Görüş Bildir
Haberler
Karşılaşsak Diz Çöküp Tövbe İsteyeceğimiz Video Oyun Tarihindeki En Korkunç 7 Karakter

Karşılaşsak Diz Çöküp Tövbe İsteyeceğimiz Video Oyun Tarihindeki En Korkunç 7 Karakter

Korku oyunlarının baş düşmanları olarak bilinen bazı karakterler, video oyun tarihindeki en korkunç görünümlere sahip olmakla birlikte bazı oyuncular tarafından oldukça seviliyorlar. Gerek görünümleri, gerekse tavırları ile gönüllerde taht kuran ancak bir o kadar da uzak durmak isteyeceğimiz 7 oyun karakteri bu listede!

Kaynak: https://gamerant.com/scariest-video-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Vaas

7. Vaas

Belki dış görünüş açısından hiç korkutucu gelmiyor ancak içerisinde yatan psikolojik travmalar tüm oyunculara korku dolu anlar yaşatmıştır. Far Cry serisinin en çok sevilen kötü karakteri olan Vaas, video oyun tarihine altın harflerle işlenmiş bir baş karakterdir. Yeri geldiği zaman adeta gözü dönen ve çılgınca işler yapan karakter, listemizde 7. sırada yer alıyor.

6. Slender Man

6. Slender Man

Şüphesiz en korkunç karakterlerden birisi olan Slender Man, video oyun tarihindeki en popüler karakterlerden bir tanesi. Adına filmler, kitaplar ve videolar çekilmiştir. Özellikle oyunlarında aniden karşımıza çıkmasıyla ünlü olan Slender Man, adeta elinizi ayağınıza dolaştırmayı başarıyor.

5. Alma Wade

5. Alma Wade

F.E.A.R. serisinden tanıdığımız bu ürkütücü kız Alma Wade, oldukça ürkütücü bir karakter. Oyun içerisinde yerini öyle güzel kullanıyor ki, seriyi ikonik bir korku oyunu yapmaktan öte başka bir boyuta taşıyor. Sadece canavarların veya hayaletlerin korkunç olmayacağını biz bu karakter sayesinde anladık!

4. Lisa Trevor

4. Lisa Trevor

Resident Evil serisi pek çok ürkünç karaktere ev sahipliği yapıyor olsa bile Lisa Trevor'ın yeri her zaman başkaydı. Çok trajik bir hikayeye sahip olan Lisa, aslında mutasyona uğramış bedeni yüzünden korkunç bir karakter olarak lanse ediliyor.

3. Laura

3. Laura

The Evil Within serisinin en korkunç karakterlerinden birisi olan Laura, oyuncuların karşısına çıkan en ürkünç ve ikonik karakterlerden birisi. Onunla yüzleşmek kaçınılmaz bir durum olmasına rağmen arka plan hikayesi ise kimisi için yürek burkucu olabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Jack Baker

2. Jack Baker

Resident Evil 7'de peşimizi bırakmayan deli ailenin babası olan Jack Baker, çıldırmış ve gözü dönmüş bir karakter. Bizi gördüğü yerde yok etmek istiyor ve oyunun verdiği gerilimli atmosfer ile birlikte oldukça korkutucu anlar yaşatabiliyor. Özellikle beklenmedik yerlerden çıkması ve mutasyona uğramış bedeniyle oyuncuların korkulu rüyası olabiliyor.

1. Pyramid Head

1. Pyramid Head

Silent Hill serisiyle tanıdığımız Pyramid Head, korku oyunları içerisindeki en ikonik karakterlerden birisi konumunda. Hem görünümü hem de oyun içerisindeki etkileşimiyle akıllara kazınmayı başarmıştı. Oyunun gergin atmosferiyle de birleşince bu ikonik karakteri görmemek için yalvarıyorduk.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Slender man ama vaasın elinede düşmek istemezdin amk delisi 😅😅