldığı ifadelerin fotoğrafını paylaşarak gösterdi.

Dünya üzerinde pek çok noktayı sorun yaşamadan ziyaret ettiğini belirten Çakıcı, Fransa tarafından kendisine getirilen vize sınırlamasını Yunan şirketin ifadelerini bağladı. Çakıcı ifadelerin devamında Yunanistan'ı ağır ifadelerle hedef aldı.

'Eski köprünün altından çok sular geçti...'

'Eski köprünün altından çok sular geçti...'

'Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur. Girit'ten başlayıp Dedeağaç'a kadar bütün adaları silahlandıran Amerika Birleşik Devletler'i, dünyanın pimini çekmiş bekliyor. Sözüm ona Amerika Birleşik Devletleri 1948'den beri İngiltere hariç milletimizin en büyük müttefiği olduğunu dünyaya deklare ediyordu, Amerika devlet başkanı ve aklı başındaki sivil ve askeri bürokratlar bu milleti iyi tanıyorsunuz. Eşi ve benzeri olmayan milletin mensupları olduğumuzu unutmayınız. Size ne kadar yazılıp çizilse de bu millet adına siz, deve kuşu gibi kibrinizden kaynaklı yapmış egonuzdan kurtulamıyorsunuz. Unutma okyanus ötesi! Bu millet ne Yunanlıya benzer ne Rusya'ya. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu aziz çok millet ile dost olun ya da herif gibi düşman! Kamuoyuna saygılarımla dünya ve Türk arz ederim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
40
23
14
11
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kadir Doğan

Zaten İstanbullular da mafyadan gelen talimat ile Yunan'a girmeyi bekliyordu.

Amon Ra

Hayır bu açıklamaya göre yellenmeyi bekliyor istanbul

Erol Kayar

"Vatan millet Sparta"

Jersey28

Kadin katili kopek Ortaliklta erkek gibi dolasiyor Tasmasi devletin elinde havliyor

biri

Atina: Tm :)