Görüş Bildir
Haberler
Vitor Pereira: Tek İsteğim Turu Geçmek

Vitor Pereira: Tek İsteğim Turu Geçmek

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında yarın Monaco'ya konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Hasan Ali Kaldırım'la birlikte basın toplantısı düzenledi. Gerçekçi olmak gerektiğini ifade eden Pereira, Şu an çok iyi oynayacağız diye bir düşüncemiz yok. Pragmatist bakmak zorundayız. Benim tek isteğim turu geçebilmek.” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü oynanacak olan Monaco maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Turu getirecek skoru elde etmek için sahaya çıkacaklarını dile getiren Portekizli çalıştırıcı, kontrolsüz bir oyun oynamayacaklarını söyledi.

İşte Pereira’nın açıklamaları:

“Geçen maç kendi sahamızda oynadığımız maç bizim için zor geçti. Zorlu ve iyi bir rakiple oynadık. İyi bir maç çıkardığımız düşünüyorum. Düzeltmemiz gereken noktalar. Bu tur her iki tarafa açık. Hem bireysel ve kolektif takım performansı anlamında kaliteli bir takımla oynayacağız. Beklentimiz iyi bir maç çıkarıp iyi bir sonuç almak. Bizim hedefimiz yarı kesinlikle turu geçmek. Buradan sonuç almak zorundayız. Her takımın kuvvetli ve zayıf yönleri var. Az zamanda çalıştık ve bizim de geliştirmemiz gereken zayıf yönlerimiz var. Şu an çok iyi oynayacağız diye bir düşüncemiz yok. Pragmatist bakmak zorundayız. Benim tek isteğim turu geçebilmek.”

“Taraftarlar olmadığı zaman kalite de eksik oluyor. Taraftar yok, zemin de kalitesiz. Futbol taraftarlar için yapılan bir gösteri. Rakip kulübün kararı bu, benim kulübün değil. Bu karara saygı duymak zorundayım. Onlar da burada olsa daha güzel olurdu.”

“ÇOK ŞÜKÜR ERTUĞRUL VAR”

Volkan Demirel’in durumu sona ermedi. Az süredir çalışmalarını sürdürüyor. Fabiano’nun sakatlığı ciddi bir sakatlığı vardı. Ameliyat olması gerekti. Ertuğrul iyi bir kaleci, yetenekli bir kaleci. Şükürler olsun ki böyle bir kalecimiz de var. Sezon öncesi performansı ona bu formayı vermemizi sağladı.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın