Görüş Bildir
Haberler
TV
Vikings: Valhalla Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Vikings: Valhalla 2. Sezon Ne Zaman?

Vikings: Valhalla Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Vikings: Valhalla 2. Sezon Ne Zaman?

Michael Hirst ve MGM Television'ın Vikings: Valhalla adında bir devam dizisi üstünde çalıştığı ve Netflix'in diziyi aldığı 2019 Kasım'ında duyurulmuştu. Netflix'in adından en çok söz ettiren yeni dizisi 'Vikings: Valhalla' oldu. History Channel'ın popüler dizisi Vikings'in devamı niteliğindeki proje 25 Şubat'ta yayınlandı. 24 bölümden oluşan Vikings: Valhalla hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyenleri kendine bağlıyor. Vikings'ten sonra Vikings: Valhalla'nın da hayranı olanlar 2. sezonun ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı bile. Peki Vikings Valhalla dizi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Vikings Valhalla 2. sezon ne zaman çıkacak? İşte tüm soruların yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vikings dizisinin altıncı sezonu geçen yıl aralık ayında Netflix'te yayınlanmıştı. Vikings: Valhalla, orijinal diziden 100 yıl sonra geçiyor, bu yüzden bir devam dizisi olarak kabul ediliyor. Yeni seri üç tarihi şahsiyete odaklanıyor: Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir ve Harald Hardrada . Viking Çağı'nın sonunda geçen Vikings: Valhalla, Vikingler ve İngiltere sakinleri arasında bir savaş patlak verdiğinde başlıyor. Peki Vikings Valhalla dizi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Vikings Valhalla 2. sezon ne zaman çıkacak?

Vikings Valhalla Konusu

Vikings Valhalla Konusu

Jeb Stuart'ın senaristliğini üstlendiği Vikings: Valhalla , History Channel'ın hit dizisi Vikings'in devamı niteliğinde olan ve ilk diziden 100 yıl sonrasını konu alan tarihi bir drama aksiyon-macera dizisidir. 11.yüzyılın başlarında başlar ve gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının efsanevi maceralarını anlatır – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada ve Norman King William the Conqueror. Bu erkekler ve kadınlar, sürekli değişen ve gelişen dünyada hayatta kalmak için savaşırken bir yolu aydınlatacaklar. Hıristiyanlık İskandinavya'da güç kazanırken bir İngiliz kralı, ülkesinde yaşayan Vikinglerin katledilmesini emreder. Saksonlar ve kuzeyliler arasındaki şiddetli ve yüksek aksiyonlu bir çatışma yeniden su yüzüne çıkar.

Vikings: Valhalla Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Vikings: Valhalla Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Vikings: Valhalla‘nın oyuncu kadrosundaThe Witcher, Game of Thrones ve Chilling Adventures of Sabrina‘da oynama şansı yakalayan oyuncular yer alıyor. 

The Witcher’da (Visenna rolüyle) ve İzlandalı Jóhannes Haukur Jóhannesson‘da (Game of Thrones’un bir bölümünde ve hatta gişe rekorları kıran Atomic Blonde). Sırasıyla Freydis Eriksdotter ve Olaf Haraldson rollerini üstlenecekler.

Sam Corlett – Leif Eriksson

Frida Gustavsson – Freydís Eiríksdóttir

Leo Suter – Harald Sigurdsson

Bradley Freegard – King Canute

Jóhannes Jóhannesson – Olaf Haraldson

Laura Berlin – Emma of Normandy

David Oakes – Earl Godwin

Caroline Henderson – Jarl Haakon

John Kavanagh – The Seer

Pollyanna McIntosh – Queen Ælfgifu

Asbjørn Krogh Nissen – Jarl Kåre

Julian Seager – Jarl Gorm

Vikings: Valhalla Bölümleri

Vikings: Valhalla Bölümleri

- 1. Sezon 1. Bölüm: 'Grönlandlılar' (56 dk.)

- 1. Sezon 2. Bölüm: 'Viking' (46 dk.)

- 1. Sezon 3. Bölüm: 'Bataklık' (46 dk.)

- 1. Sezon 4. Bölüm: 'Köprü' (45 dk.)

- 1. Sezon 5. Bölüm: 'Mucize' (60 dk.)

- 1. Sezon 6. Bölüm: 'Uppsala'nın Son Kızı' (55 dk.)

- 1. Sezon 7. Bölüm: 'Tercihler' (54 dk.)

- 1. Sezon 8. Bölüm: 'Başlangıcın Sonu' (48 dk.)

Vikings: Valhalla Nerde Çekildi?

Vikings: Valhalla Nerde Çekildi?

MGM Television & MGM/UA Television yapımcılığında hazırlanan Vikings: Valhalla'nın çekimleri İrlanda'da Ashford Studios, Wicklow ve Dublin'de gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vikings Valhalla 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Vikings Valhalla 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Vikings Valhala dizinin yeni sezon tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Gelen haberlere göre yapımcılar 24 bölümü üç sezona bölmek istediler. İkinci sezonun çekimlerinin Kasım 2021'de bitmesi bekleniyor.

Vikings Valhalla'dan Bazı Sahneler

Vikings Valhalla'dan Bazı Sahneler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vikings Valhalla Fragmanı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın